ADVENDURE - Kilian Jornet και Maude Mathys οι μεγάλοι νικητές του ιστορικού Sierre - Zinal 2021!

Kilian Jornet και Maude Mathys οι μεγάλοι νικητές του ιστορικού Sierre - Zinal 2021!

Από 07 Αυγ 2021

Το δίδυμο των νικητών στο ιστορικό Sierre- Zinal παρέμεινε το ίδιο με το 2019, αφού ο Kilian Jornet (2.31.44) και η Maude Mathys (2.46.03) κέρδισαν εύκολα τον αγώνα, με την Mathys μάλιστα να κάνει νέο ρεκόρ διαδρομής και σε αυτόν τον αγώνα της σειράς Golden Trail Series και τον Kilian να τον κερδίζει για όγδοη φορά!

 

 

Στους άντρες έγινε μεγάλη μάχη για τις υπόλοιπες θέσεις του πόντιουμ με τον Άγγλο Robbie Simpson να τερματίζει (για τέταρτη φορά!) δεύτερος με επίδοση 2.32.26 και τον Ιταλό Cesare Maestri να κάνει τρομερή κούρσα στο τέλος και να "κλέβει" την τρίτη θέση με χρόνο 2.33.51. Δεύτερη στις γυναίκες η Ολλανδή Nierke Brinkman με χρόνο 2.48.58 (επίσης κάτω από το προηγούμενο ρεκόρ διαδρομής) και τρίτη η Γαλλίδα Anais Sabrie με χρόνο 2.55.23.

Ο αγώνας που έχει ονομαστεί "The race of the five 4.000m peaks" μιας και στην διαδρομή των 31 χιλιομέτρων του (+2.200m) οi αθλητές βλέπουν γύρω τους πέντε κορυφές με πάνω από 4.000 μέτρα υψόμετρο ( Weisshorn - 4506 m, Zinalrothorn - 4221m, Bergabelhorn - 4073 m, Matterhorn - 4478 m) και Dent Blanche - 4357 m), πραγματοποιήθηκε για 46η φορά! Ο αγώνας είναι ο 4ος φετινός σταθμός του Golden Trail Series 2021.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Δημήτρης Τρουπής

Κατάγεται από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και ζει μόνιμα στην Πάτρα. Συμμετείχε στην συντακτική ομάδα του Adventure Zone από το 2009, ενώ μαζί με τον Τάκη Τσογκαράκη ίδρυσαν και "τρέχουν" το Advendure.  Το τρέξιμο στα μονοπάτια των βουνών και η μεταφορά εικόνων και συναισθημάτων μέσα από τα άρθρα του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Παθιάζεται με τους αγώνες ορεινού τρεξίματος, υπεραντοχής και  περιπέτειας. Έχει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες ορεινού τρεξίματος όλων των αποστάσεων, με έμφαση στους αγώνες ultra trail.  Θεωρεί ότι το τρέξιμο και η πεζοπορία στη φύση είναι μια εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου, μας φέρνει πιο κοντά σε αυτήν και μας κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο το περιβάλλον.

www.advendure.com

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Η διάσχιση των Ισπανικών Πυρηναίων από τον Δημήτρη Δεσποινιάδη, στο @Advendure_Net : https://t.co/WzP6Ox2JD3… https://t.co/5yMrD72dTW
"Όνειρο μου μια διεθνής διάκριση" - Μια συζήτηση με τον Θανάση Παγουνάδη στο @Advendure_Net :… https://t.co/EKuycLEbwd
Εξερευνώντας τα όρια ... μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε; Ένα άρθρο που επιχειρεί να εξερευνήσει την λεπτή γραμμή πά… https://t.co/HL70w3xTrW
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Έξι υποθέσεις κι ένα συμπέρασμα για τον ROUT 2021, τον «αγώνα που έγινε χωρίς αθλητές»!

Η διάσχιση των Ισπανικών Πυρηναίων!

"Όνειρο μου μια διεθνής διάκριση" - Μια συζήτηση με τον Θανάση Παγουνάδη!

Η Καλύβα

Ο Γιάννης Δημόπουλος και η Noora Honkala μας μιλούν για το πρώτο Sparta Running Camp!

Εγώ ούτε να οδηγώ δεν γουστάρω τόσο μακριά!

Χειμωνιάτικος Ενιπέας 2021 - Που πάμε ρε παιδιά ??

11 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Βουνών - Ενίσχυση της ταυτότητας των βουνών και βιώσιμος ορεινός τουρισμός

Ο Χειμωνιάτικος Ενιπέας επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Δεκεμβρίου!

Τρέξιμο στον Ομπλό με φόντο την Πάτρα, την Achaia Clauss και φιλανθρωπικό σκοπό - Συζητάμε με τον Δ. Αποστολόπουλο για το Koumaria Trail Race!

Χωρίζουν οι δρόμοι του Kilian Jornet και της Salomon!

SCARPA Golden Gate ATR - Ένα πραγματικά "All Terrain" παπούτσι!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων