Όλα έτοιμα για το Artemisio Trail Run - οι τελευταίες οδηγίες

Από 30 Νοε 2019

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα! Η Καρυά σήμερα και αύριο θα είναι το επίκεντρο του αθλητισμού και του πολιτισμού ενώ η προσέλευση αθλητών και κόσμου αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Η Οργανωτική Επιτροπή AMR2019 απευθύνει θερμή παράκληση προς τους κατοίκους της Καρυάς, να αγκαλιάσουν με την άψογη φιλοξενία τους όλο τον κόσμο που θα επισκεφθεί το χωριό, να χειροκροτήσουν και να στηρίξουν όλους τους αθλητές και τους συμμετέχοντες και να τους κάνουν να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους!

 

Προς τους επισκέπτες, απευθύνει ιδιαίτερη παράκληση να συμμορφωθούν με τους κανόνες ασφαλείας που θα υποδείξουν οι υπεύθυνοι, προκειμένου να διεξαχθούν άρτια και χωρίς προβλήματα οι εκδηλώσεις και ο αγώνας.

Οι οδηγοί ας παρκάρουν τα αυτοκίνητα στους χώρους που θα υποδειχθούν από τους υπευθύνους, ακόμα και αν είναι λίγο πιο μακριά από την κεντρική πλατεία, προκειμένου να μη δημιουργηθεί ασφυκτικό κομφούζιο, που θα εμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων. Ούτως ή άλλως, ο καλός καιρός θα είναι σύμμαχός μας και θα απολαύσετε τη φυσική ομορφιά του χωριού!

Οι καιρικές συνθήκες μας επιτρέπουν φέτος το πέρασμα από την εντυπωσιακή κορυφή, στοιχείο που κάνει τον αγώνα μοναδικό. Η πρόγνωση μιλάει για αίθριο καιρό, αλλά με χαμηλή θερμοκρασία και μέτριας έντασης ανέμους, που στην κορυφή όμως σίγουρα θα είναι πιο αισθητός.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας έχει αναλάβει την ασφάλεια μας, όπου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, φιξάροντας σκοινιά στα δύσκολα περάσματα της κορυφής, ενώ τα μέλη της θα βρίσκονται εκεί να κατευθύνουν και να σας βοηθήσουν να περάσετε με ασφάλεια.

Ο αγώνας δεν έχει υποχρεωτικό εξοπλισμό, αλλά για την ασφάλειά μας η διοργάνωση συστήνει να έχουμε μαζί μας: σκούφο, μαντήλι λαιμού, γάντια και ένα ελαφρύ αντιανεμικό. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ζεστοί και να θυμάστε ότι η θερμοκρασία στην κορυφή θα είναι 10 βαθμοί χαμηλότερα από την θερμοκρασία στο χώρο της εκκίνησης!

Υπάρχουν 5 σταθμοί με όλα τα απαραίτητα υγρά και στερεά που θα μας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την προσπάθεια.Είναι πολύ σημαντικό να τρώτε και να πίνετε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η έλλειψη ενέργειας (γλυκόζης) δεν ευθύνεται μόνο για τη μείωση της απόδοσης, αφού επηρεάζει επίσης την ικανότητα προσανατολισμού, την ισορροπία και τη λήψη σωστών αποφάσεων, ενώ τα υγρά είναι απαραίτητα για την αποφυγή κραμπών.

Οι έμπειροι αθλητές γνωρίζουν όλα τα παραπάνω, αλλά επειδή υπάρχουν και νεότεροι στους αγώνες βουνού, είναι καλό να τα υπενθυμίζουμε, ώστε να απολαμβάνουμε με ασφάλεια την αγαπημένη μας δραστηριότητα.

Ραντεβού στο Αρτεμίσιο!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

@HOKAONEONE Speedgoat 4: Εξαιρετικό εργαλείο για ultra-trail και μεγάλα τρεξίματα σε τεχνικά μονοπάτια, παρουσίαση… https://t.co/8SYaRKuxJX
"H Άνδρος αλλιώς ... ", ένα ορειβατικό και αναρριχητικό διήμερο γεμάτο εικόνες, συναισθήματα και αδρεναλίνη:… https://t.co/KINjAv9WFT
Ξεκινάει το "Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020', το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου: https://t.co/ynOpCAhVPT https://t.co/FHVVVhRPfv
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

ITRA - COVID-19: Προτεινόμενες οδηγίες προς διοργανωτές αγώνων

Hoka Speedgoat 4: Εξαιρετικό εργαλείο για ultra-trail και μεγάλα τρεξίματα σε τεχνικά μονοπάτια!

Η Άνδρος ... αλλιώς!

Ξεκινάει το Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020, το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου!

Salomon Supercross, ένα άξιο μέλος της "Cross" οικογένειας

Διάσχιση της Ορεινής Ελλάδας ενάντια στην αιολική καταστροφή των ελληνικών βουνών!

Μια μέτρια μέρα ...

Feline SL: Σταθερότητα, προστασία και εξαιρετική πρόσφυση από την Dynafit!

Η Γη δεν ανήκει σε κανέναν - Save Greek Mountains! (video)!

Η ζωή των “ultra”...

Accept the Challenge: Ορειβατικό & Αναρριχητικό διήμερο στην Άνδρο!

Κατασκηνωτικός εξοπλισμός POLO