ADVENDURE - Φορητή ενέργεια από την Nitecore: Power Stations NPS600 & NPS200 και ηλιακό πάνελ SFP100!

Φορητή ενέργεια από την Nitecore: Power Stations NPS600 & NPS200 και ηλιακό πάνελ SFP100!

Από 15 Ιουλ 2020

Σε μεγάλες εξορμήσεις σε outdoor περιβάλλον και σε δραστηριότητες που απαιτούν τη χρήση ηλεκτρονικού εξοπλισμού, η συνεχής παροχή ενέργειας για συσκευές όπως φακοί, ρολόγια και συσκευές GPS, λάμπες, laptop, drone, κάμερες, monitors και κινητά τηλέφωνα είναι εξαιρετικής σημασίας. Την Nitecore την έχουμε γνωρίσει μέσα από το Advendure για τους εξαιρετικούς φακούς κεφαλής που διαθέτει, αλλά και για άλλες συσκευές όπως συσκευές θερμικής απεικόνισης και άλλα πολυχρηστικά προϊόντα για κάμπινγκ, τρέξιμο και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Στο θέμα της παροχής και αποθήκευσης ενέργειας για εξορμήσεις στη φύση, διαθέτει δυο φορητούς σταθμούς ενέργειας (NPS600 & NPS200) με καινοτομικά χαρακτηριστικά, αλλά και ένα φορητό ηλιακό πάνελ (SFP100) υψηλής απόδοσης, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή και σε συνδυασμό για απεριόριστη παροχή ενέργειας σε μεγάλες outdoor αποδράσεις.

 

 

Power Station NPS600

 

O NPS600 είναι φορητός σταθμός ηλεκτρικής ενέργειας, ο οποίος διαθέτει “έξυπνα” χαρακτηριστικά και είναι εφοδιασμένος με μπαταρίες Li-ion 21700 νέας γενιάς. Παρέχει 300 Watt ισχύ στα 220 Volt, με συνολική παρεχόμενη ενέργεια 594 Wh. Διαθέτει εξαιρετική ενεργειακή χωρητικότητα, 10,2Wh / 100g, και συνολική χωρητικότητα 165000 mAh.

 

 

O φορητός σταθμός παρέχει συνεχή και "απεριόριστη" ενέργεια σε μεγάλη ποικιλία outdoor δραστηριοτήτων, με κάποιες συγκριτικές καταναλώσεις να είναι:

 • Λειτουργία λάμπας LED 12V/5W για περίπου 107 ώρες
 • Τηλεόρασης 32" για περίπου 10 ώρες
 • Μπορεί να φορτίσει φορητό Η/Υ (Laptop) περίπου 10 φορές, ένα Drone περίπου 12 φορές και ένα Smartphone iPhone 11 περίπου 45 φορές.


Ο NPS600 έχει μικρό μέγεθος και χαμηλό βάρος, ενώ παρέχει φορητότητα με το ένα χέρι μέσω ενός εργονομικά σχεδιασμένου, άνετου χερουλιού. Οι διαστάσεις του είναι: 244mm x 187,7mm x 157,3mm και το βάρος του 5,83 κιλά.

 


Διαθέτει πολλαπλές θύρες εξόδου, όπως:

 • Έξοδο 12V τύπου αναπτήρα αυτοκινήτου.
 • Έξοδο 12V γενικής χρήσης
 • Έξοδο USB-C (PD / Power Delivery)
 • Τέσσερις εξόδους USB-A , με την μια από αυτές, QC 3.0, χρωματισμένη με πορτοκαλί για να ξεχωρίζει.
 • Έξοδο 220V με πρίζα universal


Ο NPS600 διαθέτει σαν συσκευή καθολική συμβατότητα και μπορεί να παρέχει με τις δυο εξόδους του, AC & DC, ταυτόχρονη και ευέλικτη τροφοδοσία σε συσκευές κατανάλωσης των 300 Watt  ή και χαμηλότερης, για παράδειγμα σε smartphones, φωτογραφικές μηχανές, βιντεοπροβολείς, Drones, laptop, τηλεοράσεις, ανεμιστήρες, ψυγεία κτλ…

 


Παρέχει καθαρή έξοδο εναλλασσόμενου ρεύματος ( AC  ) ημιτονοειδούς κυματισμού, φιλική σε ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών, έχοντας ομαλή και συνεχόμενη μορφή σε αντίθεση με απότομη και ασταθή έξοδο. 

 

Ένα “έξυπνο” χαρακτηριστικό του NPS600 είναι ότι διαθέτει σπονδυλωτό πακέτο μπαταριών, με κάθε μπαταρία ξεχωριστά αποθηκευμένη και με ξεχωριστή διαχείριση, ώστε να μπορεί να εξισορροπήσει αυτόματα την κατάσταση λειτουργίας κάθε στοιχείου μπαταρίας. Τα περιθώρια μεταξύ των μπαταριών είναι μεγαλύτερα από 1,5mm έτσι ώστε ο εσωτερικός χώρος να αερίζεται σωστά και να αποβάλλεται γρήγορα η θερμοκρασία.

 


Διαθέτει τρισδιάστατο αντικραδασμικό σύστημα, με  το πακέτο μπαταριών να είναι κρεμασμένο με καινοτόμο τρόπο στο εσωτερικό κέλυφος από ABS, έτσι ώστε να απέχει από τις πλευρές και από το πάτωμα και να έχει εξαιρετική σταθερότητα. Το αντικραδασμικό  καουτσούκ μπορεί επίσης να παίξει τον ρόλο μαξιλαριού για την προστασία των στοιχείων μπαταρίας από πτώσεις ή χτυπήματα.

 


Το πακέτο μπαταριών του NPS600 υποστηρίζεται από σύστημα διαχείρισης των μπαταριών (BMS), το οποίο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διαχειρίζεται δυναμικά και να ελέγχει κάθε στοιχείο μπαταρίας 100 φορές το δευτερόλεπτο. Μπορεί να διατηρεί την  καλύτερη απόδοση και να προλαμβάνει υπερβολική φόρτιση ή υπερβολική αποφόρτιση των μπαταριών έτσι ώστε να αυξάνεται η διάρκεια ζωής τους.


Οι μπαταρίες του NPS600 είναι τεχνολογίας ιόντων λιθίου (Li-ion) νέας γενιάς 21700, με κυριότερα χαρακτηριστικά την μακροζωία, την υψηλή πυκνότητα ενέργειας και την πανίσχυρη απόδοση. Οι μπαταρίες Li-ion 21700 παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην αυτοκινητοβιομηχανία και θεωρούνται το μέλλον για τις κυλινδρικές μπαταρίες.

 
Ο NPS600 μπορεί να παίξει τον ρόλο εφεδρικής ενέργειας εκτάκτου ανάγκης, που κρατά τον εξοπλισμό σε λειτουργία σε καταστάσεις διακοπής ρεύματος. Ενδεικτικά παραδείγματα χρήσης του είναι:

 • Εγκατάσταση των συσκευών φωτισμού ώστε να υπάρχει δυνατότητα φωτός ακόμη και σε καταστάσεις εκτός δικτύου.
 • Τροφοδοσία του οδικού ταξιδιού σε κίνηση
 • Φωτογράφιση και Κινηματογράφηση. Τροφοδοσία χωρίς προβλήματα για drones,φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες
 • Ηλεκτρονικές συσκευές. Αποτελεσματική διαδικασία φόρτισης για το smartphone,τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και πολλά άλλα.

 


Η φόρτιση του NPS600 επιτυγχάνεται με δυο διαφορετικούς τρόπους, ενώ ο ελάχιστος χρόνος φόρτισης είναι 8 ώρες:

 • Από το ηλιακό πανελ 100W με ελάχιστο χρόνο φόρτισης τις 4,5 ώρες. Προτεινόμενο το ηλιακό πάνελ FSP100 της NITECORE.
 • Από το δίκτυο του ρεύματος. Περιλαμβάνεται στην συσκευασία μετασχηματιστής.

 


Διαθέτει οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) με οπίσθιο φωτισμό - για εύκολη χρήση το βράδυ ή σε σκοτεινό περιβάλλον - στην οποία διαβάζουμε στοιχεία λειτουργίας σε πραγματικό χρόνο.
     
Ο NPS600 έχει πολλαπλές ασφαλιστικές δικλίδες προστασίας:

 • Προστασία υπερβολικού ρεύματος
 • Προστασία βραχυκυκλώματος
 • Προστασία υπερβολικής αποφόρτισης
 • Προστασία υπέρτασης 
 • Θερμική προστασία

 

Έχει επικύρωση για εγγύηση γνησιότητας και ασφάλειας. Σε όλες τις συσκευασίες των γνήσιων φορητών σταθμών ενέργειας NITECORE υπάρχει ένας 16-ψήφιος κωδικός επικύρωσης και κωδικός επικύρωσης QR:

link επικύρωσης: https://charger.nitecore.com/Validation/
     

Είναι ασφαλισμένος σε παγκόσμιο επίπεδο με εξαιρετικά υλικά. Το πυρίμαχο κέλυφος από ABS + Αλουμίνιο, έχει εξαιρετική αντίσταση στα χτυπήματα, την διάβρωση και τις υψηλές θερμοκρασίες, εξαιρετικά ανθεκτικό στο εξωτερικό περιβάλλον.

 

 

Διαθέτει ανεμιστηράκια ψύξης, τα οποία επιτυγχάνουν γρήγορη διάχυση της θερμότητας για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα. Διαθέτει κεντρικό διακόπτη για τον έλεγχο της κεντρικής ενέργειας, καθώς και διακόπτες ελέγχου των εξόδων.

 

Συσκευασία προϊόντος: Διαστάσεις συσκευασίας: 300mm x 264mm x 230mm, βάρος πακέτου συσκευασίας: 6.850gr

 

Τιμή πώλησης: 999 ευρώ

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 

 

Power Station NPS200

 

Ο NPS200 είναι φορητός σταθμός ενέργειας για outdoor χρήση και αποτελεί βραβευμένο προϊόν στην ISPO 2020. Παρέχει 150 Watt στα 220 Volt . H συνολική παρεχόμενη ενέργεια του είναι 196,56 Wh. Διαθέτει εξαιρετική ενεργειακή χωρητικότητα, της τάξης των 5,9Wh / 100g, ενώ η συνολική χωρητικότητα του είναι 54600 mAh.

 

Παρέχει συνεχή και "απεριόριστη" ενέργεια σε outdoor δραστηριότητες, με κάποιες συγκριτικές καταναλώσεις συσκευών να είναι :

 • Λάμπα LED 12V/5W λειτουργεί για περίπου 35 ώρες
 • Τηλεόραση 32" λειτουργεί για περίπου 3 ώρες
 • Φορητός Η/Υ (Laptop) μπορεί να φορτιστεί περίπου 3 φορές
 • Drone μπορεί να φορτιστεί περίπου 4 φορές
 • Smartphone iPhone 11 μπορεί να φορτιστεί περίπου 15 φορές.


Έχει αποδοτική παροχή ισχύος 150 Watt με δυνατότητα υποστήριξης κυμάτων 300 Watt
    
Έχει μικρό μέγεθος και χαμηλό βάρος, ενώ παρέχει φορητότητα με το ένα χέρι μέσω ενός εργονομικά σχεδιασμένου, άνετου χερουλιού. Οι διαστάσεις του είναι:  209mm x 156,3mm x 137,3mm και το βάρος του 3,35 κιλά.

 


Διαθέτει πολλαπλές θύρες εξόδου, όπως 12V τύπου αναπτήρα αυτοκινήτου, 12V γενικής χρήσης, USB-C (PD / Power Delivery), τέσσερις εξόδους USB-A , η μια εξ' αυτών QC 3.0, χρωματισμένη με πορτοκαλί για να ξεχωρίζει, αλλά και έξοδο 220V με πρίζα universal


Ο NPS200 έχει καθολική συμβατότητα, και με τις δύο εξόδους AC και DC μπορεί να παρέχει ταυτόχρονη και ευέλικτη τροφοδοσία σε συσκευές κατανάλωσης των 150 Watt  ή και χαμηλότερης, σε συσκευές όπως Smartphones, φωτογραφικές μηχανές, βιντεοπροβολείς, Drones, laptop, τηλεοράσεις, ανεμιστήρες, ψυγεία κτλ.

 


Παρέχει καθαρή έξοδο εναλλασσόμενου ρεύματος ( AC  ) ημιτονοειδούς κυματισμού, φιλική σε ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών, έχοντας ομαλή και συνεχόμενη μορφή σε αντίθεση με απότομη και ασταθή έξοδο. 

 

Ένα “έξυπνο” χαρακτηριστικό, που εκτός του NPS600 έχει και ο  NPS200, είναι ότι διαθέτει σπονδυλωτό πακέτο μπαταριών, με κάθε μπαταρία ξεχωριστά αποθηκευμένη και με ξεχωριστή διαχείριση, ώστε να μπορεί να εξισορροπήσει αυτόματα την κατάσταση λειτουργίας κάθε στοιχείου μπαταρίας. Τα περιθώρια μεταξύ των μπαταριών είναι μεγαλύτερα από 1,5mm έτσι ώστε ο εσωτερικός χώρος να αερίζεται σωστά και να αποβάλλεται γρήγορα η θερμοκρασία.


Διαθέτει τρισδιάστατο αντικραδασμικό σύστημα.Το πακέτο μπαταριών είναι κρεμασμένο με καινοτόμο τρόπο στο εσωτερικό κέλυφος από ABS, έτσι ώστε να απέχει από τις πλευρές και από το πάτωμα και να έχει εξαιρετική σταθερότητα. Το αντικραδασμικό  καουτσούκ μπορεί επίσης να παίξει τον ρόλο μαξιλαριού για την προστασία των στοιχείων από πτώσεις ή χτυπήματα.

 


Κύριο χαρακτηριστικό του είναι το σύστημα διαχείρισης των μπαταριών (BMS), το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να διαχειρίζεται δυναμικά και να ελέγχει κάθε στοιχείο μπαταρίας 100 φορές το δευτερόλεπτο. Μπορεί να διατηρεί την  καλύτερη απόδοση και να προλαμβάνει υπερβολική φόρτιση ή υπερβολική αποφόρτιση των μπαταριών έτσι ώστε να αυξηθεί η διάρκεια ζωής τους.


Ο NPS200 μπορεί να παίξει τον ρόλο εφεδρικής ενέργειας εκτάκτου ανάγκης, που κρατά τον εξοπλισμό σε λειτουργία σε καταστάσεις διακοπής ρεύματος. Ενδεικτικά παραδείγματα χρήσης του είναι:

 • Εγκατάσταση των συσκευών φωτισμού ώστε να υπάρχει δυνατότητα φωτός ακόμη και σε καταστάσεις εκτός δικτύου.
 • Τροφοδοσία του οδικού ταξιδιού σε κίνηση
 • Φωτογράφιση και Κινηματογράφηση. Τροφοδοσία χωρίς προβλήματα για drones,φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες
 • Ηλεκτρονικές συσκευές. Αποτελεσματική διαδικασία φόρτισης για το smartphone,τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και πολλά άλλα   

 

Δύο τρόποι είναι διαθέσιμοι για την φόρτιση του, από το ηλιακό πανελ 100W με ελάχιστο χρόνο φόρτισης τις 2 ώρες (προτεινόμενο το ηλιακό πάνελ FSP100 της NITECORE) και από το δίκτυο του ρεύματος. Περιλαμβάνεται στην συσκευασία μετασχηματιστής. Ελάχιστος χρόνος φόρτισης 4 ώρες.

 


Διαθέτει οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) με οπίσθιο φωτισμό για εύκολη χρήση το βράδυ ή σε σκοτεινό περιβάλλον, η οποία προβάλει τα στοιχεία λειτουργίας σε πραγματικό χρόνο.

 

Έχει πολλαπλές ασφαλιστικές δικλίδες προστασίας:

 • Προστασία υπερβολικού ρεύματος
 • Προστασία βραχυκυκλώματος
 • Προστασία υπερβολικής αποφόρτισης
 • Προστασία υπέρτασης 
 • Θερμική προστασία


Έχει επικύρωση για εγγύηση γνησιότητας και ασφάλειας. Σε όλες τις συσκευασίες των γνήσιων φορητών σταθμών ενέργειας NITECORE υπάρχει ένας 16-ψήφιος κωδικός επικύρωσης και κωδικός επικύρωσης QR: link επικύρωσης: https://charger.nitecore.com/Validation/   

  

Είναι ασφαλισμένος σε παγκόσμιο επίπεδο με εξαιρετικά υλικά. Το πυρίμαχο κέλυφος από ABS + Αλουμίνιο, έχει εξαιρετική αντίσταση στα χτυπήματα, την διάβρωση και τις υψηλές θερμοκρασίες, εξαιρετικά ανθεκτικό στο εξωτερικό περιβάλλον.

 

 

Διαθέτει ανεμιστηράκια ψύξης, τα οποία επιτυγχάνουν γρήγορη διάχυση της θερμότητας για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα. Διαθέτει κεντρικό διακόπτη για τον έλεγχο της κεντρικής ενέργειας, καθώς και διακόπτες ελέγχου των εξόδων.

 

Συσκευασία προϊόντος: Διαστάσεις συσκευασίας: 268mm x 230mm x 228mm, βάρος πακέτου συσκευασίας: 4.200gr, τιμή πώλησης: 369 ευρώ

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 

Ηλιακό Πάνελ NITECORE FSP100

 

Το NITECORE FSP100, είναι ένα φορητό, αναδιπλούμενο ηλιακό πάνελ ισχύος 100 Watt και συνολικού βάρους 2,1 κιλών. Διαθέτει εξαιρετική απόδοση των κυψελών του που φθάνει το 24%. Το FSP100 έχει κατά 60% υψηλότερη απόδοση κυψελών σε σύγκριση με τα κοινά πάνελ γιατί οι κυψελίδες του είναι φτιαγμένες από μονοκρυσταλλικό πυρίτιο, το οποίο πετυχαίνει σταθερή εναλλαγή ενέργειας ακόμα και σε συννεφιασμένες ημέρες.Παρέχει γρήγορη φόρτιση 100 Watt. Όταν η ηλιοφάνεια είναι επαρκής , το FSP100 παρέχει σταθερή και ατελείωτη παροχή ενέργειας, η οποία μπορεί να αποθηκευτεί με την χρήση των  φορητών σταθμών ενέργειας της NITECORE NSP200, NSP400 και NSP600. 

Διαθέτει πολλαπλές θύρες εξόδου. Εκτός από την θύρα DC για τους σταθμούς ενέργειας NITECORE NSP, το FSP100 είναι εφοδιασμένο με δύο (2)  θύρες USB-A και μία (1) θύρα USB-C για πλήρη συμβατότητα με διάφορες συσκευές. Με επαρκή ηλιοφάνεια επιτρέπει την ταυτόχρονη και πολλαπλή  - με υψηλή ταχύτητα - παροχή ενέργειας για όλο τον εξοπλισμό.

Έχει βελτιστοποιημένη φορητότητα. Με συνολικό βάρος μόνο 2,1 κιλά , το FSP100 μπορεί να διπλωθεί σε ένα μικρό μέγεθος, παρόμοιο με ένα laptop , ιδανικό για μεταφορά με το ένα χέρι και αποθήκευση μεγάλης διάρκειας.Έχει έξυπνη τεχνολογία σταθεροποίησης τάσης. Η μονάδα σταθεροποίησης της τάσης μπορεί να ρυθμίσει την παροχή τάσης σύμφωνα με τις διαφορετικές καιρικές συνθήκες, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται σταθερή απόδοση και ασφαλή διαδικασία φόρτισης για όλες τις συσκευές.

Είναι ένα αξεσουάρ για outdoor εξορμήσεις στη φύση, με εξαιρετικά ημιδιαφανή TPU πάνελ που παρέχουν προστασία από την μούχλα και το νερό. Το ύφασμα είναι συνθετικό μεγάλης πυκνότητας, παρέχει αδιαβροχότητα και αντοχή στους λεκέδες. Η εργονομική λαβή του πάνελ εξασφαλίζει εύκολο και άνετο κράτημα.

Τιμή πώλησης: 369 ευρώ

 Τεχνικά χαρακτηριστικά: 

 • Διαστάσεις ξεδιπλωμένο: 58cm x 143cm x 2,5cm
 • Διαστάσεις διπλωμένο: 29cm x 34cm x 7cm
 • Βάρος: 2,1 κιλά
 • Αριθμός πάνελ: 8
 • Απόδοση κυψελών: 24%
 • Ρεύμα λειτουργίας: Παροχή DC 5.4A
 • Τάση λειτουργίας: Παροχή DC 18V (Max)
 • Συνολική Παρεχόμενη Ισχύς: 100W (Max)
 • Θύρες εξόδου: 7,9*5,5mm , USB-A x 2 , USB-C
 • Έξοδος USB-A: 5V & 3A
 • Έξοδος USB-C: 5V & 3A - Συνολικά 3Α
 • Λίστα συσκευασίας: FSP100 - 1 τεμ, οκτώ (8) κρίκοι ανάρτησης
 • Διαστάσεις :  29cm x 34cm

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προιόντων NITECORE στην Ελλάδα είναι η VASILIKOS Import-Trade. Τα προϊόντα NITECORE διατίθενται σε σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, αλλά μπορείτε να τα προμηθευτείτε και on-line στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας VASILIKOS Import-Trade.

 

Δημήτρης Τρουπής

Δημήτρης Τρουπής

Κατάγεται από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και ζει μόνιμα στην Πάτρα. Συμμετείχε στην συντακτική ομάδα του Adventure Zone από το 2009, ενώ μαζί με τον Τάκη Τσογκαράκη ίδρυσαν και "τρέχουν" το Advendure.  Το τρέξιμο στα μονοπάτια των βουνών και η μεταφορά εικόνων και συναισθημάτων μέσα από τα άρθρα του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Παθιάζεται με τους αγώνες ορεινού τρεξίματος, υπεραντοχής και  περιπέτειας. Έχει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες ορεινού τρεξίματος όλων των αποστάσεων, με έμφαση στους αγώνες ultra trail.  Θεωρεί ότι το τρέξιμο και η πεζοπορία στη φύση είναι μια εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου, μας φέρνει πιο κοντά σε αυτήν και μας κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο το περιβάλλον.

www.advendure.com

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Τι προσμέναμε και τι μας έλειψε από το @Rout100miles Classic 100 miles 2021; Μια άλλη οπτική γωνία για τον ακυρωθέ… https://t.co/myWvp7FbVm
To @Rout100miles Classic 100 miles δεν έγινε φέτος... ή μήπως έγινε; Ένα άρθρο του Νικηφόρου Στειακάκη για τη φετι… https://t.co/pIaKYh2kdY
#sheisoutdoors, the first European award dedicated to women's outdoor sports products returns in a winter version:… https://t.co/Kzy9h5y7Xm
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Η Hoka One One βασικός χορηγός του UTMB®!

Τι προσμέναμε και τι μας έλειψε από το Rout Classic 100 miles 2021!

To ROUT Classic 100 miles δεν έγινε φέτος... ή μήπως έγινε;

#sheisoutdoors, the first European award dedicated to women's outdoor sports products returns in a winter version!

Φώτης Θεοχάρης: Το χρονικό της αποστολής στα Κ2 (8611m) & Broad Peak (8047m)!

Mizuno Wave Rider GTX: Ένα παπούτσι παντός καιρού, για άσφαλτο και χωμάτινες επιφάνειες!

Run Messinia: 421 χιλιόμετρα! 10 συνολικά μαραθώνιοι σε 10 ημέρες, στο μεγαλύτερο stage race της Ελλάδας!

Αν δεν υποφέρεις, τότε δεν είναι TOR…

Γιατί πεζοπορία με Μπατόν ;

Run Messinia: Συγκινητικές στιγμές στον αγώνα για την Ελευθερία!

O Άρκαλος ... μας μιλάει για το Sfakia Sky Marathon & Vertical Run!

Motorola Defy 2021 - Όμορφο και ανθεκτικό!