Ο χάρτης του Faethon Olympus Marathon από την ROUTE maps!

05 Ιουλ 2017

Από σήμερα διατίθεται δωρεάν, όχι μόνο για τους συμμετέχοντες αλλά για όλους τους ενδιαφερόμενους, ο χάρτης της διαδρομής του Faethon Olympus Μarathon για κινητά τηλέφωνα! Η χαρτογραφική εταιρία ROUTE maps σχεδίασε αποκλειστικά για τον αγώνα έναν λεπτομερέστατο χάρτη καθώς και το προφίλ της διαδρομής με όλους τους σταθμούς υποστήριξης, τις αποστάσεις και τις υψομετρικές διαφορές.

 

Με την κίνηση αυτή η εταιρία θέτει νέα δεδομένα στον χώρο του ορεινού τρεξίματος και της ασφάλειας στο βουνό, ένα θέμα που απασχολεί αρκετούς διοργανωτές. Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα εύχρηστη. Οι χρήστες  το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να φορτώσουν τον χάρτη στο κινητό τους τηλέφωνο και να ενεργοποιήσουν το GPS. Σε λίγα  δευτερόλεπτα θα γνωρίζουν την ακριβή τους θέση και θα μπορούν να αποθηκεύσουν τη διαδρομή και τα σημεία που τους ενδιαφέρουν. Να τονίσουμε ότι δεν απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η εφαρμογή λειτουργεί offline, ακόμη κ αι στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, όπως και ένα ορειβατικό GPS χειρός.

 

Όσοι θέλουν να κινηθούν εκτός της διαδρομής του αγώνα και να περιηγηθούν στα μονοπάτια του Ολύμπου μπορούν να αγοράσουν την πλήρη έκδοση του έντυπου ή ψηφιακού χάρτη που διατίθεται στην ιστοσελίδα της ROUTE maps:

www.routemaps.gr

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ