ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ URSA TRAIL 2023!

20 Μαρ 2023

Ο ερχομός της άνοιξης μας γεμίζει με συναισθήματα χαράς, αισιοδοξίας και δημιουργικότητας. Για τη διοργάνωση Ursa Trail δύο ημερομηνίες, στην αρχή με την έναρξη των εγγραφών και στο τέλος της άνοιξης με την διεξαγωγή των αγώνων καθορίζουν τα επόμενα βήματα που μας οδηγούν στα μονοπάτια της αρκούδας.

Έτσι ανακοινώνουμε την έναρξη των εγγραφών την Τρίτη 21 Μαρτίου με την εαρινή ισημερία και το επίσημο ξεκίνημα της άνοιξης και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 30 Απριλίου.

Οι αγώνες διεξάγονται στην καρδιά της Πίνδου στο γραφικό Μέτσοβο. Από την κεντρική πλατεία και τα πέτρινα καλντερίμια του πολλές εκατοντάδες αθλητών θα ξεκινήσουν και θα τρέξουν στα μονοπάτια που για χιλιάδες χρόνια χάραξε η καφέ αρκούδα καθώς η περιοχή μας αποτελεί τον βιότοπός της.

Σ’ αυτά τα μονοπάτια έχουμε συνθέσει τις διαδρομές που διεξάγονται οι αγώνες URSA TRAIL. Οι καλύτεροι Έλληνες και ξένοι αθλητές έχουν τρέξει στους αγώνες μας. Έτσι μπορούμε να πούμε πως οι διαδρομές URSA TRAIL αποτελούν ορόσημο για το ορεινό τρέξιμο προσφέροντας μια ανεπανάληπτη βουνίσια εμπειρία.

Οι αθλητές μπορούν να επιλέξουν κάποιους από τους παρακάτω αγώνες:

Παρασκευή 26 Μαϊου Katara Vertical 4,6 χλμ. 870μ. υψομετρική διαφορά. Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ.

Σάββατο 27 Μαϊου 40 χλμ. 2800μ. υψομετρική διαφορά. Κόστος συμμετοχής 45 ευρώ.

Σάββατο 27 Μαϊου Arkoudaki για παιδιά δημοτικού.

Κυριακή 28 Μαϊου 21χλμ. 1160μ. υψομετρική διαφορά. Κόστος συμμετοχής 25 ευρώ.

Κυριακή 28 Μαϊου 11χλμ. 665μ. υψομετρική διαφορά. Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ.

Οι διαδρομές μας με τα πιστοποιημένα και σε άριστη κατάσταση μονοπάτια θα δώσουν τη δυνατότητα στους αθλητές να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τα αξιοθέατα της περιοχής.

Πληροφορίες για τους αγώνες και την περιοχή μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας www.ursatrail.gr.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ