Δημιουργία Τομέα Επικοινωνίας στην HARTA

20 Ιαν 2021

Μετά την ολοκλήρωση των ιδρυτικών διαδικασιών και την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου στο τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου, η HARTA προχωρά στο επόμενο βήμα, αυτό της ουσιαστικής παραγωγής έργου, με τη δημιουργία τομέων ευθύνης. Σήμερα, με απόφαση του Δ.Σ. συστήνεται ο Τομέας Επικοινωνίας, ο πρώτος από μια σειρά έξι συνολικά, στους οποίους θα κατανεμηθεί το σύνολο του έργου της Ένωσης, βάσει του οργανογράμματος που ήδη εκπονήθηκε.

 

Αντικείμενο του νεοσύστατου Τομέα Επικοινωνίας, είναι η γνωστοποίηση στο ελληνικό κοινό αλλά και στο εξωτερικό, των σχεδίων, του οράματος αλλά και του έργου της HARTA. Επίσης, επιφορτίζεται με την ευθύνη επικοινωνίας με την κοινότητα του ορεινού τρεξίματος, τα ΜΜΕ, διεθνείς Οργανισμούς αλλά και την ελληνική πολιτεία. Η λειτουργία των επιμέρους τομέων θα σχεδιαστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, με σκοπό την ταχύτερη δυνατή εκκίνηση παραγωγής έργου.

Επικεφαλής του Τομέα Επικοινωνίας ορίστηκε η κ. Ιωάννα Συνοδινού και προς το παρόν τον Τομέα στελεχώνουν οι κ.κ. Αχιλλέας Χριστάνας , Άντζυ Τερζή , Θρασύβουλος Μαρκογιαννόπουλος, Αναστασία Βαγενά, Κατερίνα Καρακίτσιου, Περικλής Οικονόμου, Χρήστος Ζηλιασκούδης, Σπύρος Απέργης και Σοφία Βλαβιανού.

Με το παρόν δελτίο τύπου, κλείνει ο σύντομος κύκλος που διέγραψε μέχρι σήμερα η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο, στην επικοινωνία της HARTA με την κοινότητα του αθλήματος. Από σήμερα όλα τα δελτία τύπου και για οποιοδήποτε ζήτημα, θα εκδίδονται και θα δημοσιοποιούνται από το Γραφείο Τύπου του Τομέα Επικοινωνίας. Το Δ.Σ. εύχεται στην κ. Συνοδινού και στους συνεργάτες της καλή επιτυχία στο υπεύθυνο και δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Το Δ.Σ. της HARTA

19.01.2021

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Latest Tweets

Ζώνη τρεξίματος & soft flask @nitecore, παρουσίαση και δοκιμή από το @Advendure_Net : https://t.co/my6UUDbOfi https://t.co/IbYNIbyjXw
Μια συζήτηση με τον Νίκο Ροδόπουλο για το Tihio Stage Race: https://t.co/wuZK4Xialg https://t.co/fIO6YiVojK
“Καθώς ο σπόρος άρχισε να ριζώνει, άρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να γίνει” - Moonwalk Traverse, η καταπληκτική διά… https://t.co/tVwLGn0IbC
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Ζώνη τρεξίματος & soft flask NITECORE !

Μια συζήτηση με τον Νίκο Ροδόπουλο για το Tihio Stage Race!

“Καθώς ο σπόρος άρχισε να ριζώνει, άρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να γίνει” - Moonwalk Traverse, η καταπληκτική διάσχιση του Sean Villanueva!

Με κορυφαίο συναγωνισμό και σπουδαίες ελληνικές συμμετοχές το Transgrancanaria στις 24-28 Φεβρουαρίου 2021!

Ο Sean Villanueva ολοκλήρωσε την πρώτη solo διάσχιση του Fitz Traverse στην Νότια Παταγονία!

Ανάπτυξη των ΑΠΕ με σεβασμό στη βιοποικιλότητα: Ένα βιώσιμο σενάριο για ανάπτυξη Αιολικών Σταθμών με ελάχιστο περιβαλλοντικό κόστος!

O Αντώνης Συκάρης διέκοψε στα 7.440m την προσπάθεια ανάβασης στην κορυφή του Κ2!

Ορειβατικός εξοπλισμός CAMP για τα πρώτα & ασφαλή βήματά σας στο χειμερινό βουνό

Τρέξιμο σε Κατηφόρα - Μυϊκή Καταπόνηση και Στρατηγικές Προσαρμογής!

Μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Λάζαρο Ρήγο, για όλα τα θέματα που αφορούν την H.A.R.T.A!

Ο ρόλος του λεπτού Fleece στην Πεζοπορία!

Η βελτίωση των νευρομυικών ικανοτήτων των δρομέων αντοχής – Ιδιαιτερότητες των γυναικών δρομέων!