Με επιτυχία οι αγώνες Ορειβατικού Σκι στην Βασιλίτσα

14 Ιαν 2015

Στα πλαίσια του προγράμματος των αγώνων Ορειβατικού Σκι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας-Αναρρίχησης, πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Ιανουαρίου 2015 στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, το 24ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι (Αγώνας Ταχύτητας) και το 21ο Κύπελλο Ορειβατικού Σκι «Αθ. Λευκαδίτη» (Α’ Ατομικός Αγώνας). Διοργανωτής σύλλογος ήταν η Ορειβατική-Αναρριχητική Λέσχη Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας ήταν ο πρώτος του 2015 και συμμετείχαν αθλητές των σωματείων, ΕΟΣ Θεσσαλονίκης, ΕΟΣ Αχαρνών, ΕΟΣ Τρικάλων, ΕΟΣ Ιωαννίνων, ΕΟΣ Χανίων, ΕΟΣ Καρπενησίου και ΕΟΣ Ροδολίβους. Η διαδρομή του ατομικού αγώνα της κατηγορίας των ανδρών ήταν 1440μ. υψομετρική διαφορά και της κατηγορίας των γυναικών 800μ. Στον αγώνα ταχύτητας η υψομετρική διαφορά ήταν 100μ. για όλες της κατηγορίες αθλητών.

 

 

Τις πρώτες θέσεις στον ατομικό αγώνα πήραν, στην κατηγορία των αντρών, ο Αρώνης Πλάτων (ΕΟΣ Θεσσαλονίκης), ο Καμπουρόπουλος Αλέξανδρος (ΕΟΣ Αχαρνών) και ο Μωυσίδης Ηρακλής (ΕΟΣ Αχαρνών) και στην κατηγορία των γυναικών, η Κολόκα Φωτεινή (ΕΟΣ Καρπενησίου), η Παρασχάκη Συρματένια (ΕΟΣ Χανίων) και η Δούνη Ιουλία (ΕΟΣ Αχαρνών). Στον αγώνα ταχύτητας τις πρώτες θέσεις πήραν, στην κατηγορία των Ανδρών, ο Αρώνης Πλάτων (ΕΟΣ Θεσσαλονίκης), Καμπουρόπουλος Αλέξανδρος (ΕΟΣ Αχαρνών) και ο Μπούμπας Αθανάσιος (ΕΟΣ Ροδολίβους), στην κατηγορία των Γυναικών, η Κολόκα Φωτεινή (ΕΟΣ Καρπενησίου), η Παρασχάκη Συρματένια (ΕΟΣ Χανίων) και η Κοτσίνα Όλγα (ΕΟΣ Αχαρνών) και στην κατηγορία των Νέων, ο Ανδρουλάκς Μανώλης (ΕΟΣ Χανίων), Μυλωνάς Δημήτρης (ΣΟΧ Τρικάλων) και Μπούμπας Γεώργιος (ΕΟΣ Ροδολίβους).

 

 

Ο επόμενος αγώνας Ορειβατικού Σκι είναι στις 31/01 & 01/02 2015 στο Βουτσικάκι Αγράφων όπου θα γίνει και η 4η συνάντηση Ορειβατικού Σκι. Διοργανωτής σύλλογος είναι ο ΣΟΧ Τρικάλων.

 

Φωτο © : Babis Giritziotis / GO Experience

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ