Ώρα Ευθύνης...

Από 12 Μαρ 2020

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών που αφορούν την πανδημία του SARS-CoV-2 και όσο αφορά το ορεινό τρέξιμο και τους αγώνες ultra-trail, κορυφαίες διοργανώσεις από όλον τον κόσμο αναβάλλουν ή ακυρώνουν τους αγώνες τους. Ενδεικτικά μόνο, μέσα σε λίγες ώρες αναβολή μέχρι νεοτέρας έχουν ανακοινώσει διοργανώσεις όπως τα Ultra Trail Mt Fuji (UTMF), Madeira Island Ultra Trail (MIUT), Marathon des Sables, Istria100 και άλλες.

 

Νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα της ευθύνης τόσο ΟΛΩΝ των διοργανωτών αγώνων ορεινού τρεξίματος της χώρα μας, όσο ακόμη περισσότερο του καθενός από εμάς, με ψυχραιμία και σύνεση να πράξουμε το αυτονόητο που δεν είναι άλλο από την κοινή προσπάθεια περιορισμού της μετάδοσης της ασθένειας.

Σαν κοινότητα του ορεινού τρεξίματος ας είμαστε ενωμένοι αυτή τη φορά σε ένα σκοπό που υπερβαίνει κατά πολύ τους αγώνες, τις επιδόσεις και τα “χόμπι” μας. Τα μονοπάτια μπορούμε να τα χαρούμε κάθε μέρα και μόνοι μας, είτε πεζοπορώντας είτε τρέχοντας, οι αγώνες όμως με μαζική συμμετοχή έστω και μερικών δεκάδων ανθρώπων μπορούν να περιμένουν μέχρι να καταλαγιάσει η εξάπλωση της νόσου.

Advendure

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Tales from the trails: Ιστορίες καραντίνας στην “Ζώνη του Λυκόφωτος: https://t.co/VPr59iCZ52 https://t.co/QXYv7eSKzz
The dream is alive! An exclusive interview of @AlexiPappas and her coach Ioannis Dagkoglou at @Advendure_Net:… https://t.co/h17u9PrjCT
"Μπόρα είναι ... ", ένα άρθρο του Θεοχάρη Λεζπουρίδη για το @Advendure_Net, όσο αφορά την πανδημία και την συμπεριφ… https://t.co/X7eSKclpux
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Tales from the trails: Ιστορίες καραντίνας στην “Ζώνη του Λυκόφωτος”!

Με εξομοίωση αγώνων απαντάει στην πανδημία το Skyrunner® World Series για το 2020!

Όλα τα φιλμ του BANFF Mountain Film Festival online !

Το όνειρο είναι ζωντανό! Η Αλεξία Παππά και ο Ιωάννης Δαγκόγλου σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Advendure!

Η Ώρα της Στήριξης...

Μπόρα είναι ...

The Loneliness Of The Long Distance Runner

Να ζήσεις Χορτιάτη και χρόνια πολλά!

Ώρα Ευθύνης...

Μπίκα και Παραδεισόπουλος στην λίστα ελίτ του Skyrunner World Series 2020!

SALEWA Alp Trainer Mid GTX

Οι κορυφαίοι της DYNAFIT προτείνουν ρουχισμό και εξοπλισμό