ADVENDURE - TdG 2015 - Οριστική διακοπή του αγώνα (ενημ 13:10)

TdG 2015 - Οριστική διακοπή του αγώνα (ενημ 13:10)

Από 16 Σεπ 2015
© Enrico Romanzi © Enrico Romanzi

Ξεκίνησε άλλη μία περιπέτεια για επτά έλληνες αθλητές οι οποίοι θα "αναμετρηθούν" με τους Γίγαντες των Άλπεων στον Tor des Geants 2015! Ο αγώνας ξεκίνησε με όχι ιδανικές συνθήκες αφού η βροχή είχε ήδη μουσκέψει τους αθλητές από την εκκίνηση η οποία δόθηκε στις 11:00 το πρωί ώρα Ελλάδος την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη, καιρός όμως που είναι αναμενόμενος τέτοια εποχή και για τον οποίο οι αθλητές ήταν ήδη προετοιμασμένοι και ο οποίος αναμένεται να βελτιωθεί από την Τρίτη 15/9 και μετά.

Αφιέρωμα TDG 2015 | Ζωντανά περάσματα αθλητών | Web TV | Διαδρομή αγώνα

 

Ενημ 17/9 13:10 > Οριστική διακοπή του αγώνα. Όπως φαίνεται οι διοργανωτές πήραν τελικά την απόφαση να σταματήσουν οριστικά τον αγώνα και να κατεβάσουν τους αθλητές από τα υψηλά υψόμετρα σε τοποθεσίες από όπου θα μπορούν να μεταφερθούν με ασφάλεια στο Courmayer. Κρίμα για τους έλληνες αθλητές οι οποίοι έδειχναν ότι θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι τον τερματισμό αλλά το σίγουρο είναι ότι προέχει η ασφάλεια των αθλητών. Το βουνό θα είναι εκεί και του χρόνου ...

 

 

 

Ενημ 17/9 12:00 > ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ! Οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους σταματούν τον αγώνα προσωρινά λόγω δυσοίνων καιρικών προγνώσεων. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.

 

 

Ενημ 16/9 21:30 > Ο Patrick Bohard είναι ο μεγάλος νικητής του Tor des Geants 2015! Μετά από μία δυνατή κούρσα στην οποία όταν είχε πια κλειδώσει την νίκη έριξε ρυθμό,  έφτασε στον τερματισμό μετά από 80 ώρες και 20 λεπτά με μόλις 2 ώρες και 3 λεπτά ύπνο. Πραγματικά ασύλληπτο! Άξιοι "αντίπαλοι" του τερμάτισαν επίσης οι Gianluca Galeti σε 80:44 και ο Cristophe Les Saux σε 81:19 οι οποίοι δεν σταμάτησαν καθόλη την διάρκεια του αγώνα να καταδιώκουν τον Bohard μειώνοντας στο τέλος αρκετά την διαφορά με τον τελικό Γάλλο νικητή.

 

Από αριστ: Bohard, Galeati, Les Saux, η νικήτρια τριάδα του TDG 2015

 

Στα ... δικά μας, τα νέα είναι πολύ καλά από την στιγμή που είναι και τα τέσσερα παιδιά στον αγώνα! O Φάνης Αρκουμάνης ρίχνοντας λίγο ρυθμό βρίσκεται τώρα στο Valtournenche (Κ-236) μετά από 80:46 στον αγώνα, στην 125η θέση. Στον μεγάλο σταθμό βάσης θα ξεκουραστεί λίγο για να βγάλει κι αυτός όπως και οι υπόλοιποι φιλοι μας άλλη μία νύχτα ... Ο Μιχάλης Στύλλας με τον συνετό του ρυθμό βρίσκεται καθοδόν για το Gressoney (Κ-200) όπου μετά από μία καλή ξεκούραση και εκεί θα συνεχίσει για την 4η νύχτα. Η Γεωργία Μητσίου κατευθύνεται προς το Niel στο 186ο χλμ του αγώνα έχοντας μία ανάβαση στα 2.300μ περίπου πριν καταλήξει κάποια στιγμή αύριο το πρωί στον μεγάλο σταθμό βάσης του Gressoney. Λογικά θα έπρεπε να είχε ήδη φτάσει από το μεσημέρι αλλά ελπίζουμε οι Ιταλοί απλά να έχουν καθυστερήσει να ενημερώσουν την ιστοσελίδα των αποτελεσμάτων. Τέλος, ο Γιώργος Ευθυμιάδης ακολουθεί την Γεωργία και αναμένεται να φτάσει κι αυτός απόψε το βράδυ στο Niel.

 

Ενημ 16/9 9:30 > 3η νύχτα και συνεχίζουν! Σκληρά καρύδια οι έλληνες, συνεχίζουν με τον δικό τους ρυθμό ενώ ο καιρός είναι βελτιωμένος σε σχέση με τις δύο πρώτες μέρες του αγώνα. Ο Φάνης Αρκουμάνης έχει βγάλει το πιο δύσκολο κομμάτι του αγώνα (Donnas – Gressoney 53 km 4107 D+) ολοκληρώνοντας 200χλμ αγώνα αλλά είναι λίγο ανησυχητικό το γεγονός ότι στο live της διοργάνωσης τον δείχνει να βρίσκεται από εχθές το βράδυ στις 21:29 τοπική μέσα στον σταθμό του Gressoney. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην θέση #87. Ο Μιχάλης Στύλλας συνεχίζει το ίδιο καλά ανεβαίνοντας κι άλλο στην κατάταξη (349η θέση), βρίσκεται λίγο πριν το Niel στο Κ-187 και αναμένεται κι αυτός να βρεθεί στον σταθμό βάσης του Gressoney στο 200ο χλμ μέχρι το μεσημέρι για μια καλή ξεκούραση. Η Γεωργία Μητσίου κάνει κι αυτή έναν καταπληκτικό αγώνα και μακάρι να την δούμε στον τερματισμό ως την πρώτη ελληνίδα γυναίκα που τερματίζει τον Γύρο των Γιγάντων! Βρίσκεται τώρα πριν το Sassa (Κ-161) στην 479η θέση ενώ και ο Γιώργος Ευθυμιάδης κινείται σταθερά έχοντας φύγει σήμερα τα ξημερώματα από το Donnas (K-149) στην 596 θέση. Για να καταλάβετε την δυσκολία του κομματιού που κάνουν σήμερα ότι οι τρεις τους, αυτή την στιγμή βρίσκονται στο πιο δύσκολο τμήμα του αγώνα όπου σε 53 χλμ κερδίζει 4.100μ θετικής υψομετρικής διαφοράς ενώ έχουν ήδη πάνω από 70 ώρες αγώνα στα πόδια, στο μυαλό και στο κορμί ...

 

Απίθανα χρώματα στην αυγή της 3ης ημέρας κοντά στο καταφύγιο Coda στην μέση ακριβώς της διαδρομή του αγώνα ... (c) Stefano Jeantet

 

Στην κορυφή της κούρσας τα πράγματα φαίνεται ότι έχουν ξεκαθαρίσει όσον αφορά το βάθρο. Ο Γάλλος Patrick Bohard έχει φτιάξει μια διαφορά περίπου 3 ωρών και βρίσκεται λίγες ώρες μόλις πριν από μία σπουδαία νίκη καθώς έφυγε τα ξημερώματα στις 3:14 τοπική (65:14 χρόνος αγώνα) από το Ollomont στο Κ-283 και τον χωρίζει μία ανάβαση στο Col Malatra στα 2.983μ υψόμετρο για να αντικρίσει τα πασίγνωστα πια καταφύγια Bonatti και Bertone και το πολυπόθητο Courmayer. 2ος ακολουθεί ο Gianluca Galeati οπου έκανε ένα ντεμαράζ για να ξεφύγει πάνω από μία ώρα από τον Cristophe Les Saux που ακολουθεί 3ος. Στις γυναίκες η σπουδαία Γερμανίδα αθλήτρια Denise Zimmerman προηγείται 1,5 ώρα περίπου από την Ιταλίδα Lisa Borsani στο Valtournenche (Κ-236) άρα τα πράγματα είναι ακόμη ανοιχτά καθώς υπολείπονται ακόμη 100 χιλιόμετρα. 3η ακολουθεί με 6 ώρες διαφορά η Semerjian Maria.

 

 

Ενημ 15/9 16:30 > Ακριβώς όπως το περιμέναμε! Ο Μιχάλης Στύλλας όχι μόνο συνεχίζει αλλά κερδίζει συνεχώς θέσεις στην κατάταξη! Όχι ότι ο ίδιος κυνηγάει κάτι τέτοιο αλλά με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει ότι κάνει έναν συνετό αγώνα, με περίσσια δύναμη και καλή στρατηγική! Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Donnas (K-149) όπου και έφτασε στις 14:51 μετά από 52:51 ώρες αγώνα (χωρίς να υπολογίζουμε την χθεσινή 3ωρη διακοπή) στην 393η θέση! Δεν υπάρχουν ακόμη νεότερα για τον Φάνη Αρκουμάνη οποίο αναμένεται εντός ολίγου στο Niel (K-187) ενώ σταθερά συνεχίζουν οι Γεωργία Μητσίου (Chardonney, K-130, 14:48, #559) και ο Γιώργος Ευθυμιάδης ο οποίος έφυγε από το Cogne (K-102, #617) στις 9:50 ώρα Ελλάδος αφού λογικά σταμάτησε εκεί για ολιγόωρη ξεκούραση.

 

 
Ferrino Real Tor - Tor des Geants 2015: Valgrisenche-Col Fenetre

REAL TOR - Tor des Geants 2015 - CLIP #2 #RealTorFrom Valgrisenche to Col Fenetre with Palo Gregorini. Live all the the emotion on the athletes side. Running #Tor15 through the eyes of #Ferrino’s Team.Have fun!Project: Pillow LabCamera: GoPro by Michele Evangelisti, Cecilia Mora, Paolo Gregorini

Posted by FERRINO Outdoor on Tuesday, 15 September 2015

 

Στην κορυφή ο Patrick Bohard ανοίγει συνέχεια την διαφορά από τους διώκτες του έχοντας μια διαφορά 1,5 ώρας στην έξοδο του Valtournenche (Κ-236) μετά από 50:24 στον αγώνα. Κατά πόδας ακολουθούν κατά σειρά οι Cristophe Les Saux (Valtournenche - 52:20), Dan Doherty (Valtournenche - 52:34) και Gianluca Galeati (Valtournenche - 53:04). Η Denise Zimmerman έχει ανεβάσει την διαφορά με την Lisa Borsani se πάνω από 2 ώρες στην έξοδο του Gressoney (K-200) και οδεύει προς άλλη μία μεγάλη νίκη στον αγώνα!

 

Ενημ 15/9 10:00 > Άλλη μία νύχτα για τους 4 ηρωικούς έλληνες που αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες παλεύοντας με τους "Γίγαντες" των Άλπεων. Ο Φάνης Αρκουμάνης ξεκουράστηκε αρκετά αναπληρώνοντας λίγο ύπνο στο Donnas (K-149) αφού κάθισε για περίπου 5,5 ώρες κατεβαίνοντας έτσι αρκετές θέσεις στην κατάταξη, θέσεις όμως που θα ανακτήσει αφού έφυγε από εκεί ξεκούραστος -όσο είναι αυτό δυνατόν. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Sassa (Κ-161) από όπου πέρασε λίγο μετά τις 8:30 ώρα Ελλάδος, με κάτι περισσότερο από 45 ώρες αγώνα στα πόδια του ευρισκόμενος στην 77η θέση. Ένα τρίωρο σχεδόν ξεκούρασης στο Cogne (Κ-102) ήταν αρκετό για τον Μιχάλη Στύλλα ο οποίος συνεχίζει κι αυτός με τον δικό του σίγουρο ρυθμό τον αγώνα. Έφυγε από τον σταθμό βάσης λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα μετά από 41 ώρες στον αγώνα. Η Γεωργία Μητσίου, αληθινό παλικάρι όπως έχει πολλάκις αποδειχθεί, ακολουθεί την δική της τακτική φεύγοντας από το Cogne χωρίς ύπνο αφού η στάση ήταν "μόνο" 45 λεπτά. Ξεκίνησε από τον σταθμό λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα για την ανάβαση προς το Fenetre du Champorcher στα 2.827μ υψόμετρο. Ο Γιώργος Ευθυμιάδης έφτασε κι αυτός λίγο πριν τις 8:00 ώρα Ελλάδος στο Cogne (K-102) και λογικά θα ξεκουραστεί για λίγες ώρες πριν συνεχίσει.

 

Αποφασιστικό το βλέμμα του Φάνη σε σταθμό του αγώνα!!! | Photo (c): Stephano Jeantet

 

Στην κορυφή της κούρσας ο Γάλλος Patrick Bohard φαίνεται ότι αποσπάται από τους διώκτες του αφού έφυγε από το Gressoney στο Κ-200 σε 41:12 ενώ είναι ο μόνος που έχει φτάσει προς το παρόν στο καταφύγιο Crest στα 216 χλμ του αγώνα. Η μάχη όμως έχει μεταφερθεί στις θέσεις 2-3! Εκεί ο Cristophe Les Saux νιώθει την ανάσα των Dan Doherty και Gianluca Galeati αφού έφυγαν αμφότεροι από το Gressoney με 1 λεπτό διαφορά ο καθένας! Μία απίστευτη μάχη στην οποία σε έναν τόσο μεγάλο αγώνα η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Είναι απίστευτο και μόνο να το σκεφθεί κανείς την ψυχολογία των αθλητών που συναγωνίζονται σε τέτοιο επίπεδο για 70 και 80 ώρες αφού οι επιδόσεις θα κινηθούν σε αυτά τα επίπεδα !!! Στις γυναίκες η διαφορά από την 1η Denise Zimmerman με την 2η Lisa Borsani μεγαλώνεi αργά αλλά σταθερά. Η ελβετίδα πολύπειρη αθλήτρια δύσκολα θα χάσει την νίκη αν και ουσιαστικά στην μέση του αγώνα κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.

 

 

Ο Gianluca Galeati (φωτό) μαζί με Cristophe Les Saux και Dan Doherty έχουν επιδοθεί στο κυνήγι του βάθρου | Photo (c): Stephano Jeantet

 

Ενημ 14/9 21:30 > Τέσσερις είναι οι έλληνες που συνεχίζουν στον αγώνα μέσα σε αντίξοες συνθήκες με τις προβλέψεις να μιλούν για βελτίωση από την αυριανή ημέρα κάτι που ευχόμαστε όλοι. Ο Φάνης Αρκουμάνης κάνει έναν φανταστικό αγώνα περνώντας από το Chardoney (K-130) μετα από 35 ώρες και 14 λεπτά στον αγώνα και βρίσκεται τώρα στην 47η θέση της κατάταξης. Μετά τον Μιχάλη Στύλλα και την Γεωργία Μητσίου που πέρασαν από το Eaux Rousses (Κ-79) και ο Γιώργος Ευθυμιάδης τους ακολουθεί αφού πέρασε λίγο μετά τις 21:00 ώρα Ελλάδος έχοντας μπροστά του την δύσκολη ανάβαση για το Col Losson την οποία θα πραγματοποιήσει μέσα στην νύχτα. Σημειωτέον ότι τα όρια του αγώνα έχουν μεταφερθεί χρονικά κατά 3 ώρες αφού τόση ήταν η διάρκεια της πρωινής διακοπής. 

 

 
TDG Day 2: The real Tor de Geants starts now

Obiettivo TDG. Day 2: After the celebration of the first day, the race begins with snow and rain.Tor des Geants

Posted by Montura on Monday, 14 September 2015

 

 
Ferrino Real Tor - Tor des Geants 2015 #RealTor

REAL TOR - Tor des Geants 2015 #RealTorLive all the the emotion on the athletes side.Running #Tor15 through the eyes of #Ferrino’s Team.In this clip the point of view of Michele Evangelisti (1133)!Enjoy!Project: Pillow Lab

Posted by FERRINO Outdoor on Monday, 14 September 2015

 

Στην κορυφή της κούρσας το ανελέητο κυνήγι του Cristophe Les Saux στον Patrick Bohard συνεχίζεται με αμείωτη ένταση παρότι η διαφορά έχει ανοίξει λίγο στο μισάωρο και όλα θα παιχθούν όπως φαίνεται στον τρόπο με τον οποίον θα χειριστούν το θέμα του ύπνου οι δύο αθλητές αφού η 2η νύχτα είναι προ των πυλών. Ο Bohard πέρασε από το Sassa (K-161) στις 15:04 το απόγευμα ενώ ο Les Saux ακολούθησε μισή ώρα μετά. Το πιο πιθανό είναι να βρούν "καταφύγιο" στο Gressoney στο 200ο χλμ που αποτελεί και κομβικό σημείο για τον αγώνα. Στις γυναίκες εξακολουθεί και προηγείται η Denise Zimmerman πάνω από 1 ώρα από την 2η Lisa Borsani στο Sassa (K-161).

 

Ενημ 14/9 16:50 > Ο Μιχάλης Στύλλας και η Γεωργία Μητσίου συνεχίζουν! Στις 15:35 (16:35 Ελλάδος) φαίνεται να κάνει check-in στον σταθμό Eaux Rousses (Κ-79) στην 525η θέση και έχει ξεκινήσει την ανηφόρα για το επίμαχο διάσελο Col Losson στα 3.300μ υψόμετρο! Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την Γεωργία Μητσίου η οποία πέρασε και αυτή από το Eaux Rousses (Κ-79) στις 15:50 (16:50 Ελλάδος)!  Αναμένουμε την συνέχεια με μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο για τον Μιχάλη όσο και για τους άλλους έλληνες αφού ξεκαθαρίσει ποιοί συνεχίζουν και ποιοί όχι!

 

Ενημ 14/9 16:30 > Μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Όσο περνάει η ώρα έρχονται στην δημοσιότητα φωτογραφίες από την διαδρομή του αγώνα και γίνεται πλέον ολοφάνερο γιατί η διοργάνωση αποφάσισε να διακόψει για λίγο τον αγώνα τις πρώτες πρωινές ώρες όπου και το χιόνι μετατρέπεται σε γλιστερό πάγο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μονοπάτι τώρα μετά από προσπάθειες των ανθρώπων της διοργάνωσης αλλά και ντόπιων "περπατιέται". Ελπίζουμε οι έλληνες φίλοι μας να να αξιολογήσουν σωστά την κατάσταση και να πράξουν με γνώμονα πρώτα την υγεία τους. Περιμένοντας τα νεότερα ...

 

Για του λόγου το αληθές ... | Photo (c): @TrailMoses

 

Ενημ 14/9 14:30 > Άσχημες οι καιρικές συνθήκες σε κομμάτια της διαδρομής ενώ το διάσελο Col Losson που βρίσκεται στα 3.300μ υψόμετρο στο 89ο χλμ του αγώνα είναι κλειστό λόγω έντονης χιονοκάλυψης. Είχε προηγηθεί προσωρινή διακοπή του αγώνα τις πρώτες πρωινές ώρες. Η διοργάνωση με πρόσφατο μήνυμά της καθησυχάζει όλους όσους παρακολουθούν τον αγώνα αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι μέχρι και ο τελευταίος αθλητής του αγώνα είναι ασφαλής ενώ τον αγώνα συνοδεύουν εξειδικευμένοι οδηγοί βουνού που εγγυώνται την ασφάλεια όλων. Οι αθλητές που δεν πρόλαβαν να περάσουν το Col Losson αναγκάστηκαν να σταματήσουν τον αγώνα στο Eaux Rousses (Κ-79) και άγνωστο παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι για την συνέχεια του αγώνα τους. Όπως μας πληροφορεί η διοργάνωση "επιστρατεύθηκαν" μέχρι και ξενοδοχεία της περιοχής για να ζεστάνουν τους ταλαιπωρημένους αθλητές. Το συγκεκριμένο σημείο φαίνεται να το έχει περάσει μόνο ο Φάνης Αρκουμάνης ο οποίος φαίνεται ότι συνεχίζει κανονικά τον αγώνα και μάλιστα σε πολύ κατάσταση αφού από τον 2ο σταθμό βάσης στο Cogne (K-102) μετά από 25 ώρες αγώνα στην 45η θέση! Εγκαταλείψαντες φαίνεται ότι είναι οι Ηλίας Βαραδάς, Μιχάλης Παπαδόπουλος και Νίκος Μαγγίτσης αλλά ο αγώνας μάλλον έχει διακοπεί για όλους όσους δεν πρόλαβαν να περάσουν από το επίμαχο διάσελο ...

 

Στην κορυφή οι πρωτοπόροι αφού πρόλαβαν και πέρασαν νωρίς από το επίμαχο σημείο έχουν επιδοθεί σε μία μάχη σώμα με σώμα. Πρώτος έφυγε από το Donnas (Κ-149) ο Patrick Bohard σε 26:12 ενώ τον ακολούθησε ο Cristophe Les Saux μετά από 15 λεπτά.

 

Το Col Losson ... | Photo (c): Pillow Lab

 

Ενημ 14/9 09:30 > To ίδιο δυνατά συνεχίζει ο Φάνης Αρκουμάνης στον αγώνα! Πέρασε από τον σταθμό Eaux Rousse στο Κ-80 μετά από 16 ώρες και 14 λεπτά αγώνα στην 39η θέση και αναμένεται εντός ολίγου να ολοκληρώσει και το 2ο "σκέλος" του αγώνα φτάνοντας στον σταθμό βάσης στο Cogne το οποίο βρίσκεται στο 102ο χλμ της διαδρομής. Ακολουθεί κατά πόδας με καταπληκτικό ρυθμό και την αυτοπεποίθηση της 3η συνεχόμενη συμμετοχής του, ο Ηλίας Βαραδάς στο Rhemes-Mon (K-65) σε 15:46 στην θέση 230! Από εκεί και μετά οι υπόλοιποι σε πιο αργούς ρυθμούς (όχι απαραίτητα κακό αυτό!): οι Μιχάλης Παπαδόπουλος και Νίκος Μαγγίτσης πέρασαν παρέα από το Rhemes-Mon (K-65) σε 21:32 (#443, #444), ο Μιχάλης Στύλλας αφού έκατσε λίγο παραπάνω από μία ώρα στον κεντρικό σταθμό του Valgrisenche στο Κ-49 έφυγε από εκεί σε 14:41 (θέση #464) ενώ λίγο αργότερα πέρασαν από εκεί και η Γεωργία Μητσίου (15:05, #470) και ο Γιώργος Ευθυμιάδης (16:05, #576). 

Στην κορυφή γίνεται μεγάλη μάχη προς το παρόν! Το γκρουπάκι των Cristophe Les Saux, Gianluca Galeati και Patrick Bohard έφυγαν από τον σταθμό Cogne (2oς σταθμός βάσης) στο Κ-102 με ελάχιστα λεπτά διαφορά ο ένας από τον άλλον, σε λίγο παραπάνω από 21,5 ώρες αγώνα ακολουθώντας έναν δαιμωνιώδη ρυθμό! Τον πιο εκπληκτικό αγώνα όμως κάνει μία κυρία η οποία έχει γράψει ιστορία στον αγώνα και δεν είναι άλλη από την Denise Zimmerman η οποία ακολουθεί την αντρική τριάδα κατά πόδας περνώντας από το Cogne σε 21:34 στην 4η θέση της γενικής κατάταξης!

 

 

Sometimes it's hard to be a Géants...#TorLive #Tor15Video: Pillow Lab

Posted by Tor des Geants on Sunday, 13 September 2015

 

Ενημ 13/9 18:30 > Τα πρώτα περάσματα των ελλήνων αθλητών από τον πρώτο σταθμό στο La Thuille στο Κ-17 είναι γεγονός! Πρώτος έλληνας πέρασε πολύ δυνατά ο Φάνης Αρκουμάνης μετά από 2:33 στην 23η θέση της κατάταξης ενώ τον ακολούθησαν οι Ηλίας Βαραδάς σε 3:23, Νίκος Μαγγίτσης σε 3:47, Γιώργος Ευθυμιάδης σε 4:00, Γεωργία Μητσίου σε 4:07, Μιχάλης Στύλλας σε 5:24 και Μιχάλης Παπαδόπουλος σε 5:29. Επόμενος μεγάλος σταθμός που αποτελεί και σταθμό βάσης στον οποίο οι αθλητές θα συναντήσουν για πρώτη φορά τον σάκο ανεφοδιασμού τους (drop bag) είναι το Valgrisenche στο Κ-49. Ας ευχηθούμε καλή συνέχεια σε όλους!

 

Στην κορυφή πρώτοι πέρασαν από το  La Thuille οι Les Saux, Doherty και Rein σε 2:20 ακολουθώντας έναν αρκετά γρήγορο ρυθμό ενώ η Lisa Borsani οδηγεί την γυνακεία κούρσα περνώντας από εκεί σε 2:36.

 

 

 

Τάκης Τσογκαράκης

Η αγάπη του για το βουνό ξεκινάει πολλά χρόνια πίσω με τις πρώτες αναβάσεις στην αγαπημένη του Πάρνηθα και μετέπειτα με την σχολή Ορειβασίας του ΕΟΣ Αχαρνών. Το 2007 έτρεξε τον πρώτο του αγώνα ορεινού τρεξίματος και από τότε ονειρεύεται "όλο και ψηλότερα, όλο και μακρύτερα". Ελπίζει να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμα...

www.advendure.com

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Mizuno Wave Rider GTX: Ένα παπούτσι παντός καιρού, για άσφαλτο και χωμάτινες επιφάνειες, αναλυτικό review του… https://t.co/7J7ZFvrTGy
@RunMessinia : 421 χιλιόμετρα! 10 συνολικά μαραθώνιοι σε 10 ημέρες, στο μεγαλύτερο stage race της Ελλάδας:… https://t.co/iJFtWaRykf
"Αν δεν υποφέρεις, τότε δεν είναι @TDG_trail ", το βιωματικό άρθρο της Dragana Cejovic από την συμμετοχή της στο φε… https://t.co/QIPpNbVUIV
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Mizuno Wave Rider GTX: Ένα παπούτσι παντός καιρού, για άσφαλτο και χωμάτινες επιφάνειες!

Run Messinia: 421 χιλιόμετρα! 10 συνολικά μαραθώνιοι σε 10 ημέρες, στο μεγαλύτερο stage race της Ελλάδας!

Αν δεν υποφέρεις, τότε δεν είναι TOR…

Γιατί πεζοπορία με Μπατόν ;

Run Messinia: Συγκινητικές στιγμές στον αγώνα για την Ελευθερία!

O Άρκαλος ... μας μιλάει για το Sfakia Sky Marathon & Vertical Run!

Motorola Defy 2021 - Όμορφο και ανθεκτικό!

Το Run Messinia τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Το πρόγραμμα – Οι αθλητές – Οι διαδρομές!

O Φώτης Ζησιμόπουλος έγραψε ιστορία στο φετινό Σπάρταθλο!

To UTMB απαγορεύει όλα τα παυσίπονα από το 2022!

To 4ο Chianti Ultra Trail έρχεται στις 26 -27 Μαρτίου 2022 με νέο αγώνα 100Km και πολλές εκπλήξεις – Ο Matteo Matteuzzi, τεχνικός διευθυντής του CUT, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Advendure!

Tor des Geants 2021: Με Ελληνικό ενδιαφέρον επιστρέφουν οι Γίγαντες των Άλπεων!