Ο Φώτης Ζησιμόπουλος κέρδισε τα 100 μίλια του RMB Ultra-trail Cape Town με το εξαιρετικό 20.48.17!

Από 26 Νοε 2022

Κυρίαρχος σε όλη την διάρκεια της κούρσας, ο Φώτης Ζησιμόπουλος κέρδισε τα 100 μίλια (+7.561m) του RMB Ultra-trail Cape Town και μάλιστα με την εξαιρετική επίδοση 20.48.17.

Στην δεύτερη θέση, με ανατροπή στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, ο Ρώσος Alexei Tolstenko με χρόνο 21.26.07. Ακολουθεί ο Σουηδός Elov Olsson σε αρκετή απόσταση, αλλά χωρίς να κινδυνεύει εκτός απροόπτου να χάσει την τρίτη θέση, από την Αμερικανίδα Hillary Alen που όχι μόνο είναι πρώτη στις γυναίκες αλλά και 4η γενικής, περίπου 2 1/2 ώρες πίσω από τον Σουηδό αθλητή, 20 km πριν τον τερματισμό.

Την ίδια στιγμή, τρομερή μάχη μεταξύ πολλών σπουδαίων ονομάτων του ορεινού τρεξίματος γίνεται στον κλασσικό αγώνα των 100 Km της διοργάνωσης, με τον Ρώσο Dmitry Mitiaev και τον Γερμανό Hannes Namberger να είναι μαζί περίπου 20 km πριν τον τερματισμό και τους Αμερικανούς Drew Holmen και Jared Hazen μόλις 5 λεπτά πίσω τους!

Το ίδιο και στις γυναίκες όπου η Γαλλίδα Camille Bruyas και η Σουηδέζα Mimi Kotka (γνωστή μας και από το Σπάρταθλο) είναι μαζί με διαφορά 2-3 λεπτών και η Ρωσίδα Varvara Shikanova ένα δεκάλεπτο πίσω τους, 30 km πριν τον τερματισμό!

Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αγώνων στο link: https://sportraxs.com/races/893

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ