11ους Ορεινοι Αγώνες Καβουσίου την Κυριακή 19 Οκτώβρη στο Καβουσι Ιεράπετρας!

03 Ιουλ 2025

(Με χαρά σας ανακοινωνομε το άνοιγμα των εγγραφων για τους 11ους Ορεινούς Αγώνες Καβουσιου που θα διεξαχθούν την Κυριακή 19 του Οκτώβρη στο Καβουσι Ιεράπετρας
Δύο αγώνες συναρπαστικοι σε περιμένουν:
Α. Ο αγώνας των 22,3χλμ με την ονομασία Kavousi mountain half marathon με θετική ανάβαση 1450μ και με 90% μονοπατι.
Β. Ο αγώνας των 8,7χλμ με την ονομασία avgos trail με θετική ανάβαση 510μ και με 90% μονοπατι.

 


Δήλωσε την συμμετοχή σου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο
https://atpro.gr/oreinoi-agones-kabousiou/Ο αγώνας θεσμός στο ορεινο τρεξίμο στην ανατολική Κρήτη σε περιμένει ,τρέξε και ζήσε
την εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα αγωνα συναρπαστικό.
Μονοπάτια καλντερίμι που για χρόνια τα περπάτησαν αρχαίοι Μινωιτες σε περιμένουν να τα γνωρίσεις, Φαράγγια αξεπέραστης φυσικής όμορφιας, κοιλάδες ,μικρά οροπέδια,δάση από πρινους , αλπικα τοπία ,αγροτικοί παραδοσιακοί οικισμοί,βυζαντινά ξωκκλήσια που μαρτυρούν την λατρεία των κατοίκων, αρχαιολογικά μνημεία,περιμένουν να τα γνωρίσεις.
Για μία ακόμη φορά η διοργάνωση μετά απο την μεγάλη επιτυχία των 10ων Ορεινών Αγώνων καβουσιου βάζει και πάλι ψηλά τον πήχη σε όλους τους τομείς.
Η διοργάνωση με σεβασμό στο περιβάλλον
θα προσπαθήσει να αποφύγει την χρήση πλαστικού στην σήμανση κάνοντας αρχή με την κατάργηση τής ταινίας έργου με την χρήση υφάσματατινης κορδέλας με το λογότυπο των αγώνων και με τη σταδιακή κατάργηση όλων των πλαστικών Πινακίδων.
Ζήσε την απόλυτη εμπειρία ενός αγώνα ορεινού τρεξίματος
Τρέξε σε ένα αγωνα ορεινού τρεξίματος και γνώρισε την Κρητική φιλοξενία.
Ένα βουνό σε περιμένει να το γνωρίσεις.

Tην Κυριακή 19 του Οκτώβρη σε περιμένουμε στο καβουσι Ιεράπετρας. Καλή αντάμωση
.