Άθλος Μαινάλου 2018: Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου - Αποτελέσματα

24 Οκτ 2018

Ο Άθλος Μαινάλου 2018 (run+bike), έγινε για ένατη  συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 20-21/10/2018 στην περιοχή της Βυτίνας. Ο αγώνας ήταν συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου και της  Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας. Οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν ήταν: το Σάββατο αγώνας  mountain  runnning  19 km και την Κυριακή αγώνας  mountain bike 15 και 37 km.

 

Φέτος για πρώτη χρονιά έγινε και παράλληλη εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου, με την ονομασία ΒΥΤΙΝΑ 3km night run, η οποία ήταν  νυχτερινός αγώνας δρόμου 3 χιλιομέτρων στα  ασφάλτινα δρομάκια της πανέμορφης Βυτίνας.

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Δεληγιάννης Καύσιμα,  tac.com.gr,   bizart.grodlo-lasportivaQNT,
Κουρουνιώτης  Τυροκομική
Ξενοδοχείο Αίγλη-Βυτίνα, 
Ξενοδοχείο Αιώρα,
Αέσκω Resort
Βυτίνα Ξενώνες-ΕΥ ΖΗΝ
Art Mainalon
Όμιλος Κυριών Βυτίνας.
Maestro Ζαχαροπλαστική
Ποδηλατοδρόμιο.gr
Ταβέρνα Κληματαριά
Καφετέρια Mesarea
Η Καντίνα
  
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Arcadia Portal.gr,
advendure.gr,
iRunmag.gr
Cycle 365.gr

Αγώνας  mountain runnning 19 km
Η  διαδρομή των  19 χιλιομέτρων και 680μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς μια γρήγορη διαδρομή με όμορφες εναλλαγές μέσα στο ελατοδάσος της Βυτίνας ανέδειξε νικητή τον Νίκο Πονηρέα με χρόνο 1:35:52.

Αγώνας  mountain bike  

Οι  δύο διαδρομές μικρής τεχνικής δυσκολίας και πλέον πολύ δημοφιλείς προσέλκυσαν πάνω από 200 ποδηλάτες και ο καταπληκτικός καιρός έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουν τις διαδρομές και να έχουν και πολύ καλές επιδόσεις. Η κλασσική φιδίσια αισθησιακή διαδρομή με μήκος 37 χιλιόμετρα με 1430μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς ανέδειξε νικητή τον Μιχάλη Παπασάββα με χρόνο 1:51:32 και η δεύτερη   διαδρομή των 15 χιλιομέτρων και 510 μέτρων θετικής υψομετρικής διαφοράς ανέδειξε νικητή τον Ρούτση Ραφαήλ με χρόνο 00:39:06. 

Στις απονομές παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ.Γιαννόπουλος Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Βυτίνας κ.Καραντώνης Παναγιώτης, η Πρόεδρος της κοινωφελούς του δήμου Γορτυνίας κα. Διαμαντοπούλου Μαρίνα, η Δασάρχης Βυτίνας κα. Σαράντη, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βυτίνας κ.Λιαρόπουλος Παναγιώτης, τους οποίους και ευχαριστούμε.

 

Ευχαριστούμε θερμά το Δασαρχείο Βυτίνας, το Α.Τ. Γορτυνίας, τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες κ. Καρπούζο Ιωάννη και κ.Φούτρη Νικόλαο, το Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών κλιμακίου Τρίπολης για τη πολύτιμη βοήθειά τους.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟΥ MRT 19KM

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ NIGHT RUN 3KM BYTINA 2018

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟΥ 2018 ΜΤΒ 37ΚΜ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟΥ 2018 ΜΤΒ 37ΚΜ Ε-ΒΙΚΕ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟΥ 2018 ΜΤΒ 15ΚΜ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟΥ MTR 19KM & MTB 37KM

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Foto Mtb  folder 1

foto run folder 1

Foto Run folder 2

Foto mtb folder 2

Night run 3 km

Σας περιμένουμε του χρόνου 19 και 20 Οκτώβρη να γιορτάσουμε μαζί τα 10 χρόνια Άθλος Μαινάλου!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ