Πολλές οι εκπλήξεις αλλά και οι παροχές στο φετινό Moschopodi Trail

11 Απρ 2022

Κυριακή 8 Μάϊου, το θέατρο Μοσχοποδίου «Μέλινα Μερκούρη» έτοιμο να ξαναγεμίσει από κόσμο! Η οργανωτική ομάδα σας υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία μέσα και έξω από το τερέν.

Ξεκινώντας από το ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» όλες οι διαδρομές κατευθύνονται μέσα στο δάσος, συναντώντας απαιτητικές διαδρομές, που απαιτούν σχοινιά, άλματα και πολλά άλλα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Ακόμη πιο έντονο το στοιχείο της μουσικής, του πολιτισμού και της ιστορίας! 5 σταθμοί μουσικής για κάθε διάθεση, οι νεράιδες των βιβλίων αφήνοντας διάφορες βιβλιοφιλικές εκπλήξεις για όλους τις οποίες εμείς θα διπλασιάσουμε, αποκλειστική συνεργασία με το νέο αρχαιολογικό μουσείο της Θήβας παρέχοντας σε όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους ελεύθερη είσοδο και ξενάγηση.

Ένα αθλητικό πακέτο πλήρως ανταποδοτικό για τους συμμετέχοντες με ένα μοναδικό t-shirt 42k Running, ένα Nordic τηλεσκοπικό μπατόν, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ιατρική φροντίδα και ασφάλιση, φωτογραφίες, μοναδικό μετάλλιο, πλήρη τροφοδοσία γεύματος και ποτού και πολλά ακόμη!

27 Απρίλιου οι εγγραφές κλείνουν! Ελάχιστες ακόμη οι διαθέσιμες θέσεις. Κλείσε την θέση σου τώρα!

 

https://www.instagram.com/p/CcGbK1Tof35/

https://moschopodiexperience.eu/