Extreme Pro: Εκκίνηση 2ου κύκλου προπονήσεων με την Γλυκερία Τζιατζιά

04 Σεπ 2017

 

Πριν λίγους μήνες το κατάστημα outdoor εξοπλισμού ExtremePro σε συνεργασία με την πρωταθλήτρια ορεινού τρεξίματος της Salomon Γλυκερία Τζιατζιά δημιούργησαν μια ομάδα τρεξίματος, αλλά και διασκέδασης για τους λάτρεις του είδους! Οι ExtremeProπροπονήσεις, όπως τις ονομάζουν, πραγματοποιούνταν ως τώρα κάθε Τετάρτη απόγευμα στο Μητροπολιτικό Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης” και απευθύνονται σε κάθε επιπέδου αθλητή. Αφού η ομάδα “έτρεξε” πιλοτικά για μερικούς μήνες, και τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα του επιθυμητού οι δυο συνεργάτες αποφάσισαν να συνεχίσουν το 2ο κύκλο των επιτυχημένων προπονήσεων, με εκκίνηση την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου!

Η μεγάλη αγάπη των ανθρώπων του ExtremePro για περιπέτειες σε κάθε άθλημα εξωτερικού χώρου, οπως το ορεινό τρέξιμο, σε συνδυασμό με την όρεξη και τις γνώσεις της Γλυκερίας, δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό για μια ομαδική προπόνηση υψηλού επιπέδου! Οι ExtremeProπονήσεις βασίζονται κάθε βδομάδα στην ανάπτυξη μιας διαφορετικής προπονητικής αξίας για το ορεινό τρέξιμο, αλλά φυσικά, σα μέγιστο στόχο έχουν την απόλαυση και την ανάδειξη του ομαδικού πνεύματος. Βέβαια, οι δράσεις της ομάδας δε θα περιορίζονται μόνο στις ώρες τις προπόνησης, αλλά και σε άλλες εκπαιδευτικές εκδηλώσεις!

 

Κάθε Τετάρτη, λοιπόν, στις 18.30 (η ώρα θα τροποποιηθεί σε βάθος χρόνου το χειμώνα) στο Μητροπολιτικό Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης” θα πραγματοποιούνται οι ExtremeProπονήσεις με προπονήτρια τη Γλυκερία. Δομημένο περιεχόμενο, συμβουλές πριν και μετά την προπόνηση, ομαδικές συμμετοχές σε αγώνες, καθώς και εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις στο κατάστημα, είναι μόλις μερικά από τα προνόμια των συμμετεχόντων, ενώ οι “απαιτήσεις” για τη συμμετοχή είναι απλώς…η καλή διάθεση!

 

Για παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site του καταστήματος: http://www.extremepro.gr, καθώς και να επικοινωνήσετε απευθείας με τη Γλυκερία στο [email protected]

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ