Η BUFF® παρουσιάζει τη νέα μάσκα με φίλτρο BUFF®

27 Ιουν 2020

Βαρκελώνη, Ισπανία, 8 Ιουνίου 2020. Έχουν γίνει καθημερινό θέαμα: οι μάσκες προσώπου είναι απαραίτητοι σύντροφοι για καθημερινές δραστηριότητες. Η BUFF® παρουσιάζει τη νέα μάσκα με φίλτρο BUFF®, η οποία προσφέρει αξιόπιστη άνεση σε έναν καινοτόμο σχέδιο. Η μάσκα έρχεται με ένα αντικαταστάσιμο σύστημα φίλτρου. Το φίλτρο πληροί τις απαιτήσεις επίδοσης του προτύπου για χειρουργικές μάσκες (UNE EN 14683), με 98% Αποδοτικότητα Διήθησης Βακτηρίων (BFE%) και Αυξημένη Αναπνευστικότητα.

 

Είτε αγοράζετε τρόφιμα είτε μετακινείστε με τις δημόσιες συγκοινωνίες, οι μάσκες προσώπου αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητας μας ανά τον κόσμο. Και είναι πιθανό να παραμείνουν για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμα. Οι παραλλαγές τους είναι ποικίλες, αλλά όλες εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό: να διασφαλίσουν ότι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με σεβασμό. Με την επαναχρησιμοποιήσιμη μάσκα φίλτρου BUFF®, η BUFF® παρουσιάζει ένα νέο καινοτόμο προϊόν.

Η μάσκα τριών στρωμάτων είναι κατασκευασμένη από ύφασμα CoolNet UV +, που κατασκευάζεται από 95% ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Η μάσκα περιλαμβάνει ένα αντικαταστάσιμο σύστημα φίλτρου, που αναπτύχθηκε από Φινλανδούς, ειδικούς στην εταιρεία Ahlstrom-Munksjö, με 98% Αποδοτικότητα Διήθησης Βακτηρίων.

Το φίλτρο συμμορφώνεται με τα πρότυπα χειρουργικών μασκών (UNE EN 14683) της στην Αποδοτικότητα Διήθησης Βακτηρίων (BFE%) και της Διαφορικής Πίεσης, εγγυάται έτσι τη μικρότερη αντίσταση στην αναπνοή.

Επιπλέον, η τεχνολογία HeiQ ViroBlock®, μια αντιβακτηριακή λύση, που τοποθετείται στο ύφασμα της εσωτερικής τσέπης της μάσκας, την προστατεύει από μικρόβια και βακτήρια, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στον έλεγχο των οσμών. Αυτή η ειδική επίστρωση διαρκεί έως και δέκα πλύσεις στους 60 ° Κελσίου.

Η ρυθμιζόμενη εφαρμογή και το μικρό βάρος καθιστούν τη μάσκα φίλτρου BUFF® άνετη στη χρήση ακόμη και για παρατεταμένη χρήση. Ο εργονομικός σχεδιασμός της αποφεύγει δυσάρεστα σημεία πίεσης πίσω από τα αυτιά, επειδή η μάσκα είναι τοποθετημένη γύρω από το πίσω μέρος του κεφαλιού και τον αυχένα, οπότε ο χρήστης δεν την αισθάνεται καθόλου.

Διαθέσιμη για ενήλικες καθώς και ένα βελτιστοποιημένο σχέδιο για παιδιά εγγυάται αξιόπιστη άνεση στη χρήση. Αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Igualada στην επαρχία της Βαρκελώνης, η μάσκα φίλτρου BUFF® είναι τώρα διαθέσιμη σε πολλά διαφορετικά σχέδια.

 

Latest Tweets

Ξεκινάει το "Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020', το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου: https://t.co/ynOpCAhVPT https://t.co/FHVVVhRPfv
Feline SL: Σταθερότητα, προστασία και εξαιρετική πρόσφυση από την @DYNAFIT_SpeedUp, αναλυτικό review από το… https://t.co/1kmBj5jjur
Η ζωή των “ultra”, ένα άρθρο του Εμμανουήλ Κωνσταντουλάκη στο @Advendure_Net για την καθημερινή ζωή των ανώνυμων υπ… https://t.co/RGIrQLB9iN
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Ξεκινάει το Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020, το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου!

Salomon Supercross, ένα άξιο μέλος της "Cross" οικογένειας

Διάσχιση της Ορεινής Ελλάδας ενάντια στην αιολική καταστροφή των ελληνικών βουνών!

Μια μέτρια μέρα ...

Feline SL: Σταθερότητα, προστασία και εξαιρετική πρόσφυση από την Dynafit!

Η Γη δεν ανήκει σε κανέναν - Save Greek Mountains! (video)!

Η ζωή των “ultra”...

Accept the Challenge: Ορειβατικό & Αναρριχητικό διήμερο στην Άνδρο!

Κατασκηνωτικός εξοπλισμός POLO

Συσκευές θερμικής απεικόνισης PULSAR AXION XM30S, KEY XM22 και ΧΜ30!

Αντίσκηνο Salewa Litetrek Pro II - Εντυπώσεις από νύχτες εκεί έξω !

Μοναχική διάσχιση του 370 χιλιομέτρων "Epirus Trail" ο Π. Παναρίτης!