Η La Sportiva & η Original BUFF συμμετέχουν στην Ergo Marathon Expo 2019 με πλήρη συλλογή, διαγωνισμούς και σημαντικές παρουσιάσεις νέων προϊόντων!

05 Νοε 2019

Η Ergo Marathon Expo 2019, η  κορυφαία έκθεση αθλητικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, λαμβάνει χώρα μεταξύ 6 και 9 Νοεμβρίου στα πλαίσια του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου. Τα δύο κορυφαία brands πιστά  στα ραντεβού τους  με το αθλητικό κοινό, συμμετέχουν  φέτος, με όλα την γκάμα προϊόντων, διαγωνισμούς με σπουδαία δώρα, αλλά και παρουσιάσεις για πρώτη φορά στην χώρα μας, μοντέλων που αναμένεται να κυκλοφορήσουν την επόμενη χρονιά!

Ξεκινώντας από την La Sportiva, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην νέα φιλοσοφία της σπουδαίας outdoor Ιταλικής εταιρείας, η οποία έχει να κάνει με το τρέξιμο στο βουνό σαν μια διαδικασία διαφορετική για κάθε αθλητή, με διαφορετικά κίνητρα που αγγίζουν την αναζήτηση των προσωπικών ορίων του και χρειάζονται τον κατάλληλο εξοπλισμό για να τα φτάσουν. Με το πολυαναμενόμενο Jackal, η “αίσθηση” γίνεται ultra και τα χιλιόμετρα στα μονοπάτια αυξάνουν, αφού η νέα καινοτομική τεχνολογία Infinitoo™, υπόσχεται εξαιρετική αντικραδασμικότητα και σπουδαία επιστροφή ενέργειας σε κάθε πάτημα.
 

La Sportiva Jackal

Για τους αθλητές που αγαπάνε την ταχύτητα και την αδρεναλίνη των κάθετων χιλιομέτρων, θα παρουσιαστεί το VK BOA®,  με το ελάχιστο βάρος και το πρωτοποριακό σύστημα BOA™ Fit Rapid Closure για γρήγορο σφίξιμο στο πόδι. Φυσικά, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν όλη την συλλογή παπουτσιών τρεξίματος και ρούχων της εταιρείας, ενώ η ομάδα της La Sportiva Team Greece θα βρίσκεται στο περίπτερο της εταιρείας για πρακτικές συμβουλές και συζήτηση με το αθλητικό κοινό. Ένας τυχερός/ή θα κερδίσει ένα ζευγάρι La Sportiva Akasha μέσα από διαγωνισμό.
 

La Sportiva VK BOA®

Φυσικά, τα οriginal BUFF δεν θα μπορούσαν να λείψουν, αφού εκτός από την τεράστια γκάμα προϊόντων για το κεφάλι με τα μοναδικά χαρακτηριστικά θα παρουσιαστεί και το συλλεκτικό και αποκλειστικό για την Ελλάδα Buff ‘’Athens 42,195 km’’ στην ειδική τιμή των 15 ευρώ. Ταυτόχρονα, θα τρέχει διαγωνισμός για έξι. 

Σας περιμένουμε από τις 6 έως και τις 9 Νοεμβρίου, στο περίπτερο 16, της Ergo Marathon Expo 2019!

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Latest Tweets

“Καθώς ο σπόρος άρχισε να ριζώνει, άρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να γίνει” - Moonwalk Traverse, η καταπληκτική διά… https://t.co/tVwLGn0IbC
Με κορυφαίο συναγωνισμό και σπουδαίες ελληνικές συμμετοχές το Transgrancanaria στις 24-28 Φεβρουαρίου 2021:… https://t.co/4MAh9hGAsT
Ο Sean Villanueva ( @SCARPAspa )ολοκλήρωσε την πρώτη solo διάσχιση του Fitz Traverse στην Νότια Παταγονία:… https://t.co/xCKxnQI1tG
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

“Καθώς ο σπόρος άρχισε να ριζώνει, άρχισα να σκέφτομαι ότι μπορεί να γίνει” - Moonwalk Traverse, η καταπληκτική διάσχιση του Sean Villanueva!

Με κορυφαίο συναγωνισμό και σπουδαίες ελληνικές συμμετοχές το Transgrancanaria στις 24-28 Φεβρουαρίου 2021!

Ο Sean Villanueva ολοκλήρωσε την πρώτη solo διάσχιση του Fitz Traverse στην Νότια Παταγονία!

Ανάπτυξη των ΑΠΕ με σεβασμό στη βιοποικιλότητα: Ένα βιώσιμο σενάριο για ανάπτυξη Αιολικών Σταθμών με ελάχιστο περιβαλλοντικό κόστος!

O Αντώνης Συκάρης διέκοψε στα 7.440m την προσπάθεια ανάβασης στην κορυφή του Κ2!

Ορειβατικός εξοπλισμός CAMP για τα πρώτα & ασφαλή βήματά σας στο χειμερινό βουνό

Τρέξιμο σε Κατηφόρα - Μυϊκή Καταπόνηση και Στρατηγικές Προσαρμογής!

Μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Λάζαρο Ρήγο, για όλα τα θέματα που αφορούν την H.A.R.T.A!

Ο ρόλος του λεπτού Fleece στην Πεζοπορία!

Η βελτίωση των νευρομυικών ικανοτήτων των δρομέων αντοχής – Ιδιαιτερότητες των γυναικών δρομέων!

Η πρώτη χειμερινή ανάβαση στο Κ2 είναι γεγονός!

Η HARTA ανακοίνωσε το πρώτο (δοκιμαστικό) πρωτάθλημα της για το 2021!