Η La Sportiva & η Original BUFF συμμετέχουν στην Ergo Marathon Expo 2019 με πλήρη συλλογή, διαγωνισμούς και σημαντικές παρουσιάσεις νέων προϊόντων!

05 Νοε 2019

Η Ergo Marathon Expo 2019, η  κορυφαία έκθεση αθλητικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, λαμβάνει χώρα μεταξύ 6 και 9 Νοεμβρίου στα πλαίσια του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου. Τα δύο κορυφαία brands πιστά  στα ραντεβού τους  με το αθλητικό κοινό, συμμετέχουν  φέτος, με όλα την γκάμα προϊόντων, διαγωνισμούς με σπουδαία δώρα, αλλά και παρουσιάσεις για πρώτη φορά στην χώρα μας, μοντέλων που αναμένεται να κυκλοφορήσουν την επόμενη χρονιά!

Ξεκινώντας από την La Sportiva, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην νέα φιλοσοφία της σπουδαίας outdoor Ιταλικής εταιρείας, η οποία έχει να κάνει με το τρέξιμο στο βουνό σαν μια διαδικασία διαφορετική για κάθε αθλητή, με διαφορετικά κίνητρα που αγγίζουν την αναζήτηση των προσωπικών ορίων του και χρειάζονται τον κατάλληλο εξοπλισμό για να τα φτάσουν. Με το πολυαναμενόμενο Jackal, η “αίσθηση” γίνεται ultra και τα χιλιόμετρα στα μονοπάτια αυξάνουν, αφού η νέα καινοτομική τεχνολογία Infinitoo™, υπόσχεται εξαιρετική αντικραδασμικότητα και σπουδαία επιστροφή ενέργειας σε κάθε πάτημα.
 

La Sportiva Jackal

Για τους αθλητές που αγαπάνε την ταχύτητα και την αδρεναλίνη των κάθετων χιλιομέτρων, θα παρουσιαστεί το VK BOA®,  με το ελάχιστο βάρος και το πρωτοποριακό σύστημα BOA™ Fit Rapid Closure για γρήγορο σφίξιμο στο πόδι. Φυσικά, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν όλη την συλλογή παπουτσιών τρεξίματος και ρούχων της εταιρείας, ενώ η ομάδα της La Sportiva Team Greece θα βρίσκεται στο περίπτερο της εταιρείας για πρακτικές συμβουλές και συζήτηση με το αθλητικό κοινό. Ένας τυχερός/ή θα κερδίσει ένα ζευγάρι La Sportiva Akasha μέσα από διαγωνισμό.
 

La Sportiva VK BOA®

Φυσικά, τα οriginal BUFF δεν θα μπορούσαν να λείψουν, αφού εκτός από την τεράστια γκάμα προϊόντων για το κεφάλι με τα μοναδικά χαρακτηριστικά θα παρουσιαστεί και το συλλεκτικό και αποκλειστικό για την Ελλάδα Buff ‘’Athens 42,195 km’’ στην ειδική τιμή των 15 ευρώ. Ταυτόχρονα, θα τρέχει διαγωνισμός για έξι. 

Σας περιμένουμε από τις 6 έως και τις 9 Νοεμβρίου, στο περίπτερο 16, της Ergo Marathon Expo 2019!

 

Latest Tweets

Όλοι Τρέχουν ... ένα άρθρο αφιερωμένο στην σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος: https://t.co/P7MkrcZpLi https://t.co/xR52Js1xBA
"@Sportiva Jackal - Ένα τσακάλι των βουνών στα πόδια σας", δοκιμή και παρουσίαση από το @Advendure_Net :… https://t.co/OTd3LZTaOE
Χριστίνα Φλαμπούρη - Η πρώτη Ελληνίδα που ολοκλήρωσε το 7 Summits project μιλάει στο @Advendure_Net Advendure:… https://t.co/RaPOCVRs4h
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Μοναχική διάσχιση του 370 χιλιομέτρων "Epirus Trail" ο Π. Παναρίτης!

Κινητοποιήσεις ενάντια στην εγκατάσταση αιολικού πάρκου στη Δίρφη!

Επιστολή προς φίλους του ορεινού τρεξίματος και όλων των ορεινών δραστηριοτήτων

La Sportiva Jackal - Ένα τσακάλι των βουνών στα πόδια σας!

Χριστίνα Φλαμπούρη - Η πρώτη Ελληνίδα που ολοκλήρωσε το 7 Summits project μιλάει στο Advendure!

Μετά-covid19 εποχή: Αργός και Υπο-Τουρισμός έναντι Μαζικού και Υπερ-Τουρισμού!

Έτοιμοι; (Ξανά) - Φύγαμε!

Η προστασία της κοινωνίας και των αθλητών είναι ηθική υποχρέωση των διοργανωτών!

DYNAFIT Ultra 100: Ultra προστασία, σταθερότητα & αίσθηση!

Αντιοξειδωτικά και άσκηση!

Και τώρα τι ....

Σουηδική Λαπωνία - Πεζοπορώντας στο μαγευτικό Βορρά!