Cyclades Trail Cup 2018: Διαγωνισμός για ένα πακέτο συμμετοχής στο 3ο Tinos Challenge!

09 Οκτ 2018

 

Δεκέμβρης, Κυκλάδες, Τήνος! Ένας εναλλακτικός αγώνας ορεινού τρεξίματος, στην χειμερινή Τήνο. Στα πλαίσια του Cyclades Trail Cup, το 3ο Tinos Challenge κάνει την διαφορά στο χειμερινό καλεντάρι αγώνων! Τώρα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις το πλήρες πακέτο συμμετοχής σου και να επισκεφτείς την χειμερινή Τήνο! Για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό, συμπλήρωσε την φόρμα του αγώνα, που θα βρεις εδώ και περίμενε μέχρι την λήξη του διαγωνισμού, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου για να μάθεις αν είσαι ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει:

 

1. τα δωρεάν ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια Ραφήνα – Τήνο – Ραφήνα (αναχώρηση Σάββατο, επιστροφή Κυριακή)

2. την δωρεάν μεταφορά σου από και προς το λιμάνι

3. την δωρεάν διαμονή σου για 1 βράδυ σε συνεργαζόμενο κατάλυμα

4. την δωρεάν συμμετοχή σου σε όλα τα γαστρονομικά δρώμενα του αγώνα

5. την δωρεάν συμμετοχή σου σε όποιο αγώνισμα επιθυμείς

6. το δωρεάν τεχνικό αναμνηστικό T-shirt του αγώνα

 

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο 3ος ορεινός αγώνας τρεξίματος: Tinos Challenge. Το νησί τις Τήνου θα φιλοξενήσει αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα παρουσιάσει 3 αγωνίσματα που διασχίζουν τα ιστορικά πέτρινα και μαρμάρινα καλντερίμια του νησιού . Όλες οι διαδρομές διασχίζουν συνολικά 15 παραδοσιακούς οικισμούς από τους συνολικά 62 του νησιού, ενώ οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν δίπλα σε νερόμυλους, ανεμόμυλους, περιστερώνες, πέτρινα γιοφύρια, αλώνια και εγκαταλειμμένους οικισμούς! Ο αγώνας “challenge” σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι αθλητές θα πρέπει να λάβουν μέρος και να τερματίσουν τον συνδυασμό 2 αγωνισμάτων σε 2 ημέρες.

 

Το Tinos Challenge διεξάγεται στα πλαίσια του Cyclades Trail Cup 2018 και είναι ο 6ος και τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, προηγούνται οι αγώνες: Kimolos Trail, Folegandros Sunset Trail, Ios Adventure, Andros Trail Race και Kythnos Challenge. Ακολουθώντας πιστά τους κανονισμούς του Cyclades Trail Cup και την πολιτική του Πολιτιστικού “παντρέματος”, το Tinos Challenge, εκτός από τα καθαρά αγωνιστικά δρώμενα, παντρεύει τον αθλητισμό με την γαστρονομία, προσφέροντας στους αθλητές και επισκέπτες μια ολοκληρωμένη “γεύση” της Τήνου!

 

Διάβασε τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ