ADVENDURE - Syros City Trail 2015: Πολιτιστικό και αθλητικό ταξίδι στο χρόνο!

Syros City Trail 2015: Πολιτιστικό και αθλητικό ταξίδι στο χρόνο! Κύριο

Από 15 Σεπ 2015

Ο Έλλην προτιμά συνήθως την ομαλωτέραν οδόν, έστω και άγουσαν εις βάραθρον” έγραψε πριν περισσότερο από έναν αιώνα ο σπουδαίος Έλληνας λογοτέχνης και δοκιμιογράφος με τον ιδιαίτερα καυστικό λόγο Εμμανουήλ Ροΐδης, που γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στην Ερμούπολη της Σύρου. Οι διοργανωτές του Syros City Trail 2015 δεν ακολούθησαν τελικά το απόφθεγμα του Ροΐδη και μας έδωσαν έναν αγώνα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό, αλλά ταυτόχρονα πολύ όμορφο ως διαδρομή και γενικότερα ως διοργάνωση.

 Οι αγώνες τύπου city trail έχουν έμφυτο τον συνδυασμό αθλητισμού και πολιτισμού, μιας και η πλειοψηφία τους τουλάχιστον έχει σχεδιασμό διαδρομής που περνάει από τα σημαντικότερα αξιοθέατα και μνημεία του αστικού περιβάλλοντος στο οποίο διεξάγεται. Αν μη τι άλλο, η Ερμούπολη της Σύρου – ένα από τα σπουδαιότερα πολιτιστικά κέντρα της χώρας μας στο παρελθόν – αποτελεί ένα “ζωντανό” μνημείο πολιτισμού με τους επιβλητικούς Ορθόδοξους και Καθολικούς ναούς της, το ασύγκριτης ομορφιάς δημαρχείο της, τα στενά της Άνω Πόλης όπου θαρρείς ότι ακούς την πένα του Βαμβακάρη να ηχεί στα αυτιά σου καθώς τα διασχίζεις, τα πανέμορφα νεοκλασικά στα Βαπόρια - την πιο αριστοκρατική συνοικία της πόλης - και φυσικά το ινστιτούτο Κυβέλη, μια κιβωτό θεατρικής γνώσης που είναι αφιερωμένη στην μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και την οικογένεια της.

 

Το επιβλητικό Δημαρχείο και η εκκίνηση .. κατευθείαν με ανάβαση σκαλιών! 

 

Η διοργάνωση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την Παρασκευή το απόγευμα, καθώς έγινε μια πολύ όμορφη ξενάγηση από την αεικίνητη κυρία Βαλεντίνη Ποταμιάνου στους χώρους του Ινστιτούτου Κυβέλη, όπου οι αθλητές και οι συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν αρχειακό υλικό στο βιωματικό Μουσείο που μέρος του στεγάζεται εντός της οικίας Κυβέλη και περιλαμβάνει κομμάτι της συλλογής κειμηλίων, αντικειμένων τέχνης, φωτογραφιών, θεατρικών κοστουμιών και βιβλίων της Συλλογής του Ινστιτούτου.

 

Στην ταράτσα του Ινστιτούτου, με την πανέμορφη θέα στα νεοκλασικά και τα φωτισμένα καμπαναριά των ναών της  Ερμούπολης, καθώς και των πλοίων που έμπαιναν ή έβγαιναν στο λιμάνι καθώς έπεφτε η νύχτα, έγινε η τεχνική ενημέρωση από τους διοργανωτές του αγώνα, όπου αποσαφηνίστηκαν όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τους αγώνες που θα ακολουθούσαν την επομένη το απόγευμα. Ακολούθησε ένα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ, αφιερωμένο στην ζωή της μεγάλης πρωταγωνίστριας Κυβέλης αλλά και της ανάπτυξης του θεάτρου στην Σύρο του 19ου και 20ου αιώνα. Να τονίσουμε την μεγάλη συμβολή του Ινστιτούτου στον πολιτισμό, με την έρευνα, τα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, την υποστήριξη ερευνητών, την διάσωση και διασύνδεση αρχειακού υλικού και φυσικά την ενεργό υποστήριξη του πολιτιστικού και αθλητικού πλέον τουρισμού στο Αιγαίο, κάτι που φάνηκε έμπρακτα στο Syros City Trail 2015!

 

 Συνεχείς αναβάσεις και καταβάσεις αλλά και αμέτρητα σκαλιά χαρακτήρισαν τον αγώνα!

 

H δυσκολία του αγώνα φάνηκε σε όλους μας μόλις αντικρίσαμε την αψίδα της εκκίνησης των αγώνων των 4 & 10 χιλιομέτρων, που ήταν στημένη μόλις δυο μέτρα από τα 90 και πλέον σκαλιά που οδηγούν στην είσοδο του Δημαρχείου της Σύρου, μέσα από το οποίο πέρασε ο αγώνας αμέσως μετά την εκκίνηση! Ξεκίνημα με ανάβαση σε σκαλιά πρώτη φορά είχαμε ζήσει και ομολογώ ότι ήταν κάτι το διαφορετικό … ίσως μας θύμισε και το “βάραθρο” του Ροΐδη που ανέφερα στην εισαγωγή, όσο αφορά την ψυχολογία μας για το τι θα επακολουθήσει στα αμέτρητα σκαλιά της πόλης! 

 

Ένα εκπληκτικό πέρασμα κάτω από την αριστοκρατική συνοικία Βαπόρια! 

 

Ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων ήταν σαφώς δύσκολος και απαιτητικός. Κοντά στα 3.500 σκαλιά διαφόρων ειδών (άλλοτε πλατύσκαλα, άλλοτε στενά, με εναλλαγές, με κάθετη σχεδόν κλίση ή πιο ομοιόμορφη) δυσκόλεψαν την προσπάθεια των αθλητών τόσο στην ανηφόρα όσο και στην κατηφόρα. Τα πρώτα 4.5 χιλιόμετρα “μάζευαν” την μεγαλύτερη υψομετρική, αλλά και το δεύτερο κομμάτι του αγώνα είχε την δυσκολία των συνεχών εναλλαγών ανηφόρας και κατηφόρας αλλά και των συνεχών αλλαγών πορείας. Δεν υπήρχε σχεδόν κανένα σημείο παρατεταμένης ευθείας που να νιώθεις ότι μπορείς να πάρεις ανάσες. Δύσκολος λοιπόν αγώνας, για δυνατές συγκινήσεις. Ο αγώνας των 4 χιλιομέτρων ακολουθούσε μέχρι ένα σημείο την πορεία του μεγάλου, με συνέπεια και αυτός να έχει σημαντικό βαθμό δυσκολίας μιας και όπως προανέφερα τα πρώτα χιλιόμετρα είχαν τις πιο παρατεταμένες ανηφοριές.

 

Η ταλαιπωρία πάντα μετριάζεται από τα ζεστά χαμόγελα των παιδιών! 

 

Η αισθητική σχεδίαση της διαδρομής ήταν εξαιρετική, μιας και κυριολεκτικά περνούσε τους αθλητές από όλα τα σημαντικά αξιοθέατα και μνημεία της Ερμούπολης με highlights το πέρασμα αμέσως μετά την εκκίνηση από το επιβλητικό Δημαρχείο (έργο του Γερμανού αρχιτέκτονα Ε. Τσίλλερ στα τέλη του 19ου αιώνα), αλλά και μέσα από τα σκαλιά του Ινστιτούτου Κυβέλη, το κατέβασμα δίπλα στο σημείο που “σκάει” το κύμα στους βράχους κάτω από την αρχοντική συνοικία Βαπόρια, το ανέβασμα ψηλά και στους δυο λόφους που είναι χτισμένη η Ερμούπολη με τις δεσπόζουσες εκκλησίες (η διαδρομή του αγώνα πέρασε πρώτα από την ορθόδοξη εκκλησία της Αναστάσεως ενώ στη συνέχεια κατηφόρισε προς τον Καθολικό Ναό του Αγίου Γεωργίου) και την όμορφη θέα όλης της πόλης και της θάλασσας μακριά, αλλά και μέσα από κάθε είδους σοκάκι στις συνοικίες της που είναι πηγμένες στα λουλούδια και στις όμορφες αυλές. Στο θέμα λοιπόν της ομορφιάς της διαδρομής η διοργάνωση άγγιξε το άριστα!

 

Φωτισμένο το Δημαρχείο και η κεντρική πλατεία περιμένει τους τερματισμούς των αθλητών! 

 

Η ώρα εκκίνησης ήταν επίσης μια πολύ επιτυχημένη επιλογή των διοργανωτών, μιας και η ζέστη ήταν πιο ανεκτή αλλά και έδωσε στους αθλητές την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγώνα μέσα στα απογευματινά χρώματα του ήλιου που πλησίαζε στην δύση του. Ένα σημείο που χρήζει προσοχής όμως και χρειάζεται να αλλάξει την επόμενη χρονιά είναι η επιλογή του χρώματος της σήμανσης που έγινε με μικρά κομμάτια ταινίας και βελάκια χρώματος βαθύ μπλε, το οποίο δεν φαινόταν καθαρά καθώς νύχτωνε, ιδιαίτερα για τους πιο αργούς αθλητές. Ένα πιο ανοιχτό πορτοκαλί χρώμα, φωσφορίζoν, θα έκανε καταπληκτική δουλειά. Επίσης ενώ είχαν υπολογιστεί χιλιομετρικές ενδείξεις, οι ταμπέλες μάλιστα των οποίων παρουσιάστηκαν στην τεχνική ενημέρωση, δεν χρησιμοποιήθηκαν τελικά και είναι κάτι που θα βοηθούσε σημαντικά τους αθλητές στην προσπάθεια τους.

 

Η οικογένεια στον .. αγώνα! 

 

Σε τέτοιες διοργανώσεις με πολλές και συχνές απότομες αλλαγές πορείας-  και ιδιαίτερα όταν διασταυρώνονται διαδρομές διαφορετικών αγώνων - πρέπει να υπάρχουν εθελοντές-δείκτες στα κρίσιμα σημεία που να διευκολύνουν το έργο των αθλητών. Όπως πληροφορηθήκαμε υπήρχε σχετική μέριμνα αλλά τελευταία στιγμή δεν ήρθε η συγκεκριμένη ομάδα εθελοντών με αποτέλεσμα να υπάρχει αποκλειστικά η σήμανση που ναι μεν ήταν καλή, αλλά είχε ένα-δυο κενά που δημιούργησαν προβλήματα σε αθλητές. Εδώ να παρατηρήσουμε ότι παρότι εξυμνούμε συνεχώς όλοι μας το έργο των εθελοντών, πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι θα ήθελαν να παίξουν τον ρόλο αυτό ότι είναι από τα βασικότερα κομμάτια της σωστής λειτουργίας ενός αγώνα και κάθε ξαφνική τους απόφαση μη συμμετοχής μπορεί να κοστίσει πολύ σε μια διοργάνωση. 

 

Μεγάλη η βοήθεια των εθελοντών της λέσχης chopper Σύρου, αλλά και η .. όρεξη μετά τον τερματισμό! 

 

Οι εθελοντές που στήριξαν την διοργάνωση έκαναν καταπληκτική δουλειά. Και στην γραμματεία, και στους σταθμούς υποστήριξης αλλά και όπου χρειάστηκε να βοηθήσουν. Ιδιαίτερη μνεία στην λέσχη μηχανών chopper Σύρου που έκαναν πολύ σημαντική δουλειά στις διασταυρώσεις όπου η διαδρομή συναντούσε αυτοκίνητα αλλά έδωσαν και ένα ιδιαίτερο χρώμα στους αγώνες, ενώ και η συμμετοχή του Δήμου Ερμούπολης βοήθησε την διοργάνωση.  Πολύ μας άρεσε επίσης η συμμετοχή των κατοίκων – ακόμη και μεγαλύτερης ηλικίας - που μέσα από αυλές, σοκάκια και μικρές πλατείες ενθάρρυναν με καλά λόγια και χειροκροτήματα την προσπάθεια των αθλητών.

 

Η τροφοδοσία του μεγάλου αγώνα ήταν επαρκής με τέσσερεις σταθμούς ανεφοδιασμού, ενώ ήταν σχεδιασμένη με βάση όχι τις χιλιομετρικές αποστάσεις αλλά τα χαρακτηριστικά (δυσκολία κομματιού, απόσταση, ανηφόρα ή κατηφόρα κτλ…) της διαδρομής, γεγονός που θεωρούμε ότι είναι η σωστή πρακτική σε τέτοιου είδους αγώνες. Το ίδιο ισχύει και για τον μικρό αγώνα των 4 χιλιομέτρων όπου ένας σταθμός ανεφοδιασμού ήταν νομίζουμε αρκετός.

 

Πολύ κέφι μετά τις απονομές αλλά και μετά .. στο after race party! 

 

Οι απονομές έγιναν το βραδάκι μετά το τέλος των αγώνων σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με αρκετό κόσμο, ακριβώς κάτω από το Δημαρχείο στην κεντρική πλατεία της Σύρου. Αργότερα το βράδυ μετά τις απονομές διοργανώθηκε ένα πολύ όμορφο after-race party σε ένα πανέμορφο bar (Αστέρια) πάνω στην θάλασσα, όπου στα πηγαδάκια των αθλητών αλλά και των συνοδών τους και εν μέσω μπύρας, κρασιού ή ποτού συζητήθηκε ο αγώνας αλλά και τα μελλοντικά μας αγωνιστικά σχέδια! Ήταν και αυτό μια ωραία πρωτοβουλία της διοργάνωσης που προσέφερε στιγμές χαλάρωσης μετά από έναν δύσκολο αγώνα.

 

Το πακέτο παροχών του αγώνα (εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου, pasta party στο εστιατόριο Αχλάδι, τοπικά προϊόντα, σάντουιτς, μπανάνα μετά τον τερματισμό κτλ), ήταν πολύ καλό σε σχέση με το αντίτιμο συμμετοχής ενώ μας άρεσε ιδιαίτερα το μετάλλιο της διοργάνωσης με την απεικόνιση των δυο λόφων της Ερμούπολης, τα έπαθλα των νικητών αλλά και η μπλούζα με το πολύ ωραίο τυρκουάζ χρώμα, χορηγία της εταιρείας ενδυμάτων Predaris. Πολύ όμορφες εικόνες πρόσφερε και ο αγώνας 1 χιλιομέτρου των παιδιών, κάτι που έχει καθιερωθεί πλέον σε όλες σχεδόν τις διοργανώσεις.

 

Πολύ όμορφη η μπλούζα που δόθηκε στους αθλητές με χορηγία της Medicore, αλλά και τα μετάλλια της διοργάνωσης!

 

Οι τριάδες των νικητών ήταν:

Αγώνας 10 χιλιομέτρων:

ΑΝΤΡΕΣ

1ος ΜΠΑΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 54:34

2ος ΒΑΛΒΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 58:48

3ος ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝΑΞΑΣ 59:25

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΟΡΟΝΙΚΟΥ 1:05:14 Π.Ο. ΑΡΤΑΣ – TAILWIND BIKESHOP

2η ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΑ ΚΑΤΣΟΥΛΟΥ 1:09:29

3η ΑΣΗΜΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΟΥ 01:12:03 NORTH FACE

 

 

Αγώνας 4 χιλιομέτρων:

ΑΝΤΡΕΣ

1ος ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ 00:21:03

2ος ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 00:23:42

3ος ΡΟΥΣΣΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 00:25:16 ΠΟΣΕΙΔΩΝ

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1η ΚΛΑΠΑΝΑΡΑ ΕΛΕΝΑ 00:23:39 ΣΕΒΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

2η ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 00:27:35

3η ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 00:29:01

 

Η πρώτη χρονιά μιας διοργάνωσης αποκαλύπτει τόσο τα πολύ δυνατά της σημεία όσο και τις όποιες αδυναμίες πρέπει να διορθώσει ώστε να συνεχίσει την πορεία της στον χρόνο και γιατί όχι να γίνει ένας σταθμός για κάθε αθλητή που θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε έναν αγώνα city-trail. H πρώτη διοργάνωση του Syros City Trail έδειξε ότι υπάρχουν τα βασικότερα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν αγώνα συναρπαστικό και πόλο έλξης των αθλητών. Η ομορφιά και η δυσκολία της διαδρομής αλλά και το πάθος των διοργανωτών να προσφέρουν μια δυνατή εμπειρία στους αθλητές που θα συμμετέχουν. Οι αδυναμίες που υπήρξαν είμαστε σίγουροι ότι θα διορθωθούν την επόμενη χρονιά, και θα απολαύσουμε και πάλι την Σύρο τρέχοντας μέσα στα σοκάκια και τα καλντερίμια της, και ζώντας την μεγάλη πολιτιστική της κουλτούρα μέσα από τις παράλληλες δράσεις της διοργάνωσης!

 

 

Τα αποτελέσματα των αγώνων

 

Αγώνας 10χλμ

Pos Categ Pos Gender Name ΒΙΒ 4,5km Time Net Time Club
1 1 Male ΜΠΑΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32 00:25:27 00:54:33 00:54:32  
2 2 Male ΒΑΛΒΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 12 00:29:02 00:58:47 00:58:45  
3 3 Male ΔΕΝΑΞΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 17 00:29:38 00:59:24 00:59:23  
4 4 Male ΤΡΟΥΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2 00:30:46 00:59:38 00:59:38  
5 5 Male ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 48 00:30:03 01:00:26 01:00:24 AIOLOS KORYDALLOY
6 6 Male ΖΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 19 00:30:05 01:00:50 01:00:49 AO MESOTOPOY LESBOY
7 7 Male ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΤΑΚΗΣ 4 00:31:47 01:04:21 01:04:20 DROMEIS SYROY
8 8 Male ΚΟΜΕΣΣΑΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 25 00:31:02 01:05:01 01:04:57 telmissos neas makris-marathona
9 1 Female ΓΕΩΡΟΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 16 00:31:29 01:05:11 01:05:05 P.O.ARTAS - TAILWIND BIKESHOP
10 9 Male ΝΑΚΑΣ ΑΛΕΚΟΣ 36 00:32:01 01:05:35 01:05:34  
11 10 Male ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ 35 00:32:05 01:05:46 01:05:44  
12 11 Male ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 49 00:32:24 01:05:49 01:05:47  
13 12 Male ΠΑΠΑΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 65 00:32:12 01:06:00 01:05:59  
14 13 Male ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΥΡΟΣ 39 00:32:31 01:07:55 01:07:49 P.O.ARTAS - TAILWIND BIKESHOP
15 14 Male ΚΟΝΤΡΑ ΑΡΤΟΥΡΟΣ 26 00:33:05 01:07:57 01:07:56  
16 15 Male ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΑΡΗΣ 14 00:33:50 01:09:25 01:09:24 braskee team
17 16 Male ΧΑΤΖΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 53 00:34:19 01:09:29 01:09:28 SYROS RUNNERS
18 2 Female ΚΑΛΟΥΤΣΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΑ 56 00:32:55 01:09:32 01:09:29  
19 17 Male ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11 00:32:47 01:10:04 01:09:57 Antiparos EnPlo
20 18 Male ΡΟΥΣΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 46 00:33:11 01:10:21 01:10:19 SYROS RUNNERS
21 3 Female ΙΓΓΛΕΖΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ 1 00:34:36 01:12:03 01:12:02 NORTH FACE
22 19 Male ΤΟΥΡΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 50 00:35:17 01:12:40 01:12:31  
23 20 Male ΑΛΤΟΥΒΑΣ ΝΙΚΟΣ 10 00:36:03 01:12:41 01:12:35 SYROS RUNNERS
24 21 Male ALOUPIS PETE 62 00:36:14 01:12:52 01:12:46  
25 22 Male ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ 31 00:34:45 01:13:07 01:13:04 Natural High
26 23 Male ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 29 00:36:52 01:13:27 01:13:23  
27 24 Male ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 41 00:35:35 01:15:30 01:15:23 ANEKSARTITOS
28 25 Male ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ 40 00:36:43 01:15:57 01:15:48  
29 26 Male ΓΑΡΓΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 15   01:16:56 01:16:53 SYROS RUNNERS
30 27 Male ΣΙΓΑΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 47   01:17:54 01:17:50  
31 4 Female ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΕΦΗ 55 00:38:34 01:18:23 01:18:21  
32 28 Male ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΛΙΝΔΡΑΣ 66 00:42:40 01:21:13 01:21:05  
33 29 Male ΖΕΓΚΙΝΟΓΛΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 20 00:39:51 01:21:22 01:21:20  
34 30 Male ΜΕΣΣΑΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 30 00:40:29 01:23:39 01:23:36 SYROS RUNNERS
35 5 Female ΚΟΙΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 24 00:42:43 01:24:13 01:24:05 Runner Store Trail Team
36 31 Male ΧΟΛΕΒΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 54 00:40:34 01:24:52 01:24:51 FLOGA
37 32 Male ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 13 00:41:52 01:25:56 01:25:51 SYROS RUNNERS
38 33 Male ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 60 00:40:39 01:26:08 01:26:04  
39 34 Male ΜΠΑΒΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 59 00:40:36 01:26:09 01:26:03  
40 6 Female ΕΞΑΡΧΟΥ ΕΛΕΝΗ 18 00:41:09 01:26:20 01:26:16  
41 7 Female ΡΑΛΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 42 00:42:21 01:26:29 01:26:22  
42 8 Female ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΙΟΑΝΝΑ 57 00:42:35 01:27:02 01:26:47  
43 35 Male ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ 21 00:42:31 01:27:19 01:27:10 NS COACHING
44 9 Female ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ 58 00:42:51 01:28:04 01:28:01  
45 10 Female ΜΠΙΣΚΕΤΖΗ ΜΑΡΙΑ 33 00:43:17 01:28:44 01:28:38 SYROS RUNNERS
46 36 Male ΝΤΟΤΣΙΑΣ ΦΩΤΗΣ 38 00:43:40 01:29:41 01:29:38 ANEKSARTITOS
47 11 Female CUMMINS ALITHEA 61 00:42:14 01:30:34 01:30:27  
48 12 Female FOX VICKI 63 00:42:13 01:30:41 01:30:35  
49 37 Male ΔΑΒΑΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ 64 00:50:52 01:50:04 01:49:56  
50 13 Female ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΑΝΩ 52 00:56:10 01:54:03 01:53:57 Runner Store Trail Team

 

Αγώνας 4χλμ

 

Pos Categ Pos Gender Name ΒΙΒ Time Net Time Club
1 1 Male ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ 216 00:21:03 00:21:02 SYROS RUNNERS
2 1 Female ΚΛΑΠΑΝΑΡΑ ΕΛΕΝΑ 231 00:23:39 00:23:38 SEVAS TRIKALON
3 2 Male ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 220 00:23:42 00:23:40  
4 3 Male ΡΟΥΣΣΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 219 00:25:16 00:25:12 POSEIDON
5 4 Male ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 202 00:25:37 00:25:35  
6 5 Male RUNDA CHRISTIAN 238 00:25:43 00:25:38  
7 6 Male ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 206 00:26:21 00:26:18 SYROS RUNNERS
8 7 Male ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 225 00:27:33 00:27:33  
9 2 Female ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 232 00:27:35 00:27:35 SD TRIKALON
10 8 Male ΛΥΓΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 221 00:28:38 00:28:35 syros moto club
11 3 Female ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 222 00:29:01 00:28:59  
12 9 Male ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 236 00:29:03 00:29:01  
13 10 Male ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 211 00:29:10 00:29:07 SYROS RUNNERS
14 4 Female ΝΤΟΤΣΙΑ  ΑΝΤΩΝΙΑ - ΜΑΡΚΕΛΛΑ 201 00:30:22 00:30:22 ANEKSARTITOS
15 11 Male ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 210 00:30:27 00:30:23 SDY MYKONOY
16 5 Female ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΙΛΙΑΔΑ  223 00:30:48 00:30:48  
17 12 Male ΖΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 218 00:31:01 00:30:57 SYROS RUNNERS
18 6 Female ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΑ  235 00:31:08 00:31:08  
19 13 Male ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 213 00:32:50 00:32:44 SYROS RUNNERS
20 7 Female ΚΛΑΠΑΝΑΡΑ ΣΙΣΥ 233 00:32:51 00:32:49 DROMEIS SYROY
21 14 Male ΒΑΣΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 224 00:34:05 00:34:03  
22 8 Female ΝΙΑΟΥ ΜΑΡΙΑ 239 00:37:14 00:37:06  
23 9 Female ΖΑΓΚΟΥΛΗ ΤΣΙΟΥΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 217 00:37:18 00:37:13 SYROS RUNNERS
24 15 Male ΡΟΣΣΟΛΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 237 00:37:57 00:37:55  
25 10 Female ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ 203 00:38:16 00:38:14 CHRONOSYSTEMS
26 16 Male ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 230 00:39:28 00:39:23 SYROS RUNNERS
27 17 Male ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 240 00:42:26 00:42:20  
28 18 Male ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 204 00:43:03 00:42:59  
29 11 Female ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 208 00:43:29 00:43:26 SYROS RUNNERS
30 19 Male ΡΟΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 209 00:45:44 00:45:39  
31 12 Female ΠΑΠΑΗΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 214 00:53:58 00:53:54 SYROS RUNNERS
32 13 Female ΓΕΡΟΥΚΑΛΗ ΜΑΡΙΑ 228 01:00:17 01:00:10  
33 14 Female SMITH JEANETTE 229 01:00:32 01:00:26  
34 15 Female ΚΙΑΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ 227 01:09:38 01:09:32  
35 16 Female ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 226 01:09:39 01:09:33  

 

Δημήτρης Τρουπής

Δημήτρης Τρουπής

Κατάγεται από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και ζει μόνιμα στην Πάτρα. Συμμετείχε στην συντακτική ομάδα του Adventure Zone από το 2009, ενώ μαζί με τον Τάκη Τσογκαράκη ίδρυσαν και "τρέχουν" το Advendure.  Το τρέξιμο στα μονοπάτια των βουνών και η μεταφορά εικόνων και συναισθημάτων μέσα από τα άρθρα του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Παθιάζεται με τους αγώνες ορεινού τρεξίματος, υπεραντοχής και  περιπέτειας. Έχει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες ορεινού τρεξίματος όλων των αποστάσεων, με έμφαση στους αγώνες ultra trail.  Θεωρεί ότι το τρέξιμο και η πεζοπορία στη φύση είναι μια εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου, μας φέρνει πιο κοντά σε αυτήν και μας κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο το περιβάλλον.

www.advendure.com

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

To 4ο Chianti Ultra Trail έρχεται στις 26 -27 Μαρτίου 2022 με νέο αγώνα 100Km και πολλές εκπλήξεις – Ο Matteo Matte… https://t.co/qIUueJJaSA
@TDG_trail 2021: Με Ελληνικό ενδιαφέρον επιστρέφουν οι Γίγαντες των Άλπεων: https://t.co/4e5abCe2QJ https://t.co/23Vj1dT4Pw
@UTMBMontBlanc 2021: O Βασιλιάς επιστρέφει, το prerace άρθρο του @Advendure_Net : https://t.co/IeZITR2oXe https://t.co/bDI0ft5b4C
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

To 4ο Chianti Ultra Trail έρχεται στις 26 -27 Μαρτίου 2022 με νέο αγώνα 100Km και πολλές εκπλήξεις – Ο Matteo Matteuzzi, τεχνικός διευθυντής του CUT, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Advendure!

Tor des Geants 2021: Με Ελληνικό ενδιαφέρον επιστρέφουν οι Γίγαντες των Άλπεων!

Μία φωτογραφική περιήγηση στο UTMB 2021

Salewa Mountain Trainer Mid GTX, ο ‘’πιστός’’ φίλος στο βουνό.

D'HAENE και DAUWALTER νικητές στο UTMB 2021 - Τερμάτισαν 5 Έλληνες

GARRIVIER και CODINA οι νικητές του CCC 2021 - Τερμάτισαν 7 Έλληνες

UTMB 2021 - OCC: Εξαιρετική εμφάνιση για τον Κώστα Παραδεισόπουλο: 21ος γενικής & 1ος κατηγορίας - Νικητές οι Jonathan ALBON και Blandine L'HIRONDEL

UTMB 2021: O Βασιλιάς επιστρέφει!

Το εγχείρημα «Ios 360» ή αλλιώς η πεζοπορία της Ίου περιμετρικά, διασχίζοντας 60 χιλιόμετρα, σε 3 ημέρες!

Ανίχνευση Ζωής: TeRA 80Km - Zagori Mountain Running!

Τρέξιμο στα μονοπάτια της Σκοπέλου: Μια συνέντευξη με τον Peter Booth, ψυχή του πρώτου Skopelos Trail Race!

Από το σκοτάδι στο φως ...