ADVENDURE - Η Manu Vilaseca και ο Gerard Morales στα χνάρια της ... Αρκούδας

Η Manu Vilaseca και ο Gerard Morales στα χνάρια της ... Αρκούδας Κύριο

Μια φορά κι έναν καιρό, βαθιά, μέσα στα καταπράσινα δάση του Μετσόβου, υπήρχε ένα ξύλινο σπίτι. Οι τοίχοι του ήταν φτιαγμένοι από χοντρούς κορμούς δέντρων και διακοσμημένοι από αναρριχώμενους κισσούς ενώ η σκεπή του από ξερόκλαδα, πάνω στα οποία είχαν φυτρώσει βρύα με το πέρασμα του χρόνου! Το σπίτι αυτό δεν ανήκε φυσικά σε ανθρώπους, αλλά σε μια οικογένεια αρκούδων! Εάν ήθελες να μπεις στο εσωτερικό του έπρεπε πρώτα να περάσεις από μία παράξενη, ξύλινη πόρτα. Παράξενη διότι ήταν τρεις διαφορετικές πόρτες, η μία μέσα στην άλλη! Μια χαμηλή, μια μεσαία και τέλος μία μεγαλύτερη πόρτα, για το παιδάκι αρκουδάκι, για τη μαμά αρκούδα και για τον μεγάλο μπαμπά αρκούδο!

 

Ένα όμορφο, ανοιξιάτικο μεσημέρι κι ενώ οι τρεις αρκούδες επέστρεφαν από τον καθημερινό, πρωινό περίπατό τους για μέλι και σμέουρα, αντίκρισαν τις πόρτες του σπιτιού τους ανοιχτές.

 

- Κάποιος άνοιξε την πόρτα μου, είπε το παιδάκι αρκουδάκι!

- Κάποιος άνοιξε τη δική μου πόρτα, είπε η μαμά αρκούδα!

- Κάποιος άνοιξε και τη δική μου πόρτα, είπε και ο μπαμπάς αρκούδος!


Αμέσως, οι τρεις αρκούδες έτρεξαν στο εσωτερικό του σπιτιού για να δουν ποιος μπορούσε να βρίσκεται μέσα. Μπαίνοντας στο καθιστικό, το βλέμμα τους έπεσε στις τρεις πολυθρόνες που ήταν τοποθετημένες δίπλα στο τζάκι.

 

- Κάποιος έκατσε στην πολυθρόνα μου, παρατήρησε το παιδάκι αρκουδάκι!

- Κάποιος έκατσε και στη δική μου πολυθρόνα, είπε η μαμά αρκούδα!

- Και κάποιος έκατσε στην πολυθρόνα μου και διάβασε και το τελευταίο τεύχος του “Trail Runner Magazine”, φώναξε ο μπαμπάς αρκούδος!

 

Η οικογένεια, προσπαθώντας να ξεχάσει αυτήν την αναστάτωση, προχώρησε στην κουζίνα για το γεύμα, μιας που η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φάνε.

 

- Κάποιος έφαγε το φαγητό μου, είπε το αρκουδάκι!

- Κάποιος έφαγε και το δικό μου φαΐ, είπε η μαμά αρκούδα!

- Και κάποιος τόλμησε να φάει και το δικό μου φαγητό, βρυχήθηκε ο μπαμπάς αρκούδος!


Δίχως καθόλου φαγητό να φάνε, οι τρεις αρκούδες αποφάσισαν να ανεβούν στον επάνω όροφο, όπου βρίσκονταν τα κρεβάτια τους, για να κοιμηθούν μα και ‘κεί τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη!

 

- Κάποιος προσπάθησε να κοιμηθεί στο κρεβάτι μου και το έσπασε, κλαψούρισε το μικρό αρκουδάκι!

- Κοιτάξτε! Κάποια κοιμάται στο δικό μου κρεβάτι, είπε παραπονεμένα η μαμά αρκούδα!

- Και ποιος είναι αυτός που κοιμάται στο κρεβάτι μου, βροντοφώναξε ο μπαμπάς αρκούδος!

 

Η φασαρία από την αγριοφωνάρα του μπαμπά αρκούδου ξύπνησε τους δύο άγνωστους επισκέπτες που είχαν βρει καταφύγιο στο σπίτι των τριών αρκούδων και τώρα έπρεπε να απαντήσουν ειλικρινά στις ερωτήσεις τους ώστε να λυθεί όλο αυτό το μυστήριο!

 


[Aρκουδάκι]: Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα και ποιο φαγητό σας αρέσει πιο πολύ; Θα μας μιλήσετε, με λίγα λόγια, για σας ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα τους Manu Vilaseca και Gerard Morales καθώς και τη σχέση τους με το ορεινό τρέξιμο;

[Manu Vilaseca]: Eίμαι μια Βραζιλιάνα η όποια έζησα όλη μου τη ζωή στο Ρίο και  εδώ και ενάμιση χρόνο έχω έρθει να ζήσω στην πόλη  Moya της Καταλονίας. Η σχέση μου με το trail running ξεκίνησε το 2011 όταν και έτρεξα τον πρώτο  μου αγώνα στην Παταγονία και εκεί κατάλαβα ότι αυτό είναι το στοιχείο μου.

[Gerard Morales]: Είμαι 41 χρονών από την Μoya της Βαρκελώνης, τρέχω εδώ και 8 χρόνια και είμαι αθλητής από πάντα. Ήμουν επαγγελματίας τενίστας και ξεκίνησα να τρέχω αγώνες μεγάλων αποστάσεων γιατί τους βρίσκω πολύ διασκευαστικούς, και εδώ και 5 χρόνια τρέχω σαν αθλητής της Buff.

 

[Μαμά αρκούδα]: Θα θέλαμε να μάθουμε πώς πήρατε την απόφαση να επισκεφτείτε την Ελλάδα; Πώς γνωρίζατε για τον “Ursa Trail”, που διοργανώνει ο Νίκος Καλοφύρης, και ποιο ήταν αυτό το στοιχείο που σας κέντρισε το ενδιαφέρον και στάθηκε αφορμή για να δηλώσετε συμμετοχή στον εν λόγω αγώνα;

[Manu Vilaseca]: Θέλω να ευχαριστήσω τον Σάκη Δασκαλόπουλο για την πρόσκληση που μου έκανε να έρθω στον συγκεκριμένο αγώνα. Τον Σάκη τον γνώρισα πέρσι στον αγώνα Buff Epic Trail και εκεί μιλήσαμε γενικά για την υπέροχη Ελλάδα και η αλήθεια είναι ότι μου προξένησε πολύ το ενδιαφέρον μέσα από το πάθος του να μου λέει για την υπέροχη χώρα σας και τα υπέροχα βουνά σας. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει για τους αγώνες σας και για τον Ursa Trail, αλλά κατόπιν της πρόσκλησης και ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο μου άρεσε πολύ η ιδέα οπότε και τη δέχτηκα. Επίσης ταίριαζε ημερολογιακά  στο να έρθω καθώς ήμουν στη Madeira  πρόσφατα και ο επόμενος αγώνας είναι ο BUFF EPIC TRAIL. Έτσι θα είμαι  μαζί σας στις 28 Μαΐου στη γραμμή της εκκίνησης.

[Gerard Morales]: Τον αγώνα μας τον σύστησε ο Σάκης που γνωρίσαμε πέρσι σε έναν αγώνα. Είχαμε επικοινωνία γενικά μαζί του καθώς είναι και  φίλος με τον Jessed Hernandez  ο οποίος είναι πολύ καλός μου φίλος,  μας είπε τα καλύτερα για την εν λόγω διοργάνωση οπότε δε χρειάστηκε και πολύ. Επίσης ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα σαν δρομέας γιατί είχα την τύχη να έρθω σαν αθλητής τένις πριν από πολλά χρόνια.

 


[Μπαμπάς αρκούδος]: Υπάρχουν αθλητές που επιλέγουν τους αγώνες που θα τρέξουν με βάση το κριτήριο του συναγωνισμού. Όσο λιγότερες συμμετοχές, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες για μια καλή θέση. Εσείς σίγουρα δεν είστε από αυτούς αφού ο φετινός “Ursa Trail” εκτός από το μεγάλο πλήθος ελληνικών συμμετοχών θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τον Karl Egglof, ο οποίος κατέρριψε πρόσφατα το ρεκόρ ανάβασης / κατάβασης στο Elbrus, καθώς και τον περσινό νικητή του αγώνα Jessed Hernandez! Φυσικά, ανάμεσά τους θα βρίσκονται κάποιοι από τους γρηγορότερους Έλληνες ορεινούς δρομείς που σίγουρα θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια θέση στο βάθρο! Πώς αισθάνεστε γι’ αυτό; Πιστεύετε ότι ο έντονος συναγωνισμός είναι ικανός να οδηγήσει σε απίστευτα ρεκόρ ή μπορεί να καταστρέψει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, την προσπάθεια κάποιων αθλητών για ένα καλό αποτέλεσμα, θέτοντας, μάλιστα, σε κίνδυνο τους ίδιους, αφού τα βουνά πολλές φορές μπορούν να γίνουν πολύ αφιλόξενα;

[Manu Vilaseca]: Ποτέ δεν κοιτάζω ποιοι είναι γραμμένοι στον αγώνα. Μου αρέσει να συμμετέχουν πολλοί αθλητές και να το ευχαριστιούνται πάνω από όλα . Θέλω πάντα  να έρχομαι σε κόντρα μέσα στον αγώνα με δυνατούς αθλητές για να δω και το πώς είμαι. Προτιμώ να τερματίσω μέσα στην 5αδα αλλά να ξέρω ότι έτρεξα και έχασα από δυνατές αθλήτριες. Φυσικά το να είσαι στο Top3 είναι το τέλειο αλλά το να έχεις συναγωνισμό είναι το καλύτερο τουλάχιστον για εμένα. Ο καθένας πρέπει να εξετάσει τον αγώνα που θα συμμετέχει,  να αξιολογήσει την προετοιμασία του αλλά και το πώς αισθάνεται μέσα στον αγώνα. Ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει αλλά και το πώς μπορεί να αντιδράσει το σώμα σου.

[Gerard Morales]: Προσωπικά δε κοιτάζω ποτέ ποιοι τρέχουν. Μου αρέσει να συμμετέχω σε αγώνες με πολύ κόσμο και με υψηλό επίπεδο αθλητών γιατί έτσι μπορώ και εγώ να γίνομαι πιο ανταγωνιστικός με τον εαυτό μου. Θέλω να επισημάνω ότι θα είναι τιμή μου να είμαι δίπλα στον Karl Egloff.  Πρόκειται για έναν άλλου είδους αθλητή καθώς πέρα από τη συμμετοχή του σε κάποιους αγώνες τονίζω το ΚΆΠΟΙΟΥΣ κάνει πράγματα τα οποία φαντάζουν αδύνατα για την ανθρώπινη φύση. Φυσικά θα ήθελα να συναγωνιστώ με Έλληνες αθλητές γιατί θεωρώ ότι θα είναι πολύ δυνατοί μιας και αγωνίζονται και εντός έδρας.

 


[Aρκουδάκι]: Πώς προετοιμάζεστε για κάποιον ορεινό αγώνα στον οποίο έχετε δηλώσει συμμετοχή για πρώτη φορά; Ποια στοιχεία είναι αυτά στα οποία δίνετε μεγαλύτερο βάρος και πώς προσαρμόζετε τις προπονήσεις σας πριν τον αγώνα; Ποιο ήταν το χαρακτηριστικό του “Ursa Trail” στο οποίο στράφηκε αμέσως η προσοχή σας ώστε να είστε προετοιμασμένοι τη στιγμή της εκκίνησης;

[Manu Vilaseca]: Κατ΄αρχήν για μένα όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι είτε είναι 5 είτε 50 χλμ. Το να ξέρεις έναν αγώνα είναι πλεονέκτημα. Εμείς δυστυχώς δεν θα έχουμε αυτό το πλεονέκτημα και θα προσπαθήσουμε μέσα σε μια μέρα να αξιολογήσουμε το τερέν που θα τρέξουμε. Ο αγώνας  βάσει του προφίλ φαίνεται δύσκολος αλλά δρομικός. Και σίγουρα ελπίζω να έχω να  ανταγωνιστώ κοπέλες οι οποίες  θα έρθουν με σκοπό να κερδίσουν τον αγώνα ώστε να μου βγάλουν τον καλύτερο μου εαυτό. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και προσπαθούμε να είμαστε πάντα έτοιμοι για αγώνες τουλάχιστον άνω των 40χλμ.  Δεν έχω κάνει ειδική προετοιμασία για αυτόν τον αγώνα καθώς  προσπαθώ να συνέλθω από τον αγώνα ultra που έτρεξα στη Madeira.

[Gerard Morales]: Δεν έχω κάνει κάποια συγκεκριμένη προπόνηση για τον  αγώνα αλλά γενικά ετοιμάζομαι για πολλά χιλιόμετρα. Η απόσταση του αγώνα μου ταιριάζει και πιστεύω ότι θα διασκεδάσω πολύ.

 

[Μαμά αρκούδα]: Μιλήστε μας με λίγα λόγια για τον τρόπο και τον τόπο που προπονείστε. Ακολουθείτε κάποια συγκεκριμένη προπονητική μέθοδο; Υπάρχει προπονητής που σας κατευθύνει και αν ναι με ποιο τρόπο το πετυχαίνει αυτό;

[Manu Vilaseca]: Εγώ έχω προπονητή των Pau Bartolo είναι και αυτός της Buff. Μου δίνει το πρόγραμμα,  μιλάμε κάθε εβδομάδα και  ανάλογα  με τα μηνύματα που στέλνει το σώμα μου σχεδιάζουμε το επόμενο πρόγραμμα πάντα σε σχέση με τους στόχους που έχουμε.

[Gerard Morales]: Εγώ δεν έχω προπονητή. Επειδή είμαι λίγο αναρχικός στον τρόπο προπόνησης μου καθώς προπονούμαι ανάλογα με την διάθεση μου,  θα ήταν πολύ δύσκολο και για μένα αλλά και για τον προπονητή μου να συνεννοηθούμε.

 


[Μπαμπάς αρκούδος]: Ποιοι αγώνες θεωρείτε πως ταιριάζουν περισσότερο στα “δεδομένα” σας, trail / mountain / sky, και γιατί;  Προτιμάτε να συμμετέχετε σε αγώνες μέχρι 40,50 χιλιόμετρα ή είστε από αυτούς που δεν έχουν ορίσει ακόμη το μέγιστο των χιλιομέτρων που θα μπορούσαν να τρέξουν σε έναν αγώνα;

[Manu Vilaseca]: Λατρεύω τους αγώνες  ultra-trail, άνω των 100χλμ. Ο αγώνας στο Μέτσοβο μου ταιριάζει γιατί είναι πριν τον αγώνα BUFF Epic Trail οπότε θα δω  πώς είμαι μετά από τη Madeira. Μου αρέσει να τρέχω σε μεγάλους αγώνες,  νιώθω πιο άνετα  καθώς πιστεύω πως δεν έχω ταχύτητα που χρειάζονται οι μικροί αγώνες αλλά αντοχή. Βεβαία ο κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και ποτέ δε ξέρεις τι θα γίνει.

 [Gerard Morales]: Εδώ θα σε μπερδέψω λίγο, μου αρέσουν οι αγώνες των 10 χλμ!!!!! Και οι ultra-trail, κάτι το οποίο δε συμβαδίζει φυσικά!!! Αλλά σε κάθε έναν από αυτούς το διασκεδάζεις διαφορετικά. Προτιμώ όμως να τρέχω και όχι να περπατάω στους αγώνες.

 

[Aρκουδάκι]: Το ορεινό τρέξιμο είναι ένας θεσμός, που αν και σχετικά νέος, βρίσκει ολοένα και μεγαλύτερη αποδοχή από τους Έλληνες! Προερχόμενοι από τις δικές σας χώρες, τι συμβουλές θα μπορούσατε να δώσετε στους αθλητές αλλά και τους διοργανωτές αγώνων ώστε να καθιερωθεί αυτός ο θεσμός και να μην είναι μια μόδα που θα περάσει με την πάροδο του χρόνου;

[Manu Vilaseca]: Η αλήθεια είναι ότι  το τρέξιμο στο βουνό αναπτύσσεται συνεχώς. Θα ήθελα να πω μόνο ένα πράγμα στους αθλητές: να τρέχουν και να το διασκεδάζουν, να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο (εάν γίνεται να είναι ευχάριστο). Όσον αφορά τους  διοργανωτές να σκέφτονται τους αθλητές και κυρίως τη σηματοδότηση, είναι κάτι το οποίο μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά σε έναν αθλητή, να τον κάνει όσο το δυνατόν πιο άνετο από πλευράς οργάνωσης (τροφοδοσία) και φυσικά  να το κάνει με αγάπη. Αυτά θα κάνουν τον αθλητή να τον ξανά τιμήσει με τη παρουσία του.

[Gerard Morales]: Το σημαντικό είναι οι διοργανωτές να είναι προσεκτικοί κυρίως στη σηματοδότηση, για μένα είναι το πιο σημαντικό από όλα!!! Και η τροφοδοσία παίζει ρόλο αλλά  το σημαντικότερο για μένα είναι η σηματοδότηση. Πάνω από όλα ότι γίνεται να γίνεται με αγάπη και όχι με το ζόρι,  είτε από τον αθλητή είτε από τον  διοργανωτή. Και φυσικά  οι διοργανωτές πρέπει να ακούν τους ΑΘΛΗΤΕΣ γιατί αυτοί είναι οι καλύτεροι συμβουλάτορες.

 

[Μαμά αρκούδα]: Για το ορεινό τρέξιμο, στην πιο απλή του μορφή, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ζευγάρι καλά παπούτσια, ένα σορτς και μία μπλούζα. Ωστόσο, η αξία των αγώνων στους οποίους συμμετέχετε κάθε χρονιά, μα και του εξοπλισμού, που είναι απαραίτητος για τις προπονήσεις σας αλλά και για τον ίδιο τον αγώνα, μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και το μισθό ενός μήνα εδώ στην Ελλάδα! Βρίσκεται, λοιπόν, κάποιος χορηγός πίσω απ’ όλην αυτήν την προσπάθεια; Κι αν ναι, υπάρχουν μειονεκτήματα, που απορρέουν από μια τέτοια σχέση, εκτός από τα πλεονεκτήματα, φυσικά, που μπορούμε όλοι να φανταστούμε; Θα θέλατε να μας πείτε κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο θέμα;

[Manu Vilaseca]: Έχω την εταιρεία BUFF η οποία με στηρίζει σε όλα όσα επιλέγω. Δεν με υποχρεώνει να συμμετέχω σε αγώνες αλλά το αφήνει στη κρίση μου πράγμα που είναι πολύ σημαντικό τουλάχιστον για μένα. Επίσης έχω την ADIDAS στα παπούτσια αλλά και στα γυαλιά ηλίου η οποία με στηρίζει πάρα πολύ και η ποιότητα της είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Οι κάλτσες μου είναι από την εταιρία PACIFIC οι οποίες έχουν πολύ πρωτοποριακό σχεδιασμό  η εταιρία PROZIS μας βοηθάει σε συμπληρώματα διατροφής.

[Gerard Morales]: Και εγώ είμαι στην  Buff . Παπούτσι και γυαλιά ηλίου μου δίνει η Adidas και  κάλτσες η PACIFIC.H εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής PROZIS είναι αυτή που μας παρέχει κάποια συμπληρώματα που χρειαζόμαστε ώστε να ανταπεξέλθουμε στο άθλημα αυτό.

 

[Μπαμπάς αρκούδος]: Τον προηγούμενο μήνα, άλλη μια δυσάρεστη είδηση ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά της παγκόσμιας κοινότητας ορεινού τρεξίματος! Το άσχημο νέο αφορούσε γνωστή Γαλλίδα πρωταθλήτρια η οποία βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ της WADA. Αν και εύχομαι αυτό να ήταν το τελευταίο περιστατικό τέτοιου είδους στο άθλημα του ορεινού τρεξίματος, είμαι σίγουρος ότι η ιστορία θα επαναληφθεί στο μέλλον! Πιστεύοντας πως κι εσείς οι ίδιοι αποδοκιμάζετε τη χρήση αναβολικών ουσιών, θα θέλαμε να μάθουμε τις σκέψεις σας σχετικά με τον τρόπο που θα μπορούσε να εξαλειφθεί αυτή η μάστιγα άπαξ και δια παντός! Τι έχετε να προτείνετε;

 [Manu Vilaseca]: Δεν την γνωρίζω αλλά το άκουσα και είναι κάτι το οποίο με βρίσκει τελείως αντίθετη. Το να κάνεις χρήση σε κάτι  που θα  κάνει κακό στον εαυτό σου για μια στιγμή δόξας νομίζω ότι είναι πολύ ματαιόδοξο.  Δεν μπορώ να πω κάτι σε νέους αθλητές που θα επιλέξουν να πάρουν κάτι, γιατί όποιος σκεφτεί να το κάνει σίγουρα γνωρίζει τι πάει να κάνει. Το καλό είναι ότι ακόμα στους αγώνες βουνού δεν έχει διεισδύσει τόσο πολύ. Έτσι νομίζω δηλαδή.

[Gerard Morales]: Προσωπικά δεν την γνωρίζω γιατί η εν λόγω Γαλλίδα αθλήτρια τρέχει μόνο σε αγώνες τύπου vertical.  Γενικά στο trail running δεν έχουν ακόμη παρουσιαστεί τέτοια κρούσματα, ενώ στο ποδήλατο, στον στίβο, στο μπάσκετ ακούμε συνέχεια τέτοια κρούσματα. Σαν παλιός αθλητής ήμουν πάντα αντίθετος με αυτά τα τρικ που χρησιμοποιούν κάποιοι, γιατί πάνω από όλα κάνουν κακό στον ίδιο τους τον εαυτό.

 

[Aρκουδάκι]: Πριν σας αποχαιρετήσουμε, θα θέλαμε να μάθουμε ποια είναι τα σχέδιά σας μετά τον “Ursa Trail”. Σκοπεύετε να πάτε διακοπές σε κάποια παραλία ή μήπως έχει μόλις ξεκινήσει το αγωνιστικό σας καλεντάρι;

[Manu Vilaseca]: Μετά τον URSA TRAIL θα τρέξω στον αγώνα Buff Epic Trail, στις αρχές Ιουλίου στην AIGUAFREIDA  και τον Αύγουστο  UTMB. Μετά θα εξαρτηθεί από το πώς θα είμαι γιατί οι αγώνες δεν σταματάνε.

[Gerard Morales]: Μια εβδομάδα μετά από το Μέτσοβο θα τρέξω σε έναν αγώνα 110 χλμ που γίνεται κοντά στο μέρος όπου ζω. Στα μέσα Ιουνίου θα πάω σε έναν αγώνα 200 χλμ. όπου  συμμετέχουν ομάδες των 4 ατόμων σαν σκυταλοδρομία, ακολουθεί  ο Buff Epic Trail, τον Σεπτέμβριο το Ultra Pirineu  και συνεχίζουμε αρκεί να είμαστε καλά στην υγεία μας.

 

Manu Vilaseca και Gerard Morales σας ευχαριστούμε για τον πολύτιμο χρόνο που αφιερώσατε για να απαντήσετε στις ερωτήσεις των τριών αρκούδων του Advendure και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία για τον αγώνα του Μετσόβου! Τα χαιρετίσματά μας στη φίλη σας τη Χρυσομαλλούσα! 

 

Θεοχάρης Λεζπουρίδης  

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Αλόννησος: Απόδραση στο καταπράσινο "καταφύγιο" των Σποράδων: https://t.co/JtF4rkH2UW https://t.co/1Kjmw1BikE
"Ainos Marathon: Μια νέα αγωνιστική πρόκληση στο επιβλητικό βουνό της Κεφαλονιάς", συνέντευξη στο @Advendure_Net :… https://t.co/XGJ5grqSZM
"MIZUNO Wave Mujin 7, το επόμενό σας ultra παπούτσι", το review του @Advendure_Net : https://t.co/K2nLErPQXy… https://t.co/Kzre59HB2K
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Ainos Marathon: Μια νέα αγωνιστική πρόκληση στο επιβλητικό βουνό της Κεφαλονιάς!

Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου!

Stian Angermund και Judith Wyder νικητές στο Dolomyths Run, τρίτο σταθμό του Golden Trail Series 2021!

Μεγάλη νικήτρια στο Hardrock η Sabrina Stanley, έχασε οριακά το ρεκόρ διαδρομής!

Εκπληκτική νίκη και εντυπωσιακό ρεκόρ διαδρομής από τον Francois D'Haene στο Hardrock 100 miler!

MIZUNO Wave Mujin 7, το επόμενό σας ultra παπούτσι!

Προσκυνητής στο βουνό των Θεών και των ανθρώπων!

Χριστίνα Γιαζιτζίδου: Μετά τα κουπιά, σειρά έχουν τα βουνά για την αθλήτρια της Salomon Hellas!

Πεζοπορικά μπατόν COBER ZetaAlu: Κορυφαία σχέση ποιότητας / τιμής!

Suunto 9 Peak: Ανάλυση, δοκιμές και τα πρώτα μας συμπεράσματα!

Η εμπειρία μου από το Ultra Dolomites 80 Km!

Σφυρίχτρα έκτακτης ανάγκης Nitecore NWE30!