Κωστόπουλος & Καμπουρόπουλος τερμάτισαν το Trofeo Kima!

Καυτό Σαββατοκύριακο γα το ελληνικό mountain running, με αθλητές μας να τρέχουν σε αγώνες σε ολόκληρη την Ευρώπη, κάθε μεγέθους και δυσκολίας. Ένας από τους πιο extreme και δύσκολους αγώνες είναι το περίφημο Trofeo Kima, το οποίο σας παρουσιάσαμε πριν λίγες μέρες με την ευκαιρία της συμμετοχής του Νίκου Κωστόπουλου και του Αλέξανδρου Καμπουρόπουλου!

Οι δυο Έλληνες αθλητές κατάφεραν να τερματίσουν τον αγώνα, με τον Αλέξανδρο να τερματίζει στην 49η θέση με επίδοση 8.37 και τον Νίκο στην 75η θέση με 9.12. Με βάση την πρώτη περιγραφή του Νίκου στο facebook του, καταλαβαίνουμε ότι ο αγώνας αυτός είναι το κάτι άλλο από πλευρά δυσκολίας και extreme τερέν και περασμάτων!

Όπως έγραψε μεταξύ άλλων ο Nίκος:"O αγώνας ήταν ότι πιο extreme, δύσκολο, επικίνδυνο και σκληρό έχω τρέξει στη ζωή μου! Φανταστείτε έναν αγώνα στον Όλυμπο όπου ανεβαίνεις το Ξερολάκι και κατεβαίνεις το Γομαροστάλι και αυτό το κάνεις τρεις φορές! Για την ιστορία ο Αλέξανδρος τερμάτισε στην 49η θέση με 8.37 και εγώ στην 75η με 9.12 και μπορεί να είχαμε κάποια προβλήματα αλλά σίγουρα δεν ήταν κάτι που θα άλλαζε δραματικά το αποτέλεσμα! Τουλάχιστον πετύχαμε τον ένα από τους στόχους και τερματίσαμε σε ένα κομμάτι!"

Πολλά συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές και περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες με την επιστροφή τους στην Ελλάδα!

 

Ο Νίκος Κωστόπουλος μετά τον τερματισμό του στο Trofeo Kima .. σε ένα κομμάτι!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ