Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου Νάουσα Vermio Trail 2022

15 Σεπ 2022

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και το 4ο Νάουσα Βέρμιο Trail στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 με τη βοήθεια του Δήμου Νάουσας. Τερμάτισαν 123 δρομείς στα 10 χιλιόμετρα, 96 δρομείς στα 24 χιλιόμετρα και 60 μαθητές στους παιδικούς αγώνες από Ελλάδα, Πολωνία, Ουγγαρία και Ουκρανία.

Για άλλη μία φορά, το Pasta Party του Σαββάτου, ο εκπληκτικός χώρος εκκίνησης και τερματισμού στο άλσος του Αγίου Νικολάου, η σηματοδότηση, τα πεντακάθαρα μονοπάτια, οι πολλοί εθελοντές, τα καταπληκτικά μπλουζάκια της Luanvi, οι 5000 (Πέντε χιλιάδες) φωτογραφίες, το συλλεκτικό μετάλλιο και τα χειροποίητα έπαθλα σηματοδοτούν γιατί το 4ο Νάουσα Βέρμιο Trail συγκαταλέγεται στους καλύτερους οργανωτικά αγώνες στην Ελλάδα.

Νταούλια, ταμπούρλα έδωσαν τον δικό τους τόνο κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Κρυοθεραπεία στους 12 βαθμούς κελσίου, κούρεμα (!) μέσα στο ποτάμι και απίθανος μπουφές με τοπικά προϊόντα.

Και για ΠΡΩΤΗ φορά πανελλήνια λήψεις με actions cameras μέσα στη διαδρομή από πεζοπόρους και μηχανοκίνητα μέσα.

Για την ιστορία, πρώτευσαν στα 10 χιλιόμετρα η Μαρία Πεκοπούλου και ο Μάνος Χαρισιάδης και στα 24 χιλιόμετρα η Σουλτάνα Τόκα και ο Κοσμάς Πλακετάς καταρρίπτοντας ο τελευταίος και το ρεκόρ διαδρομής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και τις οικογένειες τους, τους πολλούς εθελοντές και χορηγούς μας.

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο του 2023 για το 5ο Νάουσα Βέρμιο Trail.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ