To 1o Arktos Trail στο Αρκοχώρι Νάουσας την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

05 Ιουλ 2019

Στους πρόποδες του Βερμίου, μέσα σε ένα κατάφυτο δάσος από οξυές, δρυς, καστανιές, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019, το 1o Ορεινό τρέξιμο Άρκτος Trail με αφετηρία και τερματισμό το Παραδοσιακό Χωριό Αρκοχώρι Νάουσας στα 580 μέτρα υψόμετρο. Το διοργανώνει ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Όμιλος «ΑΡΚΤΟΣ» με έδρα το Αρκοχώρι, στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER του υπομέτρου 19.2 (Πράξεων Δημόσιου χαρακτήρα)

 

   Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν στα πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού, θα διασχίσουν δασικούς δρόμους και μονοπάτια, στο μεγαλύτερο μέρος τους δασοσκεπή, και θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από το εξωκκλήσι του Πρ. Ηλία και το εγκαταλελειμμένο χωριό Μαρούσια που δεσπόζει το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου χτισμένο από το 1800. Θα υπάρξουν 3 διαδρομές. 22 Κm, 11 Km και 1000 μέτρων παιδικός.

 • Ημερομηνία Διεξαγωγής Τρεξίματος: Κυριακή 28 Ιουλίου 2019
 • Ωρολόγιο Πρόγραμμα:

  

Σάββατο 27/7/2019:

 • 7:00 μ.μ. 7:30 μ.μ. Ομιλία διακεκριμένου Διατροφολόγου με Θέμα :

"Οι Επιπλοκές της διατροφής στον αθλητισμό και συστάσεις για υψηλή αθλητική απόδοση", Κεντρική Πλατεία, Αρκοχώρι

 • 7:30 μ.μ. – 9:00 μ.μ. Πάστα Πάρτυ , Κεντρική Πλατεία, Αρκοχώρι
 • 7:30 μ.μ. – 9:00 μ.μ. Παραλαβή Αριθμών, Κεντρική Πλατεία, Αρκοχώρι

 

Κυριακή 28/7/2019:

 • 7:15 - 8:15 π.μ.  Παραλαβή Αριθμών
 • 8:30 π.μ. Έναρξη Διαδρομής 22 χιλιομέτρων
 • 8:45 π.μ.   Έναρξη Διαδρομής 11 χιλιομέτρων
 • 9:00 π.μ.            Έναρξη παιδικής διαδρομής
 • 12:30 μ.μ.  Βραβεύσεις

 

 • Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν
 • Δηλώσεις συμμετοχής: Μέγιστος αριθμός 300 άτομα, οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται έως Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 και ώρα 23:59. Έως 50 εγγραφές την ημέρα του αγώνα θα γίνουν δεκτές.

Εγγραφές στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=da19bb80b5644702db55cd5f188759f0&l=GR

Οι πρώτοι 100 συμμετέχοντες που θα κάνουν εγγραφή είτε για τα 11 χλμ είτε για τα 22 χλμ και θα παρευρεθούν την ημέρα του τρεξίματος θα έχουν ένα τεχνικό μπλουζάκι δώρο!!!

 • Παραλαβή αριθμών: Σάββατο κατά τη διάρκεια του πάστα πάρτυ (7:30 μ.μ.- 9:00 μ.μ.) ,στην Κεντρική Πλατεία Αρκοχωρίου, Κυριακή την ημέρα του τρεξίματος  7:15 π.μ. -  8:15 π.μ. από το σημείο εκκίνησης. Ο φάκελος περιλαμβάνει αριθμό συμμετοχής bib με γραμμένο το όνομα, παραμάνες, chip χρονομέτρησης.

 

Περιγραφή διαδρομής 22 χιλιομέτρων Ώρα εκκίνησης 8:30 π.μ.

 

Η διαδρομή χαρακτηρίζεται εύκολη , στο μεγαλύτερο ποσοστό δασοσκεπή και είναι ιδανική για καλό χρόνο αφού έχει ήπια υψομετρικά. Ξεκινάει από την πλακόστρωτη κεντρική πλατεία του Αρκοχωρίου στα 580μ υψόμετρο. Αφού οι αθλούμενοι διανύσουν μία μικρή απόσταση  μέσα στο χωριό, συναντούν  δασικό δρόμο, κατηφορικό στα πρώτα χιλιόμετρα. Έχοντας διανύσει 8χλμ, χωρίς πολλά υψομετρικά θα συναντήσουν το πέτρινο εξωκκλήσι του Πρ. Ηλία μέσα σε έναν καταπράσινο λόφο από βελανιδιές. Εκεί υπάρχει το 2ο σημείο τροφοδοσίας, τρεχούμενο νερό και τουαλέτες. Μέχρι τον Πρ. Ηλία η πορεία και για τις δύο διαδρομές είναι κοινή. Από εκείνο το σημείο και για

2 χλμ συναντάμε ανηφορική κλίση , σε δασικό δρόμο, τη λεγόμενη «Βλαχόστρατα» μέχρι οι συμμετέχοντες να περάσουν από τις «Βρύζες» ένα μικρό λιβάδι, τον «Παλιό Μαρουσιώτικο Μύλο» , «την Αλαταριά», ιστορικής σημασίας για το Αρκοχώρι μέρη και να συναντήσουν το μονοπάτι που οδηγεί μέσα από οξυές στο παλιό εγκαταλελειμμένο χωριό Μαρούσια, που βρίσκεται στο 13ο χιλιόμετρο της διαδρομής, υψόμετρο 1085 μέτρα όπου δεσπόζει η σπάνιας ομορφιάς εκκλησία του Αγίου Νικολάου χτισμένη περίπου το 1800. Το 3ο σημείο ανεφοδιασμού θα βρίσκεται εκεί. Μετά το χωριό Μαρούσια η διαδρομή μέχρι το τέλος της είναι εύκολη στο μεγαλύτερο ποσοστό συνεχόμενη κατηφορική κλίση μικρής κλίμακας, σε δασικό δασοσκεπή δρόμο. Σε αυτό το σημείο η θέα ανταμοίβει τον αθλούμενο και η δροσιά των φυλλωμάτων σε ξεκουράζει. Πλησιάζοντας στον τερματισμό έχετε την ευκαιρία να περάσετε πάλι μέσα από το χωριό και να το θαυμάσετε από ψηλά περνώντας μέσα από γειτονιές και την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου μέχρι να φτάσετε στον τερματισμό που είναι ίδιος με το σημείο εκκίνησης.

Εκεί οι κάτοικοι θα έχουν ετοιμάσει μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα για όλους τους συμμετέχοντες. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο

Ο μέγιστος χρόνος τερματισμού για τα 22 χιλιόμετρα ορίζεται στις 4 ώρες. Οι διοργανωτές θα περισυλλέξουν με αυτοκίνητα αυτούς που δεν έχουν φτάσει στον τερματισμό. Αν κάποιος αθλούμενος αρνηθεί να παραληφθεί από τους διοργανωτές  πέρα από την προθεσμία αυτή θα κινείται αποκλειστικά με δική του ευθύνη

Περιγραφή διαδρομής 11 χιλιομέτρων Ώρα εκκίνησης 8:45 π.μ. 

Η διαδρομή χαρακτηρίζεται εύκολη , στο μεγαλύτερο ποσοστό δασοσκεπή και είναι ιδανική για καλό χρόνο αφού έχει ήπια υψομετρικά. Ξεκινάει από την πλακόστρωτη κεντρική πλατεία του Αρκοχωρίου στα 580μ υψόμετρο. Αφού οι αθλούμενοι διανύσουν μία μικρή απόσταση  μέσα στο χωριό, συναντούν  δασικό δρόμο, κατηφορικό στα πρώτα χιλιόμετρα. Έχοντας διανύσει 8χλμ, χωρίς πολλά υψομετρικά θα συναντήσουν το πέτρινο εξωκκλήσι του Πρ. Ηλία μέσα σε έναν καταπράσινο λόφο από βελανιδιές. Εκεί υπάρχει το 2ο σημείο τροφοδοσίας, τρεχούμενο νερό και τουαλέτες. Μέχρι τον Πρ. Ηλία η πορεία και για τις δύο διαδρομές είναι κοινή. Μετά το εξωκκλήσι του Πρ. Ηλία οι συμμετέχοντες παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής για τον τερματισμό αφού διανύσουν τα τελευταία χιλιόμετρα σε 95% δασοσκεπή χωμάτινο δρόμο, και δίπλα σε ρυάκι μέχρι να συναντήσουν μπροστά τους την παλιά εκκλησία του Αγίου Νικολάου που τους καλώς ορίζει στο Αρκοχώρι από τη νότια πλευρά του χωριού και τους βάζει στην τελική ευθεία για τον τερματισμό που είναι ίδιος με το σημείο εκκίνησης.

Εκεί οι κάτοικοι θα έχουν ετοιμάσει μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα για όλους τους συμμετέχοντες. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο

Ο μέγιστος χρόνος τερματισμού για τα 11 χιλιόμετρα ορίζεται στις 2,5 ώρες, Οι διοργανωτές θα περισυλλέξουν με αυτοκίνητα αυτούς που δεν έχουν φτάσει στον τερματισμό. Αν κάποιος αθλούμενος αρνηθεί να παραληφθεί από τους διοργανωτές  πέρα από την προθεσμία αυτή θα κινείται αποκλειστικά με δική του ευθύνη.

Παιδική Διαδρομή 1000μ:

Δικαίωμα συμμετοχές έχουν μαθητές Δημοτικού. Θα χωριστούν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ περιλαμβάνει τα παιδάκια έως 8 ετών που θα τρέξουν χωρίς συναγωνισμό με σκοπό την μύηση τους αθλήματος. Το δεύτερο γκρουπ περιλαμβάνει παιδιά από 9 έως 12 ετών στα οποία θα βραβευτούν τα τρία πρώτα κορίτσια και τα τρία πρώτα αγόρια.  Τα παιδιά θα τρέξουν στους δρόμους και τα σοκάκια του χωριού , χωρίς υψομετρική διαφορά. Σε όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο , αναμνηστικό καπέλο, χυμός , σάντουιτς και βεβαίωση συμμετοχής

Τροφοδοσία αγώνα

5ο χλμ     Νερά – 540μ  υψόμετρο

7,5ο χλμ  Νερά  – Ισοτονικά – Τρεχούμενο νερό – WC    *Πρ. Ηλίας  649μ  υψόμετρο

10ο χλμ   Νερά  – Περιοχή Βρύζες   802μ υψόμετρο

13ο χλμ   Νερά  – Ισοτονικά - Φρούτα – Αλμυρά Σνακ   *Μαρούσια 1085μ  υψόμετρο

18ο χλμ   Νερά  – Κόκα κόλα    *Καλύβα Κυνηγών 819 υψόμετρο

 

Δικαίωμα Συμμετοχής: 

Για  το τρέξιμο  των 11 χιλιομέτρων, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 16 ετών. Για το τρέξιμο των 22 χιλιομέτρων δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, Και στις δύο διαδρομές οι συμμετέχοντες θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και θα υπογράψουν τσεκάροντας την πρωτότυπη υπεύθυνη δήλωση, που θα εμφανιστεί αμέσως μετά την καταχώρηση των στοιχείων στην φόρμα εγγραφής.

Ιατρική κάλυψη αγώνα:

Θα υπάρχει ιατρική κάλυψη πρώτες βοήθειες στον τερματισμό και κατά το μήκος της διαδρομής. Ασθενοφόρο της ιδιωτικής κλινικής ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ θα παρευρίσκεται στον χώρο εκκίνησης τερματισμού

Ηλικιακές Κατηγορίες & Έπαθλα:

 Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών, όλοι με έπαθλα και κύπελλα και οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

Για τους άνδρες: 18 έως 36, 37 – 45, 46 – 59, και 60 ετών και άνω.

Για τις γυναίκες: 18 έως 29, 30– 49 και 50 ετών και άνω.

Οι νικητές της γενικής κατηγορίας δεν εξαιρούνται από τις ηλικιακές.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.    

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

 1. ΓΕΝΙΚΑ: Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν στο ακέραιο τους κανονισμούς που περιγράφονται παρακάτω. Είναι επίσης υποχρεωμένοι να υπακούσουν στις υποδείξεις των κριτών του αγώνα. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις υποδείξεις, επισύρει πάντα την ποινή του αποκλεισμού. Οι κριτές του αγώνα όταν αντιληφθούν παραβάσεις των κανονισμών, τις καταγράφουν και ενημερώνουν τους παραβάτες. Κάθε άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τη διοργάνωση, έχει τη δυνατότητα να καταγράψει επίσης όποια παράβαση υποπέσει στην αντίληψή του και να την υποβάλει προς εξέταση στην Επιτροπή Αγώνα. 
 2. ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ: Κάθε συμμετέχοντας φέρει τον αριθμό αγώνα πάνω του, τον οποίο και είναι υποχρεωμένος να έχει πάνω σε εμφανές σημείο στην εμπρόσθια όψη της μπλούζας του. Ο αριθμός πρέπει να παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς να διπλωθεί, αποκρύβοντας έτσι οποιοδήποτε στοιχείο αναγράφεται πάνω στον αριθμό (χορηγοί, λογότυπα κλπ). Ουσιαστική αλλοίωση του αριθμού, η οποία ενδέχεται να προκαλέσει σύγχυση στους υπεύθυνους καταγραφής των Σταθμών τιμωρείται με αποκλεισμό. 50 εγγραφές της τελευταίας στιγμής θα γίνουν δεκτές , εφόσον υπάρξει διαθεσιμότητα αριθμών. 
 3. ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η σήμανση της διαδρομής που τοποθετείται από τη Διοργάνωση, είναι προσωρινή, με στόχο την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων και μετά τον αγώνα θα αφαιρεθεί μέρος αυτών όπως οι κορδέλες και θα παραμείνει η βασική σήμανση, για να οριοθετεί μόνιμα ένα αναγνωρισμένο μονοπάτι.
 4. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: Επιτρέπεται εξωτερική υλική βοήθεια (τροφή, ρουχισμός, μπατόν) προς τους αθλητές. Επιτρέπεται η συνοδεία των συμμετεχόντων από πρόσωπα που δεν φέρουν αριθμό αγώνα, χωρίς να παρεμποδίζουν τους υπόλοιπους αθλητές. Η συνοδεία του αθλητή από οικεία πρόσωπα στα τελευταία μέτρα της διαδρομής επιτρέπεται. 
 5. ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ: Επιτρέπεται η χρήση μπατόν πεζοπορίας. Επίσης, επιτρέπεται η κατοχή και χρήση χάρτη, πυξίδας, GPS, κινητού τηλεφώνου. Αν κάποιος χαθεί στο δάσος το νούμερο 112 είναι αυτό που θα βοηθήσει στην ανεύρεση του. Γι αυτό είναι καλό να έχετε τα τηλέφωνά σας, μαζί σας
 6. 6. ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ: Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένων κατά μήκος της διαδρομής, όπως πλαστικά μπουκάλια ή οποιοδήποτε άλλο υλικό, συσκευασίας στερεάς ή υγρής μορφής τροφής, που καταναλώνουν οι αθλητές στη διάρκεια του αγώνα. Σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας, υπάρχει ειδικός πλαστικός σάκος απορριμμάτων. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να ρίχνουν απορρίμματα μέσα στο σάκο. Απόρριψη υλικών συσκευασίας ή άλλων μη οργανικών απορριμμάτων σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής πέρα από τα προκαθορισμένα, επισύρει ποινή αποκλεισμού. Η διοργάνωση θα τοποθετήσει 100μ μετά τους σταθμούς τροφοδοσίας και άλλους κάδους ή σακούλες απορριμμάτων, για να δώσει τη ευκαιρία στους δρομείς να τρέξουν και να μην σταματήσουν στους σταθμούς. Υποχρεωτικά όμως στους κάδους ή στις σακούλες αυτές, θα πετάξουν τα πλαστικά μπουκάλια ή τα σκουπίδια από πιθανή χρήση Jel ή οτιδήποτε άλλο σκουπίδι.
 7. ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ: Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να κινούνται στο μονοπάτι, χωρίς να σχηματίζουν ομάδες που εκτείνονται σε πλάτος, εμποδίζοντας έτσι τους συμμετέχοντες, που θα ήθελαν να προσπεράσουν. Όταν κάποιος συμμετέχοντας ειδοποιείται ότι πρέπει να κάνει στην άκρη για να προσπεραστεί, θα πρέπει να παραμείνει στην ανηφορική (εσωτερική) πλευρά της πλαγιάς.
 8. ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η συντόμευση (κόψιμο) της διαδρομής απαγορεύεται και τιμωρείται με αποκλεισμό. Ο κάθε συμμετέχοντας έχει την ευθύνη και υποχρεούται να παρακολουθεί προσεκτικά τα προειδοποιητικά σήματα, σε συγκεκριμένα τμήματα του μονοπατιού, τα οποία δείχνουν ένα απαγορευμένο κόψιμο / διαδρομή. 
 9. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον συμμετέχοντα, το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του. 
 10. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ / ΑΝΑΒΟΛΗ : Αν παραστεί ανάγκη (εξαιρετικά επικίνδυνες καιρικές συνθήκες ή άλλη αιτία), οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τη διαδρομή ή και να αναβάλλουν για μικρό χρονικό διάστημα την εκκίνηση, προκειμένου να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων.
 11. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν. Επίσης θα πρέπει να εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό γι’ αυτό το θέμα. Την υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξεταστεί από γιατρό πρόσφατα, υπογράφουν ηλεκτρονικά όταν πραγματοποιούν την δήλωση τους. Οι ίδιοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Η Επιτροπή αποποιείται κάθε ευθύνης σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης, με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος. 
 12. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ: Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

 

Προτεινόμενα Καταλύματα:

 

Παραδοσιακός Ξενώνας ΜΥΛΟΣ - Αρκοχώρι Τηλ: 697 6257412

Ξενώνας Βίλα Βαδόλα – Αρκοχώρι  Τηλ: 23320 23068

Προτεινόμενοι Χώροι Εστίασης:

 

Παραδοσιακό Μαγαζί Χαρίλας – Αρκοχώρι            Τηλ: 2332022630

Εστιατόριο Χάραμα – Αρκοχώρι                             Τηλ: 23320 21125

Εστιατόριο Βίλα Βαδόλα – Αρκοχώρι                     Τηλ: 23320 23068

Αναψυκτήριο το Στέκι του Αρκούδου – Αρκοχώρι –Τηλ: 23320 50006

Ταβερνείον 4 Εποχές – Άγιος Νικόλαος Νάουσας –Τηλ: 23320 26221

Τηλέφωνα  Επικοινωνίας Διοργανωτών :

Αθανασιάδης Χρήστος:  697 6257412

Πασχούλας Στέργιος:     698 7787852

Fb:  Πολιτιστικός Όμιλος Αρκοχωρίου

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

70 χρόνια ΕΕΠΦ - η μνήμη της ελληνικής φύσης – 11/4/2021: https://t.co/YNv3ZZGciT https://t.co/EZnqYeJyzY
@RunMessinia : Στις 5-14 Ιουνίου 2021 - 10 συνολικά μαραθώνιοι σε 10 ημέρες για την ελευθερία:… https://t.co/uK4jSLVgPW
Φαράγγι Ριντόμου, Χαλασμένο, Λαγκάδα ... Ο Γιώργος Μάλαμας μας αποκαλύπτει την άγρια ομορφιά της Μεσσηνιακής Γης:… https://t.co/9KKq7ni5kj
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

70 χρόνια ΕΕΠΦ - η μνήμη της ελληνικής φύσης – 11/4/2021!

Run Messinia: Στις 5-14 Ιουνίου 2021 - 10 συνολικά μαραθώνιοι σε 10 ημέρες για την ελευθερία!

Φαράγγι Ριντόμου, Χαλασμένο, Λαγκάδα ... Ο Γιώργος Μάλαμας μας αποκαλύπτει την άγρια ομορφιά της Μεσσηνιακής Γης!

Mike Horn: Η περιπέτεια και η εξερεύνηση "κυλούν" στο αίμα του!

Ξεκινούν και πάλι από 19 Απριλίου οι αγώνες Ορεινού Τρεξίματος, αλλά με απρόβλεπτες εξελίξεις (Πρωταπριλιάτικο)!

Dick Dorworth: Τελευταία φορά επικεφαλής!

Ορειβατική αποστολή στις Άνδεις, στο εξωτικό Εκουαδόρ (Ισημερινός)!

Barkley Marathons 2021: και πάλι έφαγε τα παιδιά του!!!

Αντώνης Συκάρης: Η πρώτη, ελληνική αποστολή στο βουνό Anapurna (8.091 μ.)!

Κάντε τη νύχτα μέρα στο ποδήλατο με τον NITECORE BR35 !

Τρέξιμο και Οστικοί Τραυματισμοί!

Ζώνη τρεξίματος & soft flask NITECORE !