Πιο ελαφρύ, πιο κομψό, πιο ανθεκτικό. Αυτό είναι το νέο αθλητικό ρολόι Suunto 5 Peak με GPS!

15 Μαρ 2022

Το Suunto 5 Peak είναι η εξέλιξη του μοντέλου Suunto 5. Το νέο ρολόι είναι κατά 41% ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, είναι πιο κομψό, χάρη στην απουσία της προεξοχής GPS του προηγούμενου μοντέλου, προσφέρει έως 100 ώρες αυτονομία μπαταρίας, εύκολο έλεγχο της μουσικής από το ρολόι, αυτόματες και ασύρματες (over-the-air) ενημερώσεις λογισμικού. Διαθέτει μια σειρά επιλογών από λουράκια, τα οποία αλλάζουν πανεύκολα ώστε να ταιριάζουν με κάθε στυλ.

Οι σχεδιαστές της Suunto στο Ελσίνκι δημιούργησαν αυτό το ρολόι για δραστήριους ανθρώπους που τους αρέσει να βρίσκονται στην ύπαιθρο, θέλουν να εξερευνούν νέα εδάφη και είναι αφοσιωμένοι στην επίτευξη των προσωπικών τους στόχων άθλησης με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Οι λειτουργίες πλοήγησης GPS του Suunto 5 Peak, συμπεριλαμβανομένης της πλοήγησης turn-by-turn, το καθιστούν ιδανικό για τρέξιμο, πεζοπορία, περπάτημα, ποδηλασία και τρέξιμο σε μονοπάτια, καθώς διασφαλίζουν ότι οι χρήστες θα ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή προς και από τον προορισμό τους, χωρίς άγχος ότι θα ξεφύγουν από αυτήν ή θα χαθούν. Οι χρήστες του ξέρουν ακριβώς πόσο χρόνο έχουν να απολαύσουν τον ήλιο, χάρη στις ειδοποιήσεις ανατολής και δύσης ηλίου.

Σε συνδυασμό με το Suunto App και τους θερμικούς και 3D χάρτες που διαθέτει το ρολόι, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν εύκολα δημοφιλείς διαδρομές ή να σχεδιάσουν τις δικές τους, να τις μεταφέρουν στο ρολόι και να τις ακολουθήσουν πιστά στην επόμενη περιπέτειά τους. Σε συνδυασμό με την πληθώρα των υπηρεσιών που παρέχουν τα συνεργαζόμενα apps, οι δυνατότητες αυτές αυξάνονται ακόμα περισσότερο.

 

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Ζυγίζει μόλις 39 γραμμάρια.
  • Προσφέρει έλεγχο της μουσικής από το ρολόι.
  • Έχει τρεις λειτουργίες μπαταρίας: Performance (20 ώρες), Endurance (40 ώρες) ή Tour (έως και 100 ώρες). Σε περίπτωση που το χρησιμοποιείτε μόνο ως ρολόι, αντέχει έως και 10 ημέρες με μία μόνο φόρτιση.
  • Διαθέτει πάνω από 80 επιλογές αθλημάτων, αλλά και τη δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένης λειτουργίας, μέσα από την εφαρμογή Suunto.
  • Διαθέτει τη δυνατότητα δημιουργίας ή εύρεσης διαδρομών για 20 διαφορετικά αθλήματα μέσω θερμικών χαρτών στο Suunto App.
  • Σχεδιάστε διαδρομές και δείτε τις δραστηριότητές σας σε χάρτες 3D, στην εφαρμογή Suunto.
  • Παρέχει μέτρηση καρδιακών παλμών από τον καρπό.
  • Παρέχει προσωποποιημένες συμβουλές προπόνησης, δυνατότητα καταμέτρησης βημάτων, θερμίδων, ποιότητας και διάρκειας του ύπνου, καθώς και έλεγχο της αποκατάστασης.
  • Διατίθεται με τη νέα λειτουργία Burner, η οποία υπολογίζει τα γραμμάρια λίπους και υδατανθράκων που καίτε κατά την άθληση.

Όπως όλα τα ρολόγια της Suunto, το Suunto 5 Peak έχει υποβληθεί σε δοκιμές ακραίων συνθηκών, είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες και είναι αδιάβροχο έως τα 30 μέτρα. Η ανθεκτική στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι και ο φακός από πολυαμίδιο διασφαλίζουν ότι το ρολόι θα σας συντροφεύει στην άθλησή σας για πολύ καιρό, είτε σας αρέσουν οι διαδρομές γεμάτες λάσπη, είτε οι άγριες και θυελλώδεις παραλίες.


Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

 

Σχετικά με τη Suunto:

Η Suunto ιδρύθηκε το 1936, όταν ο Φινλανδός μηχανικός Tuomas Vohlonen ανακάλυψε τη μέθοδο μαζικής παραγωγής για τις πυξίδες υγρού τύπου. Από τότε, η Suunto παραμένει στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές βυθού και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι λάτρεις της περιπέτειας σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τα ψηλότερα βουνά έως τα βάθη των ωκεανών, η Suunto εξοπλίζει τους λάτρεις της περιπέτειας σωματικά και πνευματικά για να κατακτήσουν νέα εδάφη. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας και το εργοστάσιο βρίσκονται στη Vantaa, στη  Φινλανδία. Η εταιρία είναι θυγατρική της Amer Sports Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης τα σήματα Salomon, Arcteryx,  Peak Performance,  Atomic, Wilson and Precor.

 www.facebook.com/Suunto.Greece             

www.instagram.com/suuntogreece/?hl=el                                     

 

Λίγα λόγια για τη Shop & Trade:

Η  Shop & Trade (www.shopandtrade.gr) διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ με περισσότερους από 1500 πελάτες. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Ευρώπης. Παράλληλα, η εταιρία διατηρεί ένα εκτενές δίκτυο με 1527 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαθέτει ακόμη, μια ευρεία γκάμα εμπορικών σημάτων, την οποία και εμπλουτίζει σε μόνιμη βάση. Το χαρτοφυλάκιο της Shop & Trade περιλαμβάνει πάνω από 40 σήματα, μεταξύ των οποίων τα: Guess, Superdry, Pepe Jeans, Versace Jeans, Trussardi, Desigual, Birkenstock, Ash shoes, Hackett, US Polo, Salomon, Quiksilver, Billabong, Burton κ.α..

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ