Η Life Fitness παρουσιάζει την Axiom Series: μια νέα, ολοκληρωμένη σειρά εξοπλισμού για προπονήσεις ενδυνάμωσης!

22 Σεπ 2020

Η Life Fitness παρουσιάζει την Axiom Series, μια ολοκληρωμένη και πολυχρηστική σειρά εξοπλισμού για προπονήσεις ενδυνάμωσης, που περιλαμβάνει 10 μηχανήματα μονής λειτουργίας και 8 μηχανήματα διπλής λειτουργίας με ρυθμιζόμενο βάρος, 1 διπλή ρυθμιζόμενη τροχαλία και 12 πάγκους και βάσεις. Η σειρά Axiom Series είναι πλέον διαθέσιμη παγκοσμίως και προσφέρει απλή και αξιόπιστη βιομηχανική με καλαίσθητη, ελκυστική σχεδίαση, ιδανική για διάφορους χώρους fitness, από γυμναστήρια μέχρι συγκροτήματα κατοικιών, ξενοδοχεία και πολλούς άλλους χώρους.

 

 

Τα μηχανήματα μονής και διπλής λειτουργίας της Axiom Series διαθέτουν πύργο χαμηλού προφίλ που εξασφαλίζει καθαρή οπτική σε όλο τον χώρο και μπορούν να αναβαθμίσουν την εικόνα οποιουδήποτε γυμναστηρίου. Για να διασφαλίζει μία ομαλή και ευχάριστη εμπειρία για τους ασκούμενους, η Axiom Series χρησιμοποιεί πλάκες βάρους, μπάρες, τροχαλίες και καλώδια υψηλής ποιότητας, ενώ στο επάνω μέρος κάθε πύργου υπάρχει μία βοηθητική επίπεδη επιφάνεια, όπου οι ασκούμενοι μπορούν να ακουμπήσουν το νερό, την πετσέτα ή το κινητό τους τηλέφωνο. Οι πελάτες μπορούν, επίσης, να επιλέξουν αν θα υπάρχει μόνο οπίσθιο ή περιμετρικό προστατευτικό κάλυμμα, ανάλογα με τη διαρρύθμιση του χώρου τους. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το κορυφαίο portfolio οργάνων προπόνησης που διαθέτουμε με την Axiom Series, προσφέροντας έτσι στους χώρους fitness μια ενιαία, ολοκληρωμένη λύση για προπονήσεις ενδυνάμωσης», δήλωσε ο Dan Wille, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Προϊόντων της Life Fitness διεθνώς. «Ακούσαμε τα σχόλια των πελατών μας κι ανυπομονούμε να απολαύσουν όλο το εύρος και την πολυχρηστικότητα των οργάνων αυτής της σειράς. Η σειρά Axiom διαθέτει μοντέρνα, ελκυστική σχεδίαση, είναι βιομηχανικά βελτιωμένη κι αποτελεί την ιδανική λύση, για να αναβαθμιστεί η εικόνα και η εμπειρία των προπονήσεων ενδυνάμωσης σε οποιονδήποτε χώρο».

Οι πάγκοι και οι βάσεις Axiom Series της Life Fitness προσφέρουν διάφορες αποθηκευτικές και προπονητικές λύσεις. Υπάρχουν πέντε βάσεις ειδικά σχεδιασμένες για την τοποθέτηση αλτήρων, μία βάση για μπάρες και μια κάθετη βάση για medicine balls. Άλλα βασικά προϊόντα είναι ένα πολυόργανο Smith, ένα όργανο διατάσεων, ένας πάγκος κοιλιακών κι ένα όργανο βυθίσεων και ανυψώσεων ποδιών.

Επιπλέον, η διπλή ρυθμιζόμενη τροχαλία της Axiom Series είναι βασικό όργανο για λειτουργική προπόνηση ενδυνάμωσης, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες για ατομική άσκηση είτε αφορά προσωπική είτε ομαδική προπόνηση. Χάρη στη βελτιστοποιημένη θέση των πλακών βάρους, μειώνεται το πλάτος χωρίς να θυσιάζεται η λειτουργικότητα, ενώ το όργανο συνοδεύεται από δύο μακριές, ρυθμιζόμενες λαβές, έναν ιμάντα αστραγάλου κι ένα σχοινί τρικέφαλων.

Η σειρά είναι φιλική προς τους χρήστες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους ασκούμενους. Όλα τα όργανα ρυθμιζόμενου βάρους διαθέτουν πινακίδες με γραφικά, για να βοηθούν τους ασκούμενους να μαθαίνουν ποιες μυϊκές ομάδες γυμνάζουν, καθώς και τη σωστή τεχνική της κάθε άσκησης. Οι ασκούμενοι μπορούν επίσης να σαρώνουν τους QR κωδικούς μέσω smartphone, για να βλέπουν ένα βίντεο με τις οδηγίες χρήσης κάθε οργάνου.

Απλή, αξιόπιστη και σχεδιαστικά καλαίσθητη, η Axiom Series της Life Fitness θα αναβαθμίσει την εμπειρία των προπονήσεων υψηλής έντασης σε κάθε χώρο με το εύρος και την πολυχρηστικότητά της.

Επίσημος αντιπρόσωπος της Life Fitness για την Ελλάδα είναι η Shop & Trade (www.shopandtrade.gr)

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ