Ορεινός Αγώνας Κισσάβου 2016: Αναβολή του αγώνα για τον Οκτώβριο 2017!

10 Αυγ 2016

To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, κατά την συνεδρίαση της 8ης Αυγούστου 2016 ημέρα Δευτέρα, συζήτησε μεταξύ και άλλων θεμάτων του Συλλόγου, τη διεξαγωγή του 7ΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ στις 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 και λαμβάνοντας υπόψη τα εξής:

 

1. Την αλλαγή του τερματισμού της διαδρομής του αγώνα από την Αγιά όπου γινόταν στους προηγούμενους αγώνες,  στα Αμπελάκια του Δήμου Τεμπών.

2. Το συνολικό μήκος της διαδρομής του αγώνα που από 32 χλμ. ανέρχεται σε 36 χλμ.

3. Την νέα χάραξη που απαιτείται για διαδρομή απόστασης 20 χλμ.

4. Τον απαιτούμενο καθαρισμό τμήματος του μονοπατιού, απόστασης 12 χιλ., λόγω καταστροφής από δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το έτος 2016 .

5. Την πραγματοποίηση των εργασιών καθαρισμού και σήμανσης από μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ και επιπλέον

6. Το σημαντικό κόστος καθαρισμού, κατασκευής, συντήρησης και σήμανσης του νέου μονοπατιού που θα επιβαρύνει τον Σύλλογο ( ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ) και θα πρέπει να καλυφθεί από τις περιορισμένες εισφορές των μελών του.  

 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

 

Για όλους τους παραπάνω τεχνικούς και ιδιαίτερα οικονομικούς λόγους, αλλά κυρίως για λόγους της ομαλούς και ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα, όπως σε όλα τα προηγούμενα χρόνια 

 

Την Αναβολή διεξαγωγής του «7ΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ » για το επόμενο έτος

 

Έτσι η διεξαγωγή του αγώνα που είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 2 Οκτωβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του έτους 2017

 

Ζητούμε συγνώμη από όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές που προγραμμάτιζαν και θα ήθελαν να συμμετάσχουν στον φετινό αγώνα και τους υποσχόμαστε ότι η επόμενη διοργάνωση του αγώνα θα γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις και κανόνες ασφαλείας.

 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ