Το Poikilo Rocky Mountain 2023 επιστρέφει δυναμικά στο δρομικό καλεντάρι του 2023!

22 Μαρ 2023

Το Poikilo Rocky Mountain running event έρχεται στο Ποικίλο Όρος Αττικής στις 2 Απριλίου 2023. Mια διοργάνωση σήμα κατατεθέν για τους όλους τους δρομείς. Η αγαπημένη μας ορεινή διοργάνωση επιστρέφει και φέτος στο δρομικό μας καλεντάρι ανανεωμένη, αναμένοντας όλους εσάς για μια ανεπανάληπτη δρομική εμπειρία.

H διοργάνωση αποτελείται από τέσσερις διαδρομές των 22,5 χλμ, των 8 χλμ, των 4 χλμ και από έναν παιδικό αγώνα 1 χλμ για του μικρούς μας δρομείς. Οι διαδρομές αποτελούνται κατά κύριο λόγο από μονοπάτια και δασικούς δρόμους με διάφορες υψομετρικές εναλλαγές.

Το Poikilo Rocky Mountain είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση ορεινού τρεξίματος που υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία για όλα τα επίπεδα δρομέων. Είτε είσαι έμπειρος είτε όχι, υπάρχει η κατάλληλη επιλογή για εσένα. Μέσα από τις διαδρομές της διοργάνωσης θα έχεις την ευκαιρία να διασχίσεις τα πανέμορφα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους, να απολάυσεις τη φύση και το πανέμορφο φυσικό τοπίο. Διαδρομές για λάτρεις της περιπέτειας και των εναλλακτικών αθλητικών δραστηριοτήτων.

Μέσα από τη διοργάνωση θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και το Ποικίλο Όρος. Εάν αγαπάς τη φύση και τις υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες, τότε αυτό το μέρος είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα.

Μια διοργάνωση του Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου «Οδυσσέας», της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πετρούπολης. Και στη φετινή διοργάνωση ο «Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» έχει ισχυρό συμπαραστάτη την Περιφέρεια Αττικής. Η πλούσια εμπειρία και τεχνική κατάρτιση του Συλλόγου στο σχεδιασμό αθλητικών events και η υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής δίνουν ξεχωριστή δυναμική στη διοργάνωση και συμβάλλουν στην αναβάθμιση και ανάπτυξη του αθλητισμού.

Ελάτε λοιπόν στο Ποικίλο Όρος Αττικής στις 2 Απριλίου και τρέξτε μαζί μας!

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.pdsodysseas.gr/poikilo_rocky_mountain_2023

Για δηλώσεις συμμετοχής: https://event.athletopia.com/poikilorockymountain?step=1

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ