Styx Vertical Trail Race: Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου!

08 Ιουν 2023

Ένα τετραήμερο γεμάτο μουσική, χαμόγελα, εμπειρίες, περιπέτεια και ορεινό τρέξιμο! Το Helmos Mountain Festival πέρασε στο παρελθόν και το μόνο σίγουρο είναι ότι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο, όσο και στους ανθρώπους που αγαπούν τη φύση και τις outdoor δραστηριότητες.

 

Την Κυριακή 04.06.2023 η Ομάδα της Κοιν.Σ.Επ. ΔΙΑΒΑ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία μια από τις δεκάδες δράσεις του Φεστιβάλ. Ένας αγώνας κάθετης ανάβασης ορεινού τρεξίματος με εκκίνηση από τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων και τερματισμό πλησίον του αστεροσκοπείου του Χελμού στο οποίο βρίσκεται το διάσημο τηλεσκόπιο Αρίσταρχος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι 65 δρομείς στάθηκαν μπροστά από τη γραμμή της εκκίνησης. Μεγάλος νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιώργος Διαλεκτός, 2ος τερμάτισε ο Πέτρος Γκαζώνης και στην 3η θέση ο Γιώργος Δημουλάς. Στις γυναίκες 1η τερμάτισε η Μωυσίδου Αθηνά, 2η η Μαρτζούκου Αρτεμισία και στην 3η θέση η Διονυσία Βελισσαροπούλου. Τα αποτελέσματα του αγώνα βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο :https://diava.gr/event/styx-vertical-trail-run/

Ευχαριστούμε θερμά:

Tον Διευθυντή του Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων Αλέξη Άγριο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην ομάδα μας ώστε να γίνουμε κομμάτι του φεστιβάλ και να αναλάβουμε την διοργάνωση μίας απαιτητικής δράσης. Για τα δώρα που προσέφερε στους νικητές του αγώνα και την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Τον Γιάννη Κοτιλέα, την Νάσια Σκλαβενίτη και την υπόλοιπη ομάδα της WayOut Adventures που έδωσαν λύσεις σε κάθε μας πρόβλημα και την υποστήριξη που μας παρείχαν.

Μεγάλος χορηγός του Αγώνα ήταν η κορυφαία εταιρία σε Outdoor εξοπλισμό The North Face προσφέροντας δώρα στους νικητές τους εθελοντές και όλους τους συμμετέχοντες του αγώνα.

Καθοριστικό ρόλο για την επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα έπαιξε η πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν οι εθελοντές του αγώνα και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-παράρτημα Αχαΐας. Mε την παρουσία τους σε όλη τη διαδρομή οι αγωνιζόμενοι έτρεξαν με ασφάλεια.

Την Εταιρία F7 marketing services και τον Γιώργο Ευστρατιάδη που μας υποστηρίζει έμπρακτα σε κάθε δράση της ομάδας μας !

Το κατάστημα Τσιανίκας | Outdoor Activities και τον Πολύδωρο Τσιανίκα για τα δώρα που προσέφερε στους νικητές του αγώνα.

Το κατάστημα Euronuts και τον Ηλία Μπακάλη που εμπλουτίζει το πακέτο συμμετοχής των αγωνιζόμενων.

 

Σας περιμένουμε στις επόμενες δράσεις μας!

Η ομάδα ΔΙΑΒΑ