Τιμολογιακή πολιτική αθλητικής διοργάνωσης Ios Adventure - Εκπτώσεις σε κατηγορίες αθλητών!

19 Ιουλ 2020

Οι συνέπειες του Covid-19 στην καθημερινότητα μας είναι μεγάλες και προσπαθούμε όλοι να ανταπεξέλθουμε στις νέες συνθήκες. Η οργανωτική επιτροπή του Ios Adventure, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές να συμμετέχουν στα αγωνίσματα του event που θα πραγματοποιηθεί 19-20 Σεπτεμβρίου στην Ίο, αποφάσισε να παρέχει τις παρακάτω εκπτώσεις.

 

 

 

Κατηγορίες δικαιούχων.

Την παραπάνω έκπτωση δικαιούνται οι παρακάτω αθλητές.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν για το χρονικό διάστημα 20 Ιουλίου – 10 Αυγούστου
  • Για να ισχύσει η έκπτωση πρέπει να πραγματοποιηθεί κατάθεση του ποσού εντός 5 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής.
  • Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής δεν γίνονται αλλαγές
  • Οι παραπάνω προσφορές δεν συνδυάζονται τους
  • Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της προσφοράς αν δεν προσκομιστούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις. Στην περίπτωση αυτή ο αθλητής θα πρέπει να καταβάλει στη γραμματεία το αντίστοιχο αντίτιμο.
  • Επιπλέον προσφορές σε δωμάτια ισχύουν για εγγραφές ομάδων άνω των 4 ατόμων. Δείτε τις εδώ. Ο αριθμός των δωματίων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 

Διαδρομές Ios Adventure 2020

Ios Run the Churches. Οι διαγωνιζόμενοι στον αγώνα των 6 χλμ, θα έχουν την ευκαιρία να διασχίσουν τη Χώρα της Ίου και να σκαρφαλώσουν (κυριολεκτικά) στο υψηλότερο σημείο της, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Ο αγώνας ακολουθεί τη διαδρομή Παραλία Μυλοπότα, παραλία Κατσίβελι, Χώρα, Άγιος Νικόλαος, ΚΑΠΗ, παραλία Κατσίβελι, παραλία Μυλοπότα. Μπορείτε να κατεβάσετε τη διαδρομή από εδώ. Η διαδρομή και τα υψομετρικά του αγώνα, φαίνονται παρακάτω:

 

 

Για τους λάτρεις του aquathlon, η παραπάνω διαδρομή θα συνδυαστεί με κολύμβηση 750μ., που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, σε χρόνο που θα ανακοινωθεί.

Ios Trail Race 14 km. Οι διαγωνιζόμενοι στον αγώνα των 14 χλμ, θα διασχίσουν τη Χώρα και θα τρέξουν και φέτος στα παλιά μονοπάτια του νησιού, στην περιοχή γύρω από τον αρχαιολογικό χώρο του Σκάρκου και στην περιοχή «Περιβόλια» που αναφέρεται στα αρχαία κείμενα.

Ο αγώνας ακολουθεί τη διαδρομή Παραλία Μυλοπότα, παραλία Κατσίβελι, Χώρα,  ΚΑΠΗ, αρχαιολογικός χώρος Σκάρκου, Ελληνικά, Περιβόλια, Άγιος Σπυρίδωνας, Χώρα, παραλία Κατσίβελι, παραλία Μυλοπότα. Μπορείτε να κατεβάσετε τη διαδρομή από εδώ. Η διαδρομή και τα υψομετρικά του αγώνα, φαίνονται παρακάτω:

 

 

Για τους λάτρεις του aquathlon, η παραπάνω διαδρομή θα συνδυαστεί με κολύμβηση 1500μ., που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, σε χρόνο που θα ανακοινωθεί.

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες κολύμβησης, αποστάσεων 1500μ και 3000μ

Θα διεξαχθεί επίσης ο παιδικός αγώνας (δωρεάν συμμετοχή, αλλά πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εγγραφή) και ο αγώνας orienteering στο Μυλοπότα

Το αθλητικό event Ios Adventure, αποτελεί συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ιητών.

Κάντε την εγγραφή σας στον αγώνα εδώ

Δείτε στιγμιότυπα από τους αγώνες του 2019 εδώ

Κάντε την εγγραφή σας στο newsletter για να μαθαίνετε πρώτοι νέα και να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα

Latest Tweets

"Κίμωλος: Ένα λευκό στολίδι στο γαλάζιο του Αιγαίου!", μια νέα σειρά άρθρων του @Advendure_Net για ταξίδια σε όμορφ… https://t.co/bCiDADm5es
Τα ρεκόρ γίνονται για να σπάνε … η μήπως όχι όλα; Ένα άρθρο του @Advendure_Net για κάποια εξωπραγματικά ρεκόρ στο ο… https://t.co/KIQx1knzt6
Η @courtdauwalter ξεκίνησε την προσπάθεια της για FKT στο περίφημο Colorado Trail: https://t.co/SeIqvFnBuf https://t.co/kXG99H3j4y
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Τα ρεκόρ γίνονται για να σπάνε … η μήπως όχι όλα;

Η Courtney Dauwalter ξεκίνησε την προσπάθεια της για FKT στο περίφημο Colorado Trail!

Ο Λ. Παρασκευάς και ο Λ. Πρατίλας σε μια αποκλειστική συνέντευξη για το Φθινοπωρινό και πολύ ενδιαφέρον μπουκέτο αγώνων του Tihio Race 2020!

ITRA Infographic 2013 - 2019

GREGORY Packs - Citro 30L

Φορητή ενέργεια από την Nitecore: Power Stations NPS600 & NPS200 και ηλιακό πάνελ SFP100!

DYNAFIT Alpine Running Vest & Transalper Dynastretch Vest

ITRA - COVID-19: Προτεινόμενες οδηγίες προς διοργανωτές αγώνων

Hoka Speedgoat 4: Εξαιρετικό εργαλείο για ultra-trail και μεγάλα τρεξίματα σε τεχνικά μονοπάτια!

Η Άνδρος ... αλλιώς!

Ξεκινάει το Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020, το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου!

Salomon Supercross, ένα άξιο μέλος της "Cross" οικογένειας