Το Video Trailer του Εξωμερια Trail Race!

02 Ιουν 2014

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου-Πανόρμου, Τήνου είναι στη ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το επίσημο video trailer για το 1ο ορεινό αγώνα: Εξωμερια TrailRace, στις 14 Σεπτεμβρίου στη Τήνο!


Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, η Μαρία Μαλάι της ομάδας Salomon Hellas, μας τίμησε με τη παρουσία της και πρωταγωνίστησε στο διαφημιστικό αυτό σποτ! Η Εξωμερίτες Τηνιακοί την υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν για τις 3 ημέρες παραμονής  της στη Τήνο ενώ η ίδια απήλαυσε την τοπική κουζίνα και περιπλανήθηκε στα πανέμορφα και άγρια τοπία της Εξωμεριας. Η Μαρία Μαλάι θα μας κάνει τη τιμή να ξαναέρθει και να λάβει μέρος  στο αγώνα του Σεπτέμβρη!


Επίσης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου - Πανόρμου Τήνου, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Εμμανουέλ Δελασούδα που ανέλαβε, με μεγάλη επιτυχία, την κινηματογράφηση και σκηνοθεσία του διαφημιστικού σποτ! Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δημιουργικό κλάδο!


Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους εργάστηκαν και συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του βίντεο! Χωρίς τη βοήθεια όλων δεν θα ήταν εφικτό αυτό το όμορφο αποτέλεσμα!

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ