ZEUS Free Sky Flying στις 4 Αυγούστου 2019

20 Ιουν 2019

Τον αγώνα των 42 χιλιομέτρων, θα πλαισιώσει κι ένας καινούριος μικρότερος αγώνας 21 χιλιομέτρων. Ως τις 20 Ιουλίου λοιπόν, μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιον απ’ τους δύο.

 

1ος ZEUS F.S.R. (Free Sky Running) 21 χιλιομέτρων.

Θα γίνει φέτος κι ένας μικρότερος αγώνας 21 χιλιομέτρων περίπου.

Η αρχή και το τέλος του θα συμπίπτουν με τον αγώνα των 42 χιλιομέτρων.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το 10ο χιλιόμετρο του μεγάλου αγώνα (κατά τη διάρκεια του Vertical), σε υψόμετρο 1550 μ. περίπου, η διαδρομή αποκλίνει απ’ αυτόν και κατευθύνεται μέσω μονοπατιού προς το ΚΕΟΑΧ (Βρυσοπούλες -1.800 μ. περίπου), βυθίζεται στη χαράδρα της Σταλαγματιάς, υψώνεται ξανά μέσω ελατόδασους στη θέση Μαγούλες (1800 μ. περίπου) κι εκεί ενώνεται με το τέλος της διαδρομής του μεγάλου αγώνα, περνώντας απ’ το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας Σπαρμού.

Επειδή τα μονοπάτια είναι σε αχρηστία για πάνω από μισό αιώνα, δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε ακριβές σχεδιάγραμμα της διαδρομής πριν την ολική ανάδειξή της.

Μέχρι την ημέρα του αγώνα, θα έχουμε ολοκληρώσει τις εργασίες.

Σε όσους δηλώσουν ενδιαφέρον εμπρόθεσμα, θα στέλνουμε μία αποτύπωση της διαδρομής με αρκετά μεγάλη προσέγγιση, καθώς και τεχνικές πληροφορίες (σταθμοί κτλ).

Η συνολική θετική υψομετρική διαφορά απ’ την αφετηρία θα προσεγγίσει τα 1.700 μέτρα.  

Το οικονομικό κόστος είναι τα 10 ευρώ.

3ος ZEUS F.S.F. (Free Sky Flying) 42 χιλιομέτρων.

Απευθύνεται  μόνο σε ανθρώπους  με δοκιμασμένη ευχέρεια μετακίνησης σε αδιαμόρφωτο ορεινό περιβάλλον, όπως αυτή ορίζεται  απ' την περιγραφή του εγχειρήματος.

Σηματοδοτήσαμε (και μεταβάλλαμε)  επιγραμματικά το εγχείρημα, με μια ακολουθία λατινικών χαρακτήρων  "ZEUS Free Sky Flying"  ώστε να είναι διεθνώς αντιληπτό, αλλά και  σχετικά αυτόνομο εκφραστικά ως προς τις  παραπλήσιες νοηματικά  επικρατούσες σημάνσεις.

Η δραστηριότητα, ως προς την ονομασία και τη διεξαγωγή, είναι ανεξάρτητη όποιασδήποτε ανθρώπινης  «κατοχύρωσης», χωρίς η ίδια να διεκδικεί κάποια αποκλειστικότητα ή να παρακωλύει παραπλήσιες δραστηριότητες.

Στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης,  θα βρείτε τις βασικές πληροφορίες για το περιεχόμενο και τη φιλοσοφία  της δράσης (οι οποίες θα ανανεώνονται διαρκώς).

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail) της ιστοσελίδας (πάνω δεξιά, στο μεσαίο κυκλικό εικονίδιο, με το σήμα ακουστικού τηλεφώνου - επικοινωνία) για περισσότερες πληροφορίες.

Η επικοινωνιακή μας ανταπόκριση, ενδέχεται να καθυστερεί μέχρι και δέκα ημέρες, λόγω των επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεών μας.

Τα αποτελέσματα του εγχειρήματος, θα τα πληροφορείστε απ’ τα οικεία σε μας επικοινωνιακά μέσα ή από άλλα, διατεθειμένα να φιλοξενήσουν τα κείμενά μας.

Το οικονομικό κόστος είναι τα 25 ευρώ.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Britain's Most Brutal Race @TheSpineRace Winner is mr John Kelly @RndmForestRunnr ! Huge respect to all runners and… https://t.co/o1OYltCYr2
Οι Έλληνες επιστρέφουν στην Cameta Coixa και την Καταλονία: https://t.co/2m0wehNxgM https://t.co/OGdvP16KNl
Μια συζήτηση με το Θωμά Πουρλίδα, εμπνευστή του Wonder Run, λίγες ημέρες πριν τη συμμετοχή του στο @VibramHK100 στο… https://t.co/qXJjy5t5jx
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Legendary Ultra Trail: Οι κανονισμοί του ultra πρωταθλήματος για το 2020

Montane® Spine® Race: O χειμερινός αγώνας θρύλος στα Βρετανικά fells είχε νικητή τον John Kelly

Από το νέο έτος!

Χιόνι, λάσπη και παιχνίδι στο Salomon Mountain Cup στο Κρυονέρι - Αποτελέσματα!

Μπότες Χειμερινής Ορειβασίας SCARPA – SALEWA

Οι Έλληνες επιστρέφουν στην Cameta Coixa και την Καταλονία!

Τρομερό ρεκόρ αιτήσεων για το UTMB® 2020, 117 οι ελληνικές αιτήσεις!

Μια συζήτηση με το Θωμά Πουρλίδα, εμπνευστή του Wonder Run!

Μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Χρήστο Σωτηρόπουλο!

Κωπηλατώντας προς το αδύνατο!

DYNAFIT Transalpine Run, Νέα εποχή για τον κορυφαίο multistage αγώνα !

Ρογκάς – Το υπερόπλο της Σοβιετικής Ένωσης!