Syros City Trail 2015: Παράταση στις εγγραφές - Παροχές αγώνα!!!

04 Σεπ 2015

Μέχρι την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου θα γίνονται εγγραφές του 1ου αγώνα πόλης Syros City Trail! Σκοπός της διοργάνωσης είναι όλοι οι αθλητές να έχουν το πλήρες πακέτο παροχών και να τους συμπεριλάβει  στις λίστες εκπτώσεων για ακτοπλοϊκά εισιτήρια και διαμονή. Για νέες δηλώσεις επισκεφτείτε το: www.syroscitytrail.gr

 

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ:


*Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Blue Star Ferries από Πειραιά – Σύρο - Πειραιά.

*Διαμονή σε ξενοδοχεία τις περιοχής με τιμές εκκίνησης 10 ευρώ ανά νύχτα, το άτομο

*Δωρεάν συμμετοχή στο Pasta Party του αγώνα στο εστιατόριο ‘Αχλάδι’ στην ομώνυμη περιοχή της νότιας Σύρου, το Σάββατο 12:00 – 14:00.

*Κατά μήκος της διαδρομής έχουν τοποθετηθεί 4 σταθμοί ανεφοδιασμού που θα παρέχουν σε κάθε αθλητή: Νερό, Ισοτονικό, μπανάνα, σταφίδες, σπιτική Κανελάδα, παστέλι, Συριανά λουκούμια, χαλβαδόπιτες και μπισκότα. ΟΙ σταθμοί θα έχουν εθελοντές με γνώσεις πρώτων βοηθειών και φαρμακείο.

*Κατά τη διάρκεια του αγώνα, φωτογράφοι τη Λέσχης Σύρου θα είναι ακροβολισμένοι σε σημεία ενδιαφέροντος για να απαθανατίσουν τους Αθλητές. Όλο το φωτογραφικό υλικό θα διατεθεί δωρεάν στο internet 6 ημέρες μετά τον αγώνα.

*Όλοι οι αθλητές που τερματίζουν, παραλαμβάνουν αναμνηστικό μετάλλιο

*Με τη λήξη του αγώνα , θα γίνουν οι απονομές επάθλων στους: 3 πρώτους άντρες, 3 πρώτες γυναίκες του κάθε αγωνίσματος. Νικητές θα αναδειχτούν επίσης η 1η και ο 1ος Συριανός αθλητής στο αγώνισμα των 10χλμ.


*Όλοι οι αθλητές θα μπουν σε κλήρωση για Δώρα από τους Δωροθέτες του αγώνα

*Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης θα διοργανώσει βραδιά με φαγητό και χορό επί της πλατείας Μιαούλη

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ