Ο Ανδρέας (Εθελοντής) χρειάζεται άμεσα την βοήθειά μας!

22 Ιουν 2020

Αγαπητοί φίλοι δρομείς και διοργανωτές αγώνων. Μπορεί αυτές τις ημέρες να μην συμμετέχουμε σε κάποιον αγώνα, λόγω των μέτρων προστασίας, όμως κάποιοι συνάνθρωποί μας δίνουν τον καθημερινό αγώνα τους για μια αξιοπρεπή ζωή. Όπως έχει αναφερθεί άπειρες φορές, η συμμετοχή μας σε έναν αγώνα ή η διοργάνωση ενός αγώνα δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την συμμετοχή των εθελοντών. Να γίνω λίγο ποιο συγκεκριμένος. Όλοι μας, όσοι συμμετέχουμε σε αγώνες τα τελευταία χρόνια, έχουμε συναντήσει τον Ανδρέα σε κάποιο πόστο της διοργάνωσης να τρέχει με αυταπάρνηση και ζήλο για οτιδήποτε του ανατεθεί.

 

 

Η ζωή τα έφερε έτσι και καθημερινά τα τελευταία χρόνια παλεύει μόνος του για τα απολύτως απαραίτητα. Χωρίς σταθερή δουλειά με περιστασιακά μεροκάματα, αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις καθημερινές υποχρεώσεις του.

Αυτή την στιγμή που σας γράφω, είναι με την απειλή έξωσης από το σπίτι που μένει, λόγο πολλών οφειλόμενων ενοικίων και κοινοχρήστων.

Κάνω έκκληση σε όλους τους ανθρώπους του δρομικού και όχι μόνο χώρου να βοηθήσουν τον Ανδρέα να βγει από το αδιέξοδο που βιώνει.

Μπορείτε να βοηθήσετε με οποιοδήποτε ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της SPORTEVENT:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΩΔΗΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5029-069892-953
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 76 0172 0290 0050 2906 9892 953
SWIFT-BIC: PIRBGRAA

Θα παρακαλούσα οποιαδήποτε ενέργεια να πραγματοποιηθεί μέχρι και το μεσημέρι της προσεχούς Παρασκευής 26/06/2020, ώστε να αποδοθεί στον Ανδρέα το ποσό και να καλυφθεί αν είναι δυνατό μεγάλο μέρος των αναγκών του. Φυσικά και μετά από αυτό το χρονικό όριο κάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη.

Καθαρά για θέμα διαφάνειας, στο τέλος θα δημοσιευτούν οι λίστες με τα ποσά αναλυτικά  (μόνο τα ποσά και χωρίς τα ονόματα), καθώς και η απόδοση του ποσού στον Ανδρέα.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση

Δημήτρης Θώδης

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Ξεκινάει το "Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020', το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου: https://t.co/ynOpCAhVPT https://t.co/FHVVVhRPfv
Feline SL: Σταθερότητα, προστασία και εξαιρετική πρόσφυση από την @DYNAFIT_SpeedUp, αναλυτικό review από το… https://t.co/1kmBj5jjur
Η ζωή των “ultra”, ένα άρθρο του Εμμανουήλ Κωνσταντουλάκη στο @Advendure_Net για την καθημερινή ζωή των ανώνυμων υπ… https://t.co/RGIrQLB9iN
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Ξεκινάει το Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020, το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου!

Salomon Supercross, ένα άξιο μέλος της "Cross" οικογένειας

Διάσχιση της Ορεινής Ελλάδας ενάντια στην αιολική καταστροφή των ελληνικών βουνών!

Μια μέτρια μέρα ...

Feline SL: Σταθερότητα, προστασία και εξαιρετική πρόσφυση από την Dynafit!

Η Γη δεν ανήκει σε κανέναν - Save Greek Mountains! (video)!

Η ζωή των “ultra”...

Accept the Challenge: Ορειβατικό & Αναρριχητικό διήμερο στην Άνδρο!

Κατασκηνωτικός εξοπλισμός POLO

Συσκευές θερμικής απεικόνισης PULSAR AXION XM30S, KEY XM22 και ΧΜ30!

Αντίσκηνο Salewa Litetrek Pro II - Εντυπώσεις από νύχτες εκεί έξω !

Μοναχική διάσχιση του 370 χιλιομέτρων "Epirus Trail" ο Π. Παναρίτης!