Olympus Mythical Trail 2015 Poster!

23 Ιουλ 2014

Με υπερηφάνεια η διοργάνωση του Olympus Mythical Trail, παρουσιάζει την αφίσα του αγώνα για το 2015! Η αφίσα της 4ης διοργάνωσης του αγώνα που έδωσε τα τελευταία χρόνια την ευκαιρία σε πολλούς αθλητές να βιώσουν μοναδικά συναισθήματα στον Όλυμπο, επιχειρεί να στείλει ένα διαφορετικό μήνυμα στους αποδέκτες της, γι αυτό και διαφοροποιείται στην παρουσία της.

 


Η νυχτερινή αυτή φωτογραφία με το Θρόνο του Δία κάτω από τον έναστρο ουρανό και το φως από το φακό του αόρατου αθλητή, εντείνουν τα συναισθήματα δέους που προκαλεί η ιδέα μιας υπερβατικής ανθρώπινης προσπάθειας μέσα στο σκοτάδι. Η αφίσα του 2015 σκοπεύει ακόμα να μεταδώσει σε εκείνους που δεν γνωρίζουν τη φιλοσοφία του ΟΜΤ, το πνεύμα και την ατμόσφαιρα του γεγονότος, που κάτω από το μήνυμα “The Human Race” φέρνει σε ένα κοινό άξονα τις έννοιες του ανθρώπινου είδους και του ανθρώπινου αγώνα, στο «βουνό των θεών».



Ο ΟΜΤ ως ultra-trail αγώνας εκφράζει μέσα από την αφίσα του την πεμπτουσία των ultra, την υπέρβαση! Και αναδεικνύει το μεγαλείο της ανθρώπινης θέλησης, που βυθίζεται μέσα στο σκοτάδι της νύχτας και αναδύεται απ αυτό ξαναγεννημένη με το φως της μέρας.



Η αφίσα του ΟΜΤ-2015, ο οποίος θα γίνει το πρώτο Σάββατο του προσεχούς Ιουλίου (04.07.2015) βασίζεται σε μία από τις εξαιρετικές λήψεις -και ήδη δημοφιλή- που έκανε στον φετινό αγώνα ο Μπάμπης Γκιριτζιώτης (GO-Experience) και την επιμελήθηκε η Έλενα Γκαντώνα (Shift Design). Η αφίσα θα κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή και θα είναι διαθέσιμη στους φίλους του αγώνα.



Λιτόχωρο 23/07/2014
Λάζαρος Ρήγος

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ