Πλησιάζουν οι μέρες για το Μονοπάτι Παρνασσού 2013

01 Απρ 2013

Βρισκόμαστε πλέον 4 βδομάδες πριν τον αγώνα και η προετοιμασία συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς. Οι εγγραφές έχουν ξεπεράσει τις 200 συνολικά στους δύο αγώνες της διοργάνωσης και αναμένεται καθώς θα πλησιάζουμε στην 15η Απριλίου, που  είναι και η τελευταία μέρα εγγραφών, να πυκνώσουν.

Να θυμίσουμε ότι θα πραγματοποιηθούν και παιδικοί αγώνες το Σάββατο 27/4.

Όσοι λοιπόν θα βρίσκεστε στην Αμφίκλεια από το Σάββατο, φέρτε τα παιδιά σας, ηλικίας Δημοτικού ή Γυμνασίου, στις 6μμ, να τρέξουν σε διαδρομές μέσα στην Αμφίκλεια. Οι αποστάσεις θα είναι Α-Γ Δημοτικού 800μ, Δ-ΣΤ Δημοτικού 1.200μ, Α-Γ Γυμνασίου 2.200 μ. Απαραίτητη η δήλωση συγκατάθεσης του γονέα που θα υπογράφεται στην γραμματεία.

Η προετοιμασία της διαδρομής συνεχίζεται με καθαρισμό και σηματοδότηση, καθώς ο χειμώνας και οι ισχυροί άνεμοι έχουν αφήσει τα σημάδια τους στη διαδρομή. και μικρές τροποποιήσεις, όπου κρίνεται απαραίτητο. Η επιθυμία όλων μας είναι να διοργανωθεί για άλλη μια χρονιά ένας όμορφος και πετυχημένος αγώνας που να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων και να κάνει αθλητές και οργανωτές να χαμογελάνε, κόντρα στις αντιξοότητες των καιρών.

Από την Οργανωτική επιτροπή.

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ