
ADVENDURE is the leading web portal in Greece about Mountain Running, Adventure, Endurance and other Mountain Sports
Για άλλη μια χρονιά οι αθλητές μετά την επίπονη προσπάθεια στους αγώνες Ursa Trail θα έχουν τη δυνατότητα καλύτερης αποκατάστασης και χαλάρωσης με έμπειρους φυσικοθεραπευτές.
Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας PHYSIO activ θα προσφέρει στους αθλητές υπηρεσίες αθλητικής αποθεραπείας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Ostracon Recovery Area λίγο μετά τον τερματισμό.
Κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό θα υποστηρίξει τους αθλητές παρέχοντας τις αποτελεσματικότερες λύσεις και προϊόντα αποκατάστασης όπως:

Ανακοίνωση για τη λήξη των εγγραφών
Μεγάλος αριθμός αθλητών έχουν εγγραφεί στους αγώνες Ursa Trail 40χλμ.-20χλμ. τις τελευταίες μέρες.
Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 18 Μαΐου και ώρα 12:00 το βράδυ κλείνουν οι εγγραφές και οι πληρωμές για τους αγώνες «Ursa Trail 40χλμ.-20χλμ.».
Μετά την λήξη των παραπάνω ημερομηνιών δεν θα δοθεί άλλη παράταση για τη σωστή προετοιμασία της διοργάνωσης και των διαδικασιών που απαιτούνται.
Να θυμίσουμε στους φίλους που θα έρθουν από την Αθήνα ότι υπάρχουν ακόμη μερικές κενές θέσεις για μεταφορά και διαμονή με το KASSAROS TRAVEL (2656041800).