Aθλητική εκδήλωση προσανατολισμού (orienteering), την Κυριακή το πρωί, 16 Ιουνίου 2024 στο λιμανάκι της Κερκίνης!

11 Ιουν 2024
  • Ο σύλλογος αθλητικού προσανατολισμού Σερρών ‘Ο-Σίρις’ με την υποστήριξη του Kerkini Lake Run διοργανώνει αθλητική εκδήλωση προσανατολισμού (orienteering), την Κυριακή το πρωί, 16 Ιουνίου 2024 στο λιμανάκι της Κερκίνης, στον Λιθότοπο του Δήμου Ηράκλειας. Το σημείο συγκέντρωσης - τερματισμού (γραμματεία) θα είναι ο χώρος απέναντι από το λιμανάκι της Κερκίνης στον Λιθότοπο.

https://maps.app.goo.gl/GhF51HQeXMs86Upa6

  • Θα υπάρχουν 3 διαδρομές:

Δ(1), beginners [0,8km  5c, +30m]  προτείνεται για αρχάριους & συνοδευόμενα παιδιά

Δ(2), short [2,0km  9c, +95m]  μέτριας δυσκολίας

Δ(3), middle [3,1km  12c, +140m]  αυξημένη δυσκολία, απαιτείται καλή φυσική κατάσταση

-

Η περιοχή αποτελείται κυρίως από ελαιώνες και στη μέση του χάρτη υπάρχει πευκόφυτος λόφος. Υπάρχουν επίσης αρκετές χαρακτηριστικές ρεματιές με πυκνή βλάστηση (σύμβολο 410). Προτείνουμε για όσους πρόκειται να συμμετάσχουν για πρώτη φορά να δηλώσουν συμμετοχή στην διαδρομή Δ(1) αρχαρίων. Η διαδρομή Δ(3), Middle είναι η πιο απαιτητική εκ των τριών και απαιτεί καλή τεχνική πλοήγησης σε δασώδες περιβάλλον και καλή φυσική κατάσταση.

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

  • Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να προεγγραφείτε έως και την Πέμπτη το βράδυ, 13 Ιουνίου. Το αντίτιμο συμμετοχής (5€) θα καταβληθεί επί τόπου. Ο κάθε χάρτης-συμμετοχή αντιστοιχεί σε έως 2 άτομα. Για παράδειγμα σε έναν γονέα και το παιδί του.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η διαδρομή Δ(1) θα είναι δωρεάν για όλους, απαιτείται όμως έγκαιρη δήλωση συμμετοχής! Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε στείλτε e-mail στο [email protected]e γράφοντας : Όνομα, Επώνυμο, Διαδρομή και κιν. τηλέφωνο.

-

  • Το “χρονικό παράθυρο” των εκκινήσεων θα είναι από τις 9:30 έως τις 11:00. Προτείνουμε οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους πυξίδα (ή smartphone με πυξίδα) καθώς η χρήση της είναι απαραίτητη! Επίσης θα πρέπει να φορούν μακρύ κάτω παντελόνι όπως και αθλητικά παπούτσια. Οι αρχάριοι και όσοι συμμετάσχουν στην διαδρομή Δ(1) μπορούν να βρίσκονται στον χώρο συγκέντρωσης από τις 9:00 ώστε να λαμβάνουν οδηγίες για την δραστηριότητα και να ενημερώνονται για τον αγωνιστικό προσανατολισμό (orienteering). Επίσης όσα παιδάκια θα συμμετάσχουν στον Αριστοτέλειο δρόμο στις 11:30 και θέλουν να συμμετάσχουν και στο orienteering προτείνουμε να βρίσκονται στις 9:30 στην γραμματεία του orienteering ώστε να έχουν αρκετό χρόνο μέχρι την εκκίνηση του τρεξίματος. Ενδεικτικά η διάρκεια της διαδρομής Δ(1) θα είναι από 20’ έως 45’ περίπου. Στις 12:30 περίπου υπολογίζουμε τις βραβεύσεις των τριών πρώτων θέσεων της κάθε διαδρομής, όπου θα δοθούν δωράκια από τοπικούς παραγωγούς και χορηγούς.

-

❗❗ Προσοχή ❗❗

Για την ασφάλεια όλων και την εύρυθμη διεξαγωγή της εκδήλωσης ακολουθούμε τις οδηγίες της διοργάνωσης και δηλώνουμε ΕΓΚΑΙΡΩΣ συμμετοχή. Τα παιδιά οφείλουν να έρθουν με συνοδεία κηδεμόνα. Επίσης, ο σύλλογος “Ο-Σίρις” δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχοντα στην εκδήλωση. Σε περίπτωση άσχημου καιρού η δράση θα μετατεθεί για την επόμενη Κυριακή.

-  -  -  -  -

Τα δωράκια των βραβεύσεων είναι χορηγία από τους :

-

Κτήμα Νεραντζή,  Οινοποιείο - αμπελώνες, Εμμανουήλ Παπάς

https://www.nerantzi.com/el

-

ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ, Κωνσταντινίδη, Χατζηχρηστάκη

www.ouzopentari.gr

-

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ, Νιγρίτα

https://biospirulina.gr

-

Υποστηρικτές :

-

Kerkini Lake Run

https://kerkinilakerun.gr

-

Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών

https://www.aristotelio.gr

-

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερα νέα προσανατολισμού…

https://www.facebook.com/OClubSiris

https://www.instagram.com/oclubsiris

 
 
--
Χορτομάρης Βασίλειος
 Σέρρες