
ADVENDURE is the leading web portal in Greece about Mountain Running, Adventure, Endurance and other Mountain Sports
Δ(1), beginners [0,8km 5c, +30m] προτείνεται για αρχάριους & συνοδευόμενα παιδιά
Δ(2), short [2,0km 9c, +95m] μέτριας δυσκολίας
Δ(3), middle [3,1km 12c, +140m] αυξημένη δυσκολία, απαιτείται καλή φυσική κατάσταση
-
Η περιοχή αποτελείται κυρίως από ελαιώνες και στη μέση του χάρτη υπάρχει πευκόφυτος λόφος. Υπάρχουν επίσης αρκετές χαρακτηριστικές ρεματιές με πυκνή βλάστηση (σύμβολο 410). Προτείνουμε για όσους πρόκειται να συμμετάσχουν για πρώτη φορά να δηλώσουν συμμετοχή στην διαδρομή Δ(1) αρχαρίων. Η διαδρομή Δ(3), Middle είναι η πιο απαιτητική εκ των τριών και απαιτεί καλή τεχνική πλοήγησης σε δασώδες περιβάλλον και καλή φυσική κατάσταση.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΠΡΟΣΟΧΗ : Η διαδρομή Δ(1) θα είναι δωρεάν για όλους, απαιτείται όμως έγκαιρη δήλωση συμμετοχής! Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε στείλτε e-mail στο [email protected]e γράφοντας : Όνομα, Επώνυμο, Διαδρομή και κιν. τηλέφωνο.
-
-
❗❗ Προσοχή ❗❗
Για την ασφάλεια όλων και την εύρυθμη διεξαγωγή της εκδήλωσης ακολουθούμε τις οδηγίες της διοργάνωσης και δηλώνουμε ΕΓΚΑΙΡΩΣ συμμετοχή. Τα παιδιά οφείλουν να έρθουν με συνοδεία κηδεμόνα. Επίσης, ο σύλλογος “Ο-Σίρις” δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχοντα στην εκδήλωση. Σε περίπτωση άσχημου καιρού η δράση θα μετατεθεί για την επόμενη Κυριακή.
- - - - -
Τα δωράκια των βραβεύσεων είναι χορηγία από τους :
-
Κτήμα Νεραντζή, Οινοποιείο - αμπελώνες, Εμμανουήλ Παπάς
-
ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ, Κωνσταντινίδη, Χατζηχρηστάκη
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ, Νιγρίτα
-
Υποστηρικτές :
-
Kerkini Lake Run
-
Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών
-
Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερα νέα προσανατολισμού…
https://www.facebook.com/OClubSiris
https://www.instagram.com/oclubsiris