1o Arta city trail: Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου!

28 Σεπ 2021

Μετά την ολοκλήρωση του 1ου Arta city trail, η οργανωτική επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει τους δρομείς που ταξίδευσαν από πολλές περιοχές της Ελλάδος, για να έρθουν την Κυριακή που μας πέρασε, να τρέξουν και να περιπλανηθούν σε μια νέα ορεινή διαδρομή με πρόσφατα ανοιγμένα και καθαρισμένα μονοπάτια του λόφου Περάνθης. Η διαδρομή αρκετά δύσκολη και τεχνική για τους μη μυημένους, αλλά ταυτόχρονα πανέμορφη με θέα τον κάμπο της Άρτας και τον Αμβρακικό κόλπο από τη μια πλευρά και τη λίμνη Πουρναριού με την οροσειρά των Τζουμέρκων από την άλλη. Μονοπάτια που περνάνε μέσα από πευκοδάσος, δάσος με κυπαρίσσια, από πολυβολεία και όλα αυτά μια ανάσα από τη πόλη.


Στα αγωνιστικά, νικητής στον μεγάλο αγώνα των 12.800 ήταν ο Νικόλαος Ταλιαμπές δεύτερος ο Τζουβάρας Δημήτριος και τρίτος ο Μπαϊράμογλου Σταύρος Στις γυναίκες πρώτη ήρθε η συνήθης ύποπτη, η δικιά μας Δήμητρα Τζαλοκώστα, δεύτερη η Γκόγκου Ασπασία και τρίτη η Μωϋσιάδου Αθηνά.


Στα 4.900 νικητής αναδείχθηκε ο Νάτσιας Ηλίας με δεύτερο τον Μαυρέλη Χρήστο και τρίτο τον Γεωργίου Παναγιώτη. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Γεωργονίκου Αγγελική δεύτερη η Τυρολόγου Ελευθερία και τρίτη η Κοντογιάννη Αθηνά


Θέλουμε από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε τους αφανείς ήρωες του αγώνα, τους 80 και πλέον εθελοντές που εργάστηκαν με την ψυχή τους για να μπορέσουμε όλοι μαζί να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό και ασφαλή αποτέλεσμα.


Τη ΛΕΦΕΔ, τη ΔΟΑΚ, τους Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παραρτήματος Άρτας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παραρτήματος Ιωαννίνων, τους Ραδιοερασιτέχνες, την γιατρό του αγώνα κα Ρέγγιου Ευτυχία, και όλους του μεμονωμένους αλλά γεμάτους διάθεση για προσφορά εθελοντές.


Για την ασφάλεια μας φρόντιζαν οι γυναίκες και άνδρες της Τροχαίας Άρτας , της Δημοτικής αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.


Για το τεράστιο κομμάτι της εμψύχωσης των αθλητών υπεύθυνο ήταν το γκρουπ κρουστών «Krotal Arta»


Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες ενός τέτοιου αγώνα:
Σουπερ Μάρκετ Αγγελης
Watt + volt κατάστημα Άρτας
ΛΟΦΟΣ Τουριστικό Άρτας
19 ΓΡΑΔΑ
SPORTSHOUSE
PAPAKITSOS Energy systems
FOTIS HOME
ΚΡΑΨΗΣ Μηχανήματα – Επισκευές
Ποτοποιία ΓΑΤΣΙΟΣ
Ανακύκλωση ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ
Λογιστικό Γραφείο Χρήστος Μπανιάς
PLAY 5X5 Xώροι αθλητισμού και αναψυχής
Πηγές ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ
LIOLIOS HOME
ALEXIOU CLEAN

Στόχος του συλλόγου μας είναι να γνωρίσει στους πολίτες της Άρτας και στους επισκέπτες τη μαγεία του μαζικού αθλητισμού και τις ομορφιές τους περιαστικού δάσους της πόλης, αλλά και να τους εξοικειώσει με τις προκλήσεις του ορεινού τρεξίματος και αυτός ο αγώνας να επαναληφθεί τα επόμενα χρόνια βελτιώνοντας τις παροχές και την οργάνωση του και διορθώνοντας τυχόν λάθη ή παραλείψεις!

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους διακρίθηκαν σε αυτούς τους αγώνες αλλά και σε αυτούς που κατάφεραν καταβάλλοντας τη δική τους προσπάθεια να τερματίσουν ελπίζοντας να θυμούνται τη συμμετοχή τους με όμορφες εικόνες και συναισθήματα.

 

 

View this photo set on Flickr

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ