Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των δράσεων του Tihio Race 2020!

20 Ιαν 2020

Το Σάββατο 18/01 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Ξενοδοχείο Intercontinental, η παρουσίαση του αθλητικού προγράμματος και των παράλληλων δράσεων του TihioRace 2020. Η μεγάλη προσέλευση και στήριξη από τους τοπικούς φορείς της περιοχής, έδωσε στην διοργάνωση δύναμη, με απώτερο στόχο την κινητοποίηση  επίτευξης των στόχων της.

 

Στο αθλητικό πρόγραμμα εκτός της αναφοράς που έγινε στις ήδη υπάρχουσες διαδρομές του TihioRace 8-10/05, με μια αλλαγή στην διαδρομή της τρίτης ημέρας του Tihio Stage Race, η όποια γίνεται κυκλική 26 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό το Τείχιο, περνώντας από το μοναστήρι Βαρνάκοβα, ο Λουκάς Πρατίλας επισήμανε την προσθήκη μιας ακόμη διαδρομής, στα πλαίσια των αγώνων ultra. Έτσι ο αγώνας ultra που πραγματοποιείται στα τέλη Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται ως εξής με τις παρακάτω διαδρομές:

  • Ultra Tihio Race, διαδρομή 75 χιλιομέτρων με 3.300 υψομετρική διαφορά.
  • TihioRace Experience, διαδρομή 152 χιλιομέτρων με 6.900 υψομετρική διαφορά.
  • X-Ultra TihioRace, διαδρομή 230 χιλιομέτρων με 12.000 υψομετρική διαφορά. Ο αγώνας θα ενώσει της κορυφές από τα Βαρδούσια, την Γκιώνα, τον Παρνασσό, τα Τρίκορφα και το Κοκκινάρι.

Άλλη μια σημαντική αναφορά, σχετική με τις παράλληλες δράσεις της διοργάνωσής, ήταν αυτή της δημιουργίας του “Τhe LoveVan”. Ένα βανάκι, το όποιο με εθελοντές από την ομάδα του TihioRace στέλνει μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, υποστηρίζοντας τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες καθώς και συμβάλλει σε φαινόμενα έκτακτης ανάγκης, όπως πυρκαγιές, φωτιές, σεισμοί,  σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση, όταν στο βήμα ανέβηκαν τρεις σπουδαίοι αθλητές ΑΜΕΑ, ο Κωνσταντίνος Βέλτσης (αθλητής στίβου), η Κέλλυ Λουφάκη (αθλήτρια ξιφασκίας σε αμαξίδιο) και ο Νίκος Παπαγγελής (αθλητής ποδηλασίας). Οι αθλητές μοιράστηκαν με τον κόσμο τις προσωπικές τους ιστορίες, εμπειρίες και δοκιμασίες, που έχουν χαρακτηρίσει την πορεία τους και τους έχουν οδηγήσει στην αλλαγή, θέτοντας στόχους όπως οι Ολυμπιακοί του Τόκιο 2020.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Για την οργανωτική επιτροπή

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Three #utlratrail legends in Greece at #CorfuMountainTrail. Thank you @Julien_Chorier, Ludo Pommeret, @frankycolle… https://t.co/0vWsqyfP9Y
Τρέχοντας στο νησί του απέραντου γαλάζιου στο @amorgos_trail Challenge 2020, μια συνέντευξη της Ιωάννας Συνοδινού σ… https://t.co/rhBcaaSSvV
Speedway Ultra Trail – Διεκδικώντας τα σκήπτρα του πιο γρήγορου, παρουσίαση του νέου αγώνα από το @Advendure_Net :… https://t.co/YEKvZOScIy
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Julien Chorier, Ludovic Pommeret, Franco Colle: Τρεις θρύλοι του ultra trail στην Ελλάδα και στον Corfu Mountain Trail!

Τρέχοντας στο νησί του απέραντου γαλάζιου στο Amorgos Trail Challenge 2020!

Speedway Ultra Trail – Διεκδικώντας τα σκήπτρα του πιο γρήγορου!»

Ο Στυλιανός Καϊάφας μας μιλάει για τον επετειακό 10ο Hortiatis Trail Run!

17 Φεβρουαρίου 1980: 40 χρόνια από την 1η χειμερινή ανάβαση στο Έβερεστ

Τα αποτελέσματα του Tarawera Ultra Marathon

CAT S52, ένα όμορφο smartphone για σκληρή χρήση

Τα αποτελέσματα του Salomon Mountain Cup - Πάρνηθα

Οι αιολικοί σταθμοί απειλή για τη βιοποικιλότητα της Οίτης

Merrell MTL Astrum: Ένα εργαλείο για τρέξιμο σε χειμερινές συνθήκες!

Κύκλωμα διακίνησης ερυθροποιητίνης σε όλη την Ευρώπη εξαρθρώθηκε στην Ισπανία...

PETZL Swift RL