Από 30 Απριλίου - 3 Μαΐου το Frozen Peaks 2020!

14 Νοε 2019

Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Νευροκοπίου (Π.Ο.Σ Νευροκοπίου) σε συνεργασία με το Δήμο Κ. Νευροκοπίου προκηρύσει την τέλεση της Αθλητικής - Πολιτιστικής Διοργάνωσης με την επωνυμία «FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ 2020». Η Διοργάνωση περιλαμβάνει τέσσερεις αγώνες βουνού 15, 46, 93 και 261 χιλιομέτρων σε συνθήκες ημιαυτονομίας, καθώς επίσης και παράλληλες πολιτιστικές  εκδηλώσεις.

Σκοπός της Διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και προβολή των ιστορικών, πολιτιστικών και εκκλησιαστικών μνημείων, της γεωγραφικής και κλιματικής ιδιομορφίας, των σημείων φυσικού κάλλους, των προϊόντων  της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νευροκοπίου, καθώς και ο σεβασμός των ηθικών αξιών του "ευ αγωνίζεσθαι" και της ευγενούς άμιλλας.

 Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 30 Απριλίου - 3 Μαΐου 2020 στην περιοχή του Δήμου Νευροκοπίου.

Συγκεκριμένα:

  1. Υπερμαραθώνιος Αγώνας Βουνού με την επωνυμία «ΠΑΝΟΡΑΜΑ - PANORAMA» 261 χιλιομέτρων και 11.000 μ θετικής υψομετρικής διαφοράς, με τρείς διαφορετικές κυκλικές διαδρομές των 85 περίπου χιλιομέτρων η κάθε μία. Πιστοποιημένος στην ITRA με 6 πόντους.
  2. Υπερμαραθώνιος Αγώνας Βουνού με την επωνυμία «ΥΨΙΠΕΔΟ - HIGHLAND» 93 χιλιομέτρων και 4.738 μ θετικής υψομετρικής διαφοράς, ο οποίος αποτελεί το δεύτερο τμήμα της διαδρομής των 261 χιλιομέτρων του αγώνα ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Πιστοποιημένος στην ITRA με 4 πόντους.
  3. Μαραθώνιος Αγώνας με την επωνυμία «ΗΡΩΕΣ - HEROES» 46 χιλιομέτρων και 2.000 μ θετικής υψομετρικής διαφοράς, ο οποίος διέρχεται από τα ιστορικά οχυρά του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Πιστοποιημένος στην ITRA με 2 πόντους.
  4. Λαϊκός αγώνας δρόμου 15 χιλιομέτρων με την επωνυμία     « ΛΙΣΣΕ - LISSE»

Οι όροι συμμετοχής, η διαδικασία εγγραφής στους αγώνες, το κόστος συμμετοχής  τα έπαθλα και άλλες λεπτομέρειες εμφανίζονται στον κανονισμό των αγώνων, ο οποίος έπεται.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

          FROZEN PEAKS

Νευροκόπι 11 Νοεμβρίου 2019

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Tales from the trails: Ιστορίες καραντίνας στην “Ζώνη του Λυκόφωτος: https://t.co/VPr59iCZ52 https://t.co/QXYv7eSKzz
The dream is alive! An exclusive interview of @AlexiPappas and her coach Ioannis Dagkoglou at @Advendure_Net:… https://t.co/h17u9PrjCT
"Μπόρα είναι ... ", ένα άρθρο του Θεοχάρη Λεζπουρίδη για το @Advendure_Net, όσο αφορά την πανδημία και την συμπεριφ… https://t.co/X7eSKclpux
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Tales from the trails: Ιστορίες καραντίνας στην “Ζώνη του Λυκόφωτος”!

Με εξομοίωση αγώνων απαντάει στην πανδημία το Skyrunner® World Series για το 2020!

Όλα τα φιλμ του BANFF Mountain Film Festival online !

Το όνειρο είναι ζωντανό! Η Αλεξία Παππά και ο Ιωάννης Δαγκόγλου σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Advendure!

Η Ώρα της Στήριξης...

Μπόρα είναι ...

The Loneliness Of The Long Distance Runner

Να ζήσεις Χορτιάτη και χρόνια πολλά!

Ώρα Ευθύνης...

Μπίκα και Παραδεισόπουλος στην λίστα ελίτ του Skyrunner World Series 2020!

SALEWA Alp Trainer Mid GTX

Οι κορυφαίοι της DYNAFIT προτείνουν ρουχισμό και εξοπλισμό