ADVENDURE - Corfu West Coast Trail 2016: Προκήρυξη των αγώνων Corfu West Coast En Etapes Trail και Corfu Old Town Trail

Corfu West Coast Trail 2016: Προκήρυξη των αγώνων Corfu West Coast En Etapes Trail και Corfu Old Town Trail

14 Απρ 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

3ου ΑΓΩΝΑ «CORFU OLD TOWN TRAIL» KAI

1ου ΑΓΩΝΑ  «CORFU WEST COAST EN ETAPES TRAIL»

1. ο 3ος αγώνας  με την επωνυμία «CORFU OLD TOWN TRAIL» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη 2016.

2. ο 1ος αγώνας «CORFU WEST COAST EN ETAPES TRAIL» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2016. Ο αγώνας είναι συνολικής απόστασης 92 χιλιομέτρων σε τέσσερα κομμάτια (ετάπ). Ο αγώνας διανύει την βορειοδυτική πλευρά του νησιού σε διαδρομές περίπου 25 χιλιομέτρων και τελειώνει με την διαδρομή του «CORFU OLD TOWN TRAIL»  την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη. Ο αγώνας έχει την έγκριση  της παγκόσμια ομοσπονδίας ορεινού τρεξίματος ‘’ITRA’’ και έχει πιστοποιηθεί με συμμετοχή 3 πόντων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του MONT BLANC.

Η διαδρομή έχει ως εξής:


Πρώτη μέρα, Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2016, ξεκινά από το δάσος των κέδρων  της παραλίας του Ίσσου, διασχίζει 10 χλ. παραλίας μπαίνει σε μονοπάτι trail  στο βουνό του Αγ.Ματθαίου, περνάει από την παραλία Αγ.Γόρδης και τερματίζει στην παραλία Κοντογυαλός .


Δεύτερη μέρα, Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2016, ξεκινά από την παραλία Κοντογυαλός και μετά  τα πρώτα 7χλμ μπαίνει σε μονοπάτια βουνού. Στα επόμενα 10χλμ διασχίζει τις παραλίες Γλυφάδα, Μυρτιώτισσα, Έρμονες και τερματίζει μετά από αλλά 10χλ  χωματόδρομο στην περιοχή Παλαιοκαστρίτσα.


Τρίτη μέρα, Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2016, η διαδρομή ξεκινά από την περιοχή Παλαιοκαστρίτσα, κατόπιν στο χωριό Λάκωνες όπου μπαίνει  σε μονοπάτια ως το Αγγελόκαστρο, ένα από τα σημαντικότερα Βυζαντινά κάστρα της Ελλάδας  με εξαιρετική θέα, μετά περνάει από το χωριό Μακράδες διασχίζει τις παραλίες  Αγ. Γεώργιου Πάγων, Αρίλλα, Αγ. Στεφάνου  και τερματίζει στην περιοχή του Λογγά.


Τέταρτη μέρα, Κυριακή 25 Σεπτέμβρη 2016, οι αθλητές  του «CORFU WEST COST TRAIL» θα συμμετάσχουν στη διαδρομή του αγώνα «OLD TOWN TRAIL»14 χλμ. μέσα στην παλιά πόλη της Κέρκυρας μαζί με τους άλλους αθλητές.

 

Οι χρόνοι των τεσσάρων ετάπ αθροίζονται για να βγουν οι νικητές. Θα υπάρχουν δυο γενικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

 

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα «OLD TOWN TRAIL» θα είναι 15€ και συμπεριλαμβάνουν μπλουζάκι εγγραφής, χρονομέτρηση, ασφάλεια αγώνα, μετάλλιο και snack τερματισμού .

 

Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα των τεσσάρων ετάπ «CORFU WEST COST EN ETAPES TRAIL»  θα είναι:


Οικονομικό πακέτο συμμετοχής 50€ το οποίο θα περιλαμβάνει τεχνικό μπλουζάκι εγγραφής, χρονομέτρηση, τροφοδοσία αγώνα, snack τερματισμού, αναμνηστικό μετάλλιο. Δεν περιλαμβάνεται η μετακίνηση. 

Full πακέτο συμμετοχής 150€ το οποίο περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και επιπλέον τη μεταφορά των αθλητών και των προσωπικών τους ειδών προς την εκκίνηση και τον τερματισμό από κεντρικό σημείο καθώς επίσης και γιλέκο της εταιρίας «THE NORTH FACE» nuptse-vest

Η ασφάλεια του αγώνα είναι προαιρετική για κάθε αθλητή και το κόστος θα είναι επιπρόσθετο του ποσού εγγραφής, όπως επίσης επιπρόσθετο θα είναι και το ποσό που αφορά στη μετακίνηση των αθλητών, των συνοδών τους και τη μεταφορά των προσωπικών τους ειδών από την εκκίνηση και τον τερματισμό στο οικονομικό πακέτο και θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής κατά την εγγραφή κάθε αθλητή .


Για τον πρώτο νικητή και την παρέα του, θα δοθεί ως δώρο η διαμονή τους σε πολυτελή βίλα στο γραφικό νησί των Παξών. Οι τρείς πρώτοι νικητές των δυο κατηγοριών θα πάρουν αναμνηστικό έπαθλο. Όλοι οι αθλητές που θα τερματίζουν θα παίρνουν αναμνηστικό μετάλλιο.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 1 Ιουνίου έως 15 Αυγούστου 2016 στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.corfuoldtowntrail.com/

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Mizuno Wave Rider GTX: Ένα παπούτσι παντός καιρού, για άσφαλτο και χωμάτινες επιφάνειες, αναλυτικό review του… https://t.co/7J7ZFvrTGy
@RunMessinia : 421 χιλιόμετρα! 10 συνολικά μαραθώνιοι σε 10 ημέρες, στο μεγαλύτερο stage race της Ελλάδας:… https://t.co/iJFtWaRykf
"Αν δεν υποφέρεις, τότε δεν είναι @TDG_trail ", το βιωματικό άρθρο της Dragana Cejovic από την συμμετοχή της στο φε… https://t.co/QIPpNbVUIV
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Mizuno Wave Rider GTX: Ένα παπούτσι παντός καιρού, για άσφαλτο και χωμάτινες επιφάνειες!

Run Messinia: 421 χιλιόμετρα! 10 συνολικά μαραθώνιοι σε 10 ημέρες, στο μεγαλύτερο stage race της Ελλάδας!

Αν δεν υποφέρεις, τότε δεν είναι TOR…

Γιατί πεζοπορία με Μπατόν ;

Run Messinia: Συγκινητικές στιγμές στον αγώνα για την Ελευθερία!

O Άρκαλος ... μας μιλάει για το Sfakia Sky Marathon & Vertical Run!

Motorola Defy 2021 - Όμορφο και ανθεκτικό!

Το Run Messinia τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Το πρόγραμμα – Οι αθλητές – Οι διαδρομές!

O Φώτης Ζησιμόπουλος έγραψε ιστορία στο φετινό Σπάρταθλο!

To UTMB απαγορεύει όλα τα παυσίπονα από το 2022!

To 4ο Chianti Ultra Trail έρχεται στις 26 -27 Μαρτίου 2022 με νέο αγώνα 100Km και πολλές εκπλήξεις – Ο Matteo Matteuzzi, τεχνικός διευθυντής του CUT, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Advendure!

Tor des Geants 2021: Με Ελληνικό ενδιαφέρον επιστρέφουν οι Γίγαντες των Άλπεων!