Το 2ο Chios Hardstone Trail την 1η Μαΐου 2022 !

31 Δεκ 2021

Μετά τον επιτυχή 1ο ορεινό αγώνα Chios HardStone Trail με την συμμετοχή πολλών αθλητών, ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου «Chiosrunning» θέλει να σας καλωσορίσει την νέα χρονιά 2022 και να σας ανακοινώσει τον 2ο CHIOS HARDSTONE TRAIL 5km - 12 km - 23km.

Οι Εγγραφές θα γίνονται μέσω της  ιστοσελίδας του Συλλόγου μας http://www.chiosrunning.gr/?si=1&pid=43&la=1&version=c8c0e62158ed4cc19e5ba0fedc6064e8 και θα διαρκέσουν από την Κυριακή 2 Ιανουαρίου μέχρι και την Κυριακή 17 Απριλίου 2022.

Κυριακή 1 Μαΐου  2022.

Το «Chios HardStone Trail» έρχεται για να καταπλήξει κάθε αθλητή ορεινού τρεξίματος και λάτρη της φύσης και όχι μόνο με τρείς διαδρομές:

 

Chios HardStone Trail – 5 χλμ με θετική υψομετρική 227μ.:

Η διαδρομή του αγώνα μήκους 5χλμ και 227μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς απευθύνεται σε όλους και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή σας στο ορεινό τερέν. Επίσης  είναι μια εύκολη διαδρομή καθαρά ψυχαγωγική αλλά και εκπαιδευτική. Στόχος της είναι να φέρει τους μικρούς και μεγάλους  μας φίλους σε επαφή με την φύση και να τους εξοικειώσει με τις εναλλακτικές μορφές δράσεων και αθλητισμού. Επίσης να αναδείξει όλες εκείνες τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο, αλλά και να κάνει γνωστή την παράδοση και την ιστορία του τόπου σε μικρούς και μεγάλους.

 

Chios HardStone Trail – 12 χλμ με θετική υψομετρική 670μ.:

Η  διαδρομή του αγώνα μήκους 12χλμ και 670μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική (ειδικά στο κομμάτι της κορυφής). Είναι μια εισαγωγή στο trail running. Η διαδρομή  είναι απαιτητική και απευθύνεται σε προπονημένους δρομείς με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

Chios HardStone Trail – 23 χλμ με θετική υψομετρική 1240μ.:

Η διαδρομή του αγώνα μήκους 23χλμ και 1240μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική (αρκετά κομμάτια της διαδρομής είναι σε πετρώδη μονοπάτι, απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, είναι δυνητικά εκτεθειμένη σε απότομες αλλαγές του καιρού στα ψηλότερα σημεία του βουνού και απευθύνεται σε καλά προπονημένους δρομείς με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

Αρχή και τέλος της κάθε διαδρομής είναι η βάση της διοργάνωσης στην Κεντρική Πλατεία του οικισμού Καρυών Χίου.

Το  Chios HardStone Trail 23km  περιλαμβάνεται στο καλεντάρι του πρωταθλήματος ορεινού τρεξίματος της HARTA για το 2022.

Η προκήρυξη των αγώνων, εδώ: Η προκήρυξη 2ος Chios HardStone Trail 5km - 12km - 23km

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου «Chiosrunning»

Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων