Παρουσίαση προϊόντων Dynafit στην Ανοπαία Ατραπό

29 Απρ 2014

Ενημερώνουμε τους φίλους αθλητές του ορεινού τρεξίματος την έναρξη της παρουσίας μας σε μια σειρά από αγώνες προκειμένου να γίνουν γνωστά τα προϊόντα μας και στο ελληνικό δρομικό κοινό. Η εταιρεία «Κλαουδάτος» θα παραβρεθεί αυτή την Κυριακή 4/05/2014 στον αγώνα «Ανοπαία Ατραπός» μιας και αποτελεί χορηγό της διοργάνωσης.

Στις Θερμοπύλες όπου είναι η γραμματεία αλλά και τερματισμός του αγώνα θα υπάρχει περίπτερο με τα αθλητικά είδη της Dynafit που αφορούν το ορεινό τρέξιμο και όχι μόνο. Οι αθλητές μπορούν να δουν από κοντά και να προμηθευτούν μοντέλα για τρέξιμο σε μονοπάτια όπως το Feline Superlight, το Feline Ghost, το Feline Ghost Evo , το Pantera αλλά και τα μοντέλα Feline & Pantera gore-tex.

 

Επίσης θα υπάρχουν τα τεχνικά t-shirt της εταιρείας, τα ειδικά κολάν αλλά και εξειδικευμένος εξοπλισμός όπως τεχνικά jackets ,σακίδια ,μπατόν, γάντια, κάλτσες κτλ.

 

 

Για την επίσημη πρώτη αγωνιστική παρουσία της η εταιρεία επέλεξε αυτό τον αγώνα με την ιστορική σημασία. Φέτος πραγματοποιείτε η 5η διοργάνωση με τις συμμετοχές να κλείνουν στους 300 αθλητές. Ξεκίνησε το 2007 σαν μια ιδέα του Λουκά Πρατίλα που υλοποίησε με τον Σύλλογο Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα». Τα 15,2 χιλιόμετρα της διαδρομής είναι ένα υπέροχο ελατοσκέπαστο μονοπάτι στο όρος Καλλίδρομο. Η διαδρομή περνώντας μέσα από ιδιαίτερου φυσικού κάλλους σημεία τερματίζει στον ιστορικό χώρο των Θερμοπυλών, δίπλα στο άγαλμα του Λεωνίδα και το Καινοτομικό Μουσείο.

 

Πληροφορίες για τον αγώνα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα»

- http://www.trahina-runners.blogspot.gr/.

 

Πληροφορίες για τα προϊόντα Dynafit θα βρείτε στις ιστοσελίδες

- http://www.klaoudatos-ski.gr/
- http://www.dynafit.com/en/

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ