Hike or Run : Περπατάμε ή τρέχουμε , γνωρίζουμε τις διαδρομές του Andros Trail Race - Σάββατο 24 Αυγούστου!

21 Αυγ 2019

Τις περπατήσαμε, τις τρέξαμε, τις γνωρίσαμε και συνεχίζουμε να τις απολαμβάνουμε! Η πεζοπορία και το τρέξιμο στη φύση και στα μονοπάτια δεν είναι ευεργετικά μόνο για την υγεία μας αλλά ξεδιπλώνουν μπροστά μας εικόνες, πολιτισμό, παλιές ιστορίες……ένα νησί ολόκληρο!Τις περπατήσαμε, τις τρέξαμε, τις γνωρίσαμε και συνεχίζουμε να τις απολαμβάνουμε! Η πεζοπορία και το τρέξιμο στη φύση και στα μονοπάτια δεν είναι ευεργετικά μόνο για την υγεία μας αλλά ξεδιπλώνουν μπροστά μας εικόνες, πολιτισμό, παλιές ιστορίες……ένα νησί ολόκληρο!


Περπατώντας ή τρέχοντας, δώσε και εσύ το δικό σου ρυθμό #SetThePace #androstrailrace2019


Αυτό το Σάββατο:


Έλα αυτό το Σάββατο 24 Αυγούστου, να γνωρίσουμε μέρος της μεγάλης αγωνιστικής διαδρομής των 24χλμ του Andros Trail Race. 
Συναντιόμαστε* στις 17.00 στο Μοναστήρι Αγιος Παντελεήμων/Πανάχραντος. 
Aκολουθούμε μέρος των πεζοπορικών διαδρομών Andros Routes no 1 & no 18.
Διασχίζουμε την καταπράσινη πλαγιά του Γερακώνα, με εκπληκτική θέα προς τη Χώρα και την κοιλάδα και καταλήγουμε στο χωριό Βραχνού, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα μας περιμένει με διάφορα «καλούδια’ .
Είναι απαραίτητο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είτε με mail είτε τηλεφωνικά για να μπορέσουμε να οργανώσουμε τα μεταφορικά.
Συμμετοχή : 10 ευρώ για την ενίσχυση της Διοργάνωσης του Andros Trail Race & για το κόστος των μεταφορικών.
Για όσους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, συναντιόμαστε στις 16.30 στο στέκι του αγώνα .
Είναι απαραίτητο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είτε με mail είτε τηλεφωνικά στα [email protected] +030 6946771751https://tinyurl.com/y52lw2mh

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ