
ADVENDURE is the leading web portal in Greece about Mountain Running, Adventure, Endurance and other Mountain Sports
Στα χνάρια του Δευκαλίωνα οι εταιρείες Medicore Hellas και Dynafit, προσφέροντας δώρα σε τυχερούς νικητές, έπειτα από την κλήρωση που θα γίνει λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα!
Η Medicore Hellas προσφέρει:
κάλτσες sport http://medicorehellas.gr/eshop/kaltses/athlitikes
και compression http://medicorehellas.gr/eshop/kaltses/sympiesis
Οι κάλτσες της Medicore ξεχωρίζουν για δυο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, και συγκεκριμένα την χρήση επεξεργασμένου χαλκού (CU29TECT) και του αδρανούς, μη αγώγιμου υλικού NanoGlideT . Η χρήση χαλκού επιτυγχάνει την εξολόθρευση των βακτηρίων και την βέλτιστη υγιεινή του ποδιού του αθλητή. Η χρήση του NanoGlideT, εξασφαλίζει πολύ χαμηλές ιδιότητες τριβής, είναι ανθεκτικό στην υγρασία, στην θερμότητα και στην χημική διάβρωση. Οι αυξημένες τριβές και κατά συνέπεια η δημιουργία θερμών σημείων (hot-spots) οι οποίες γρήγορα εξελίσσονται σε φουσκάλες είναι βασικό πρόβλημα σε αθλητές που τρέχουν μεγάλες αποστάσεις, και με την χρήση των καλτσών της Medicore το πρόβλημα εξαφανίζεται. Οι συμπιεστικές κάλτσες της Medicore εφαρμόζουν διαβαθμισμένη συμπίεση, 18 mmHG στην περιοχή του αστραγάλου και του Αχίλλειου τένοντα και 14 mmHG στο ύψος της γάμπας και βοηθούν σημαντικά στην κυκλοφορία του αίματος και την γρήγορη αποκατάσταση μετά από τις απαιτητικές προπονήσεις.
Η εταιρεία Dynafit θα προσφέρει κατόπιν κλήρωσης ''Στα Χνάρια του Δευκαλίωνα'' ένα ανδρικό και ένα γυναικείο ζευγάρι Feline Ghost .
H Dynafit , μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρίες εξοπλισμού ορεινών αθλημάτων, τα τελευταία χρόνια έχει μπεί πολύ δυναμικά στο χώρο του trail running. Σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας μπότες χιονοδρομίας από τη δεκαετία του 50 είναι και οι πλέον ειδικοί στις απαιτήσεις του αθλητή βουνού για ποιοτικά , ανθεκτικά και ελαφριά υποδήματα. Έχοντας το κεντρικό τμήμα έρευνας και σχεδίασης στους Ιταλικούς Δολομίτες του νότιου Τιρόλο, σε ένα πεδίο αντίστοιχο με τα απότομα και κακοτράχαλα ελληνικά βουνά τα υποδήματα της Dynafit είναι λές και κατασκευάστηκαν για την Ελλάδα . Ανθεκτικά, ελαφριά, με σόλα Vibram και πολύ καλή σχεδίαση προστασίας των ποδιών "cushioning". Πάντα κοντά στους αθλητές και στους καλύτερους αγώνες ορεινού τρεξίματος !