Πλησιάζει η ώρα του Ορεινού Μαραθωνίου Οίτης 'Ηρακλής'

03 Σεπ 2014

Η οργανωτική επιτροπή του Ορεινού Μαραθωνίου Οίτης «Ηρακλής» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 360 και για τους τρεις αγώνες (200 για το Μαραθώνιο). Προκειμένου να επικυρωθεί η εγγραφή του κάθε αθλητή πρέπει να κατατεθεί και το αντίστοιχο ποσό στην τράπεζα. Λεπτομέρειες (αριθμός λογαριασμού και ΙΒΑΝ) αναφέρονται στο www.herculesmarathon.gr στους «Κανονισμούς» του αγώνα. Η τελευταία ημέρα εγγραφών – πληρωμών είναι η Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014. Η ημερομηνία αυτή θα είναι οριστική και καταληκτική. Φυσικά και δεν γίνονται εγγραφές την παραμονή του αγώνα στην γραμματεία.

Με χαρά παρουσιάζουμε και το νέο λογότυπο του αγώνα που φιλοτέχνησε ο Βασίλης Χατζηρβασάνης σαν προσφορά για την Οίτη. Απεικονίζει το αγριόγιδο της Οίτης το οποίο είναι απειλούμενο είδος και χρίζει προστασίας.

 


Το βίντεο τρέιλερ του αγώνα είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=k4XOgT_wDow. Ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο της Tecnica και τη Μαρία Μαλάι της Salomon Hellas για τη φιλική συμμετοχή τους.

 

Η αθλητική εταιρεία Dynafit (www.klaoudatos-ski.gr) είναι χορηγός του αγώνα και θα παρουσιάσει τα προϊόντα της αυτό το Σαββατοκύριακο στην Υπάτη. Επίσης χορηγός διαδικτυακής επικοινωνίας είναι το Advendure. Την τηλεοπτική προβολή του αγώνα σαν χορηγός έχει αναλάβει η ΝΕΡΙΤ. Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα» είναι υποστηρικτής της διοργάνωσης και έχει αναλάβει τη συντήρηση των μονοπατιών συμμετέχοντας στην καμπάνια «Now we move 2014». Η οργανωτική επιτροπή τους ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξή τους.

 

 

Τέλος θυμίζουμε ότι το Σάββατο 20/09 στην Υπάτη συνδιοργανώνουμε με το ADVENDURE ένα όμορφο αθλητικό πάρτυ γιορτάζοντας τα δύο χρόνια παρουσίας του στο χώρο. Στο Γυμνάσιο της Υπάτης θα υπάρχουν μουσική, παραδοσιακά εδέσματα και άφθονη μπύρα. Μια πολύ καλή ευκαιρία για να γνωριστούμε μεταξύ μας οι αθλητές και να διασκεδάσουμε. Σας περιμένουμε όλους!

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων αθλητών θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 15/09/2013.

 

Η μεγάλη γιορτή πλησιάζει…να είστε όλοι εκεί!!!

 

Εκ της οργανωτικής επιτροπής

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ