Λήξη εγγραφών του Χορτιάτης Trail Run

24 Φεβ 2014

Η διοργάνωση του 4ου Χορτιάτης Trail Run ανακοινώνει τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής στον αγώνα. Όπως είχε ανακοινωθεί εξ’ αρχής στην προκήρυξη του αγώνα το όριο συμμετοχών είχε οριστεί στις 300. Αριθμός που συμπληρώθηκε ήδη. Η ανοδική πορεία συνεχίζεται για 4η συνεχόμενη χρονιά, κάτι που δείχνει την αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλει η διοργάνωση κάθε χρόνο για την καλύτερη διεξαγωγή ενός όμορφου αγώνα.

Και φέτος ο Χορτιάτης Trail Run θα ανοίξει την αυλαία του πρωταθλήματος νέων της Salomon,μιας εξαιρετικής προσπάθειας που παρακινεί τα νέα παιδιά να μπουν στους αγώνες βουνού.

 

Οι λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι τη στιγμή της εκκίνησης, θα είναι η περίοδος της τελικής προετοιμασίας για να υποδεχθούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με τη συμμετοχή σας.

 

Μαζί με τους χορηγούς μας: ΚΙΟΣΚΙΑ, PERFORMANCE STORE, ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΡΜΕΝ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΦΟΥΡΝΟΣ ΛΟΓΓΟΥ, και την πολύτιμη βοήθεια τους θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

 

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο [email protected] και στο κινητό 6944755232 (Στυλιανός).

 

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε με χαρά.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του XTR.

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ