ZEUS Free Sky Flying στις 4 Αυγούστου 2019

20 Ιουν 2019

Τον αγώνα των 42 χιλιομέτρων, θα πλαισιώσει κι ένας καινούριος μικρότερος αγώνας 21 χιλιομέτρων. Ως τις 20 Ιουλίου λοιπόν, μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιον απ’ τους δύο.

 

1ος ZEUS F.S.R. (Free Sky Running) 21 χιλιομέτρων.

Θα γίνει φέτος κι ένας μικρότερος αγώνας 21 χιλιομέτρων περίπου.

Η αρχή και το τέλος του θα συμπίπτουν με τον αγώνα των 42 χιλιομέτρων.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το 10ο χιλιόμετρο του μεγάλου αγώνα (κατά τη διάρκεια του Vertical), σε υψόμετρο 1550 μ. περίπου, η διαδρομή αποκλίνει απ’ αυτόν και κατευθύνεται μέσω μονοπατιού προς το ΚΕΟΑΧ (Βρυσοπούλες -1.800 μ. περίπου), βυθίζεται στη χαράδρα της Σταλαγματιάς, υψώνεται ξανά μέσω ελατόδασους στη θέση Μαγούλες (1800 μ. περίπου) κι εκεί ενώνεται με το τέλος της διαδρομής του μεγάλου αγώνα, περνώντας απ’ το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας Σπαρμού.

Επειδή τα μονοπάτια είναι σε αχρηστία για πάνω από μισό αιώνα, δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε ακριβές σχεδιάγραμμα της διαδρομής πριν την ολική ανάδειξή της.

Μέχρι την ημέρα του αγώνα, θα έχουμε ολοκληρώσει τις εργασίες.

Σε όσους δηλώσουν ενδιαφέρον εμπρόθεσμα, θα στέλνουμε μία αποτύπωση της διαδρομής με αρκετά μεγάλη προσέγγιση, καθώς και τεχνικές πληροφορίες (σταθμοί κτλ).

Η συνολική θετική υψομετρική διαφορά απ’ την αφετηρία θα προσεγγίσει τα 1.700 μέτρα.  

Το οικονομικό κόστος είναι τα 10 ευρώ.

3ος ZEUS F.S.F. (Free Sky Flying) 42 χιλιομέτρων.

Απευθύνεται  μόνο σε ανθρώπους  με δοκιμασμένη ευχέρεια μετακίνησης σε αδιαμόρφωτο ορεινό περιβάλλον, όπως αυτή ορίζεται  απ' την περιγραφή του εγχειρήματος.

Σηματοδοτήσαμε (και μεταβάλλαμε)  επιγραμματικά το εγχείρημα, με μια ακολουθία λατινικών χαρακτήρων  "ZEUS Free Sky Flying"  ώστε να είναι διεθνώς αντιληπτό, αλλά και  σχετικά αυτόνομο εκφραστικά ως προς τις  παραπλήσιες νοηματικά  επικρατούσες σημάνσεις.

Η δραστηριότητα, ως προς την ονομασία και τη διεξαγωγή, είναι ανεξάρτητη όποιασδήποτε ανθρώπινης  «κατοχύρωσης», χωρίς η ίδια να διεκδικεί κάποια αποκλειστικότητα ή να παρακωλύει παραπλήσιες δραστηριότητες.

Στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης,  θα βρείτε τις βασικές πληροφορίες για το περιεχόμενο και τη φιλοσοφία  της δράσης (οι οποίες θα ανανεώνονται διαρκώς).

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail) της ιστοσελίδας (πάνω δεξιά, στο μεσαίο κυκλικό εικονίδιο, με το σήμα ακουστικού τηλεφώνου - επικοινωνία) για περισσότερες πληροφορίες.

Η επικοινωνιακή μας ανταπόκριση, ενδέχεται να καθυστερεί μέχρι και δέκα ημέρες, λόγω των επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεών μας.

Τα αποτελέσματα του εγχειρήματος, θα τα πληροφορείστε απ’ τα οικεία σε μας επικοινωνιακά μέσα ή από άλλα, διατεθειμένα να φιλοξενήσουν τα κείμενά μας.

Το οικονομικό κόστος είναι τα 25 ευρώ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Το Σαββατοκύριακο που άλλαξε τα δεδομένα στο αγώνισμα του μαραθωνίου δρόμου, ένα άρθρο - ανάλυση του Ιωάννη Δαγκόγλ… https://t.co/2uloNxeib5
@INEOS159 challenge: Θα καταφέρει ο Eliud Kipchoge να σπάσει το φράγμα των 2 ωρών στο μαραθώνιο; Άρθρο του Ιωάννη Δ… https://t.co/mHefpABskV
RT @Rout100miles: Preparations for the @Rout100miles 10 years anniversary. Reconstruction of the bridge at Agia Varvara check POINT #Ult…
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

X-Ultra Tihio Race, 10ος Rodopi Ultra Trail 100 miles: Ο νέος είναι ωραίος, ο παλιός όμως είναι αλλιώς!

Το Σαββατοκύριακο που άλλαξε τα δεδομένα στο αγώνισμα του μαραθωνίου δρόμου!

Γράφτηκε ιστορία με το 1:59:40 του Eliud Kipchoge στην Βιέννη!

INEOS 1:59 challenge: Θα καταφέρει ο Eliud Kipchoge να σπάσει το φράγμα  των 2 ωρών στο μαραθώνιο;

Κανόνες καλής συμπεριφοράς ...

ATR 2019, Άνδρος, ανεμογεννήτριες, αναρρίχηση και σχέδια για το μέλλον - Μια συζήτηση με την Αριάνα Μασέλου!

Μποτάκια πεζοπορίας SCARPA - SALEWA

O ασταμάτητος Kilian κοντά στην 3η ανάβασή του στο Έβερεστ!

FUTURELIGHT™, η τεχνολογία της The North Face που υπόσχεται ότι θα αλλάξει το μέλλον του outdoor ρουχισμού