Ορεινοί Αγώνες ΖΕΥΣ στον Όλυμπο: Το Σαββατοκύριακο 5-6 Αυγούστου 2017!

24 Μάι 2017

Το Σαββατοκύριακο 5 - 6/8/2017, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη εκδήλωση ανάβασης και κατάβασης στον Όλυμπο με την επωνυμία ΖΕΥΣ. Οι εγγραφές θα γίνονται στο διάστημα μεταξύ 25/05/2017 και 25/07/2017. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται: Ένας αγώνας το Σάββατο, με αφετηρία και τερματισμό τον Κοκκινοπηλό Λάρισας. Τέσσερις αγώνες την Κυριακή, με κοινή αφετηρία, τερματισμό (Πλατανόδασος Ολύμπου) και ώρα εκκίνησης (05.00 το πρωί), αλλά με διαφορετικές απαιτήσεις και διαδρομές.

 

Αυτοί είναι:


Ορειβατικός – free sky running αγώνας, κοντά στην απόσταση του Μαραθωνίου (μόνο για έμπειρους δρομείς βουνού). Κόστος 20 ευρώ.
Αλπικός αγώνας δρόμου 47 περίπου χιλιομέτρων (21 χιλιόμετρα μονοπάτι και 26 χιλιόμετρα δρόμος). Κόστος 0 ευρώ.
P.C. Μία καινούρια πρόταση περίπου 26 έως 36 χιλιόμετρων (θα εξαρτηθεί απ’ τις επιλογές σας). Κόστος 0 ευρώ.
Ατομικός αγώνας ορεινού διάθλου. Κόστος 10 ευρώ.
Σκυταλοδρομία ορεινού διάθλου (Σάββατο πρωί). Κόστος 10 +10 ευρώ.


- Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://www.zeusmarathon.gr/index.php/
- ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Υπάρχουν ειδικοί κανονισμοί για κάθε αγώνα. Θα τους βρείτε ανατρέχοντας σ’ αυτόν που σας ενδιαφέρει.
- ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες με χρηματικό κόστος, θα προσκομίσουν το αντίτιμο κατά την παραλαβή των διακριτικών τους, λαμβάνοντας αντίστοιχη απόδειξη του διοργανωτή συλλόγου. Ο διοργανωτής σύλλογος, λόγω “capital control” δεν προχώρησε στην έκδοση λογαριασμού τραπέζης.

Θέλουμε να γίνει αντιληπτό, πως οι εγγραφές αθλητών δίχως τελικά να συμμετάσχουν σε κάποιον απ’ τους αγώνες του ΖΕΥΣ (με ή χωρίς οικονομικό κόστος), επιβαρύνουν πολυδιάστατα την προσπάθεια των διοργανωτών και των συναθλητών τους (χαμένες δωρεάν θέσεις μετακίνησης και διαμονής, σπατάλη σε αναμνηστικά, μετάλλια, υποστήριξη, χρόνο, προσωπικό - μεταφορές κλπ.). Οι διοργανωτές δεν επιθυμούν να εμπλακούν σε καμία προσωπική οικονομική δοσοληψία ως προς τον αγώνα και γι’ αυτό δεν προχωρούν στις συνηθισμένες πρακτικές κατοχύρωσης της συμμετοχής. Παρακαλούμε να μη γίνει κατάχρηση αυτής της θέσης. Όποιος δε σκοπεύει τελικά να συμμετάσχει σε κάποιον αγώνα, ας αποφύγει μια εγγραφή για την εγγραφή.

Επίσης, σε όσους εγγεγραμμένους προκύψει κάποια έκτακτη αιτία μη συμμετοχής, παρακαλούμε να γνωστοποιείται αυτή, το αργότερο ως τη λήξη των εγγραφών (εξαιρούνται έκτακτες μη προβλέψιμες καταστάσεις της τελευταίας στιγμής).

ΣΕΙΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: Η σειρά εγγραφής, καθορίζει τη σειρά στο δικαίωμα επιλογής τυχόν παροχών (με διαφοροποίηση στη μεταφορά με λεωφορείο) απ’ τη διοργάνωση προς τους αθλητές.

Σε περίπτωση παροχών από ιδιώτες, ο τρόπος διανομής θα καθορίζεται απ’ τους ίδιους, σε συνεννόηση με τη διοργάνωση.

Θα υπάρξει δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς με λεωφορείο από την Αθήνα στο Πλατανόδασος και αντίστροφα (δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς ποδηλάτων με το λεωφορείο).

Ως τις 25/6/17 η σειρά εγγραφής στον sky marathon και στον αγώνα του ορειβατικού διάθλου, θα καθορίσει τη σειρά επιλογής των θέσεων για το λεωφορείο. Αυτό γίνεται για να εξισορροπηθεί εν μέρει η οικονομική επιβάρυνση των αθλητών αυτών των αγώνων.

Απ’ την ημερομηνία αυτή και μετά, όσες θέσεις δεν έχουν πληρωθεί ή έχουν ακυρωθεί, θα καλύπτονται με σειρά προτεραιότητας από τους ήδη εγγεγραμμένους ενδιαφερόμενους αθλητές και των υπολοίπων αγώνων.

Η σειρά εγγραφής δίνει το δικαίωμα μίας επιλογής.

Σε περίπτωση λοιπόν επιλογής λεωφορείου, τυχόν δεύτερη επιλογή θα υλοποιείται κυκλικά, έπειτα από εξάντληση των πρώτων επιλογών όλων των αθλητών.

Διαμονή: Όσοι έρθουν με λεωφορείο, μπορούν να στήσουν αντίσκηνο, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε δροσερό, ελεγχόμενο χώρο, δίπλα σε ποταμάκι, με w.c. και νερό, ακριβώς δίπλα στην εκκίνηση (και τερματισμό).

Όσοι έρθουν με ΙΧ, μπορούν να επιλέξουν επιπλέον δωρεάν διαμονή στο Δημοτικό Σχολείο του Κοκκινοπηλού (50 κλίνες - κουκέτες στρατιωτικού τύπου, με w.c. και νερό.).

Οι αγώνες της Κυριακής, θα έχουν εν μέρει κάποια αλληλοσύμπλοκη συσχέτιση, που θα διευρύνει ανεπαίσθητα τη συναγωνιστική πρόκληση (ή "συμπόρευση"). Η κεντρική ιδέα της, είναι η κάπως παράλληλη αλλά "ετερoϋψής" πορεία των αθλητών διαφορετικών αγώνων, που σε ορισμένα σημεία θα έχουν μακρινή ή σχετικά κοντινή οπτική επαφή. Την ονομάσαμε άτυπο συναγωνισμό. Κάποια στοιχεία ασφαλείας, θέασης των αθλητών και ορισμού χρονικών ορίων θα στηριχτούν σ' αυτήν την ιδιαιτερότητα. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν μόλις λιώσουν τα χιόνια.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Wonder Run – Ένα διαφορετικό project, με φιλανθρωπικό σκοπό από τον Θωμά Πουρλίδα και με τη στήριξη του… https://t.co/Zi9osSAXMG
Naxos Sea Kayak Symposium: Ο Μανώλης Λουδάρος μας μιλάει για το πρώτο Διεθνές Συμπόσιο Καγιάκ στην Ελλάδα, το οποίο… https://t.co/tQ1my0N0L7
Προετοιμασία Μαραθωνίου - 10 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους (Μέρος 3ο), από τον Ιωάννη Δαγκόγλου για το… https://t.co/DTdsyObZIR
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Προετοιμασία Μαραθωνίου - 10 ερωτήσεις και οι απαντήσεις του (Μέρος 8ο)!

Προετοιμασία Μαραθωνίου - 10 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους (Μέρος 7o)!

Σακίδια GREGORY, η σπουδαία μάρκα σακιδίων πλέον και στην Ελλάδα!

Wonder Run – Ένα διαφορετικό project!

Naxos Sea Kayak Symposium: Ο Μανώλης Λουδάρος μας μιλάει για το πρώτο Διεθνές Συμπόσιο Καγιάκ στην Ελλάδα!

Προετοιμασία Μαραθωνίου - 10 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους (Μέρος 6o)!

Παναγιώτης Παναρίτης, το μέλλον του Ελληνικού ultra trail του ανήκει!

Προετοιμασία Μαραθωνίου - 10 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους (Μέρος 4ο & 5ο)

SUUNTO 9 BARO + HR BELT: Μπαταρία, καινοτομίες και επιδόσεις στο μάξιμουμ (update Νοεμβρίου 2019)!

3η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στο Μέτσοβο 2 & 3 Νοεμβρίου

Προετοιμασία Μαραθωνίου - 10 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους (Μέρος 3ο)

14 «οκτάρες» σε 189 ημέρες κατάφερε ο Νεπαλέζος Nirmal Purja!