Ακύρωση του αγώνα AlpamayoPRO TrailRace 2020!

11 Σεπ 2020

Αγαπητοί αθλητές, αθλήτριες και φίλοι του αγώνα. Παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε στο προηγούμενο διάστημα να ευθυγραμμίσουμε τις απαιτήσεις διεξαγωγής του αγώνα μας με την αυστηρή τήρηση των ισχυόντων κανόνων, για τήρηση των αποστάσεων, επανασχεδιασμό των σταθμών τροφοδοσίας και άλλων αναγκαίων για την νόμιμη αδειοδότηση του αυτό ήταν αδύνατο. Τέτοιες αλλαγές θα αλλοίωναν το κλίμα και την ζωντάνια που πρέπει να έχει μια τέτοια αθλητική διοργάνωση.



Έτσι, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα καθώς και τα ισχύοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της μετάδοσης του Covid-19, αποφασίσαμε την ακύρωση του φετινού Alpamayo PRO TrailRace 2020 που θα πραγματοποιούνταν την Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2020 προκειμένου να διασφαλίσουμε το κύρος και την ποιότητα παροχών που σας είχαμε συνηθίσει.
Κρατάμε δυνάμεις και προετοιμαζόμαστε ενεργά για την δυναμική επιστροφή του πιο ιστορικού αγώνα της Αττικής για την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, ώστε να χαρούμε την ομορφιά των αγαπημένων μας μονοπατιών ξανά ΜΑΖΙ!


Μέχρι τότε, συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε την χαρά του τρεξίματος, πάντα με ασφάλεια. See you on the trails?

- AlpamayoPRO TrailRace Team

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ