Ευχαριστήρια των διοργανωτών του αγώνα 'Στα Μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα'

13 Μαρ 2014

Οι διοργανωτές του 1ου αγώνα στα μονοπάτια της Κνωσού & του Γιούχτα θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την άριστη επιτυχία της διοργάνωσης μας τους κάτωθι που χωρίς την ευγενική βοήθεια τους δεν θα είχαμε τά τέλεια αποτελέσματα που είχαμε σε έναν αγώνα που παρά τις δυσχερείς καιρικές συνθήκες αγγίξαμε το τέλειο.

Αρχικά αξίζουν πολλά μπράβο στις διοικήσεις των δύο Συλλόγων Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και ΟΥΚ για την παραδειγματική συνεργασία τους σε όλους τους τομείς που αφορούσαν τον αγώνα (και με την συνεργασία αυτή ξεκινάει μια νέα εποχή συνεργασίας για το καλό του αθλητισμού του τόπου μας).

 

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Αστερουσίων – Αρχανών.

 

Όσους βοήθησαν σε όλη την απόσταση της διαδρομής όπως το τμήμα των Ελλήνων Σαμαρειτών Ηρακλείου , την Ελληνική Αστυνομία, την Προτέκτα Αρχανών , τον Σύλλογο Φίλιος Ζεύς Αρχανών και αφήσαμε στο τέλος τα 20 άτομα του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης που από το πρωί στις 8 και μέχρι τις 14:30 ήταν υπό συνεχή βροχή σε όλα τα σημεία της διαδρομής προσφέροντας την πολύτιμη βοήθεια τους.

 

Τους χορηγούς μας που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της διοργάνωσης σε υλικά του αγώνα και που ήταν οι κάτωθι:new balance (μέγας χορηγός ) Αναπτυξιακή Κρήτης- ΑΝΕΚ Σούπερ Φαστ- ΒΟΤΟΜΟΣ-Αναπτυξιακή εταιρεία Γέργερης- Βιοχύμ Χανίων -βιβλιοπωλείο Ανθολόγιο-Πλούσος Σηφάκης- Αγροτικό Συνεταιρισμό Αρχανών-κρασιά Μπουτάρης-Μουσείο φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Αρχιεπισκοπή Ηρακλείου και το γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων inderoad.

 

Τελειώνοντας αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και πεζοπόρους που με την συγκλονιστική τους παρουσία μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίσουμε την διοργάνωση αυτού του σπουδαίου αγώνα, Εμείς με την σειρά μας να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη για τυχόν παραλείψεις στην διοργάνωση και οφείλουμε να τις διορθώσουμε στην επόμενη μας διοργάνωση.Επίσης αν έχετε αντιληφθεί κάποια ατέλεια παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας και θα το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας.

 

Ήδη η οργανωτική επιτροπή των δύο συλλόγων ξεκίνησε τον προγραμματισμό του συγκεκριμένου αγώνα που θα γίνει τον Μάιο του 2015

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ